Mit tennetek ha a terhesség, gyerekszules ideje alatt kiabrandulnatok a felesegetekbol?
Kérdezz meg 1-2 hormonbeteg embert, mint én is, hogy mit tapasztal magán, és utána hitetlenkedj :) te tényleg azt hitted, hogy leállok veled vitázni? :) ezt benézted. mert nem fogok.
De legalább igényes vagyok magamra. :)
"meg amúgyis minek borotválni, mert csak erősödik a szőr."
NEM erősödik.
Ezt 2 okból gondolják így:
1: akkor kezdenek el az emberek szőrteleníteni, amikor kezdenek szőrösödni. A szőrzet erősödése pedig a fejlődés, kamaszkor velejárója.
2: A frissen borotvált szőr vége erős, míg a nem borotválté a természetes kopás miatt vékonyabb.
A szőr/haj egy elhalt dolog, attól, hogy a végét levágod, nem fog gyorsabban, erősebbnek nőni.
A haj sem lesz dúsabb attól, hogy vágod a végét, csak a sok elkopott, elvékonyodott hajszáltól megszabadulsz, úgy ÉRZED, hogy dúsabb lett a hajad.
Amúgy meg egy nőtől, főleg ha barna/fekete, télen is elvárható a szőrtelenítés, mint a pasiktól is arcszőrzet karbantartása.
Az ápoltsághoz nem elég csak a zuhanyozás. Az alap dolog. Hozzátartozik az is, hogy nem őserdő van a karunkon, lábunkon, hónaljukban és egyéb helyeken, és nem csak nyáron. Nem bozontos a szemöldök sem. A csak zuhanyozás arra elég, hogy a metrón ne undorodva forduljanak el tőled.
Aki párkapcsolatban él azért, aki nem, meg éppen azért adjon már magára jobban, mint egy ősember.
És otthon, a 4 fal között sem elég csak a tiszta ruha. Azért azt remélem, hogy nem koszos, foltos cuccban nyomják otthon a legtöbben. De a kinyúlt, kifakult ruha sem megfelelő, hiába tiszta. Otthon is lehet lenni kényelmes, de csinos öltözékben.
Várom az újbóli lepontozásokat.
Köszönöm :)
44N
Irigyellek, én az epit nem viselem el, nem bírom a fájdalmat, gyantát csak is a szemöldöknél viselem.
De látod, másnak tök normális, ha fonni lehet, mert nem érdekel senkit. :)
#34:
A borotva csak a szőr bőr feletti részét szedi értelemszerűen. A gyanta pedig kitépi a bőr alól.
Én sem borotválni szoktam, hanem epilálni. Tovább tart, és nem lesz szúrós. Viszont egyik megoldástól sem lesz több vagy erősebb a szőr. Több semmikép. Erősebb csak látszólag.
Jegyezze meg mindenki, hogy én úgy védem a szőrhöz való jogot, hogy öklendezem, ha szőrt látok. Csak nem akarom mindig leírni.
Azért mondom, hogy mindenki azt csinál, amit akar, mert a férfiaknak sajnos nincs ilyen. Egy nőnek kötelező borotválnia a karját, a férfinak meg, akinek 40 centis, göndörödő, majomszerű szőrzete van, annak nem? Vagy mindkettő lehet szőrös, vagy egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!