Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a terhesség,...

Mit tennetek ha a terhesség, gyerekszules ideje alatt kiabrandulnatok a felesegetekbol?

Figyelt kérdés
A gyerek nehezen jött össze. Orvosi oka nem volt rá de nem kivanta a szexet meg semmit mert féltette a gyereket. Nem a súlya és hasonló dolgok miatt de nem vette figyelembe a másikat. A külseje ápolatlan szőrös lett a haja zsíros volt nem érdekelte. A szülés óta ami öt hónapja volt nem érdekli a szex és nem is kívánatos pl. szőrös a lába. De neki ez így megfelel nem akarja ápolni már magát azt mondja meg hogy ott a gyerek. Őszintén szólva meg lehet érteni hogy ennyire eligenytelenedve kiabrandul egy férfi a nőből?
2014. dec. 29. 17:42
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
34%
Nem fogok magyarázkodni egy olyannak, aki lehülyéz, mert amit nem tapasztal, az számára nem is létezik.
2014. dec. 29. 18:54
 32/58 anonim ***** válasza:
52%
Akár privátban is elmondhatod. Persze úgy nehéz, hogy ha ilyen nem is létezik.
2014. dec. 29. 18:56
 33/58 anonim ***** válasza:
12%

Kérdezz meg 1-2 hormonbeteg embert, mint én is, hogy mit tapasztal magán, és utána hitetlenkedj :) te tényleg azt hitted, hogy leállok veled vitázni? :) ezt benézted. mert nem fogok.

De legalább igényes vagyok magamra. :)

2014. dec. 29. 18:58
 34/58 anonim ***** válasza:
61%
Úgy erősödik a szőr, hogy én pl fullban borotváltam a bikinivonalamat és most már szépen kiterjedt a combomra is a szőr, undorító, ha hagynám megnőni hihetetlenül néznék ki. Szerencsére átálltam a gyantára, azóta nem terjed a combom és a fenekem felé a szőrösödés, úgyhogy soha nem borotválnám és azt is megbántam, hogy anno azzal kezdtem. Másrészt a borotválás után 1 nappal már borostás voltam, a gyanta után pedig kb. 2 hét múlva puha kis szőrök nőnek ki, amiket nem is lehet érezni. Nekem pedig nem jött be a borostás punci és a napi borotválás, úgyhogy győzött a gyanta, mindenkinek ajánlom. A ábamat különben epilálom, de ott is hasonló a helyzet, azon sem működött a borotva.
2014. dec. 29. 19:02
 35/58 anonim ***** válasza:
54%

"meg amúgyis minek borotválni, mert csak erősödik a szőr."

NEM erősödik.

Ezt 2 okból gondolják így:

1: akkor kezdenek el az emberek szőrteleníteni, amikor kezdenek szőrösödni. A szőrzet erősödése pedig a fejlődés, kamaszkor velejárója.

2: A frissen borotvált szőr vége erős, míg a nem borotválté a természetes kopás miatt vékonyabb.

A szőr/haj egy elhalt dolog, attól, hogy a végét levágod, nem fog gyorsabban, erősebbnek nőni.

A haj sem lesz dúsabb attól, hogy vágod a végét, csak a sok elkopott, elvékonyodott hajszáltól megszabadulsz, úgy ÉRZED, hogy dúsabb lett a hajad.

Amúgy meg egy nőtől, főleg ha barna/fekete, télen is elvárható a szőrtelenítés, mint a pasiktól is arcszőrzet karbantartása.

Az ápoltsághoz nem elég csak a zuhanyozás. Az alap dolog. Hozzátartozik az is, hogy nem őserdő van a karunkon, lábunkon, hónaljukban és egyéb helyeken, és nem csak nyáron. Nem bozontos a szemöldök sem. A csak zuhanyozás arra elég, hogy a metrón ne undorodva forduljanak el tőled.

Aki párkapcsolatban él azért, aki nem, meg éppen azért adjon már magára jobban, mint egy ősember.

És otthon, a 4 fal között sem elég csak a tiszta ruha. Azért azt remélem, hogy nem koszos, foltos cuccban nyomják otthon a legtöbben. De a kinyúlt, kifakult ruha sem megfelelő, hiába tiszta. Otthon is lehet lenni kényelmes, de csinos öltözékben.

Várom az újbóli lepontozásokat.

Köszönöm :)

44N

2014. dec. 29. 19:06
 36/58 anonim ***** válasza:
70%
Azt írtad, a TÖBBSÉG. Most meg azt, hogy HORMONBETEG. Akkor most miről van szó? Te se tudod, mit magyarázol. (Egyébként tudtam, hogy ezt fogod csinálni, mert ha magyarázol, kiderül, hogy hülye vagy. Így meg jöhet a dedós védekezés, hogy "csak nem képzeled, hogy magyarázkodni fogok, lehülyéztél, oá, oá!)
2014. dec. 29. 19:07
 37/58 anonim ***** válasza:
19%

Irigyellek, én az epit nem viselem el, nem bírom a fájdalmat, gyantát csak is a szemöldöknél viselem.

De látod, másnak tök normális, ha fonni lehet, mert nem érdekel senkit. :)

2014. dec. 29. 19:08
 38/58 anonim ***** válasza:
83%

#34:

A borotva csak a szőr bőr feletti részét szedi értelemszerűen. A gyanta pedig kitépi a bőr alól.

Én sem borotválni szoktam, hanem epilálni. Tovább tart, és nem lesz szúrós. Viszont egyik megoldástól sem lesz több vagy erősebb a szőr. Több semmikép. Erősebb csak látszólag.

2014. dec. 29. 19:08
 39/58 anonim ***** válasza:
37%
Szültél már úgy, hogy hormon gondod volt előtte és utána is? Nem. Úgyhogy be lehet fejezni a hülyézést, ugyanis fogalmad sincs, hány nő megy ezen keresztül. Részemről itt a pont: . :)
2014. dec. 29. 19:10
 40/58 anonim ***** válasza:
98%

Jegyezze meg mindenki, hogy én úgy védem a szőrhöz való jogot, hogy öklendezem, ha szőrt látok. Csak nem akarom mindig leírni.

Azért mondom, hogy mindenki azt csinál, amit akar, mert a férfiaknak sajnos nincs ilyen. Egy nőnek kötelező borotválnia a karját, a férfinak meg, akinek 40 centis, göndörödő, majomszerű szőrzete van, annak nem? Vagy mindkettő lehet szőrös, vagy egyik sem.

2014. dec. 29. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!