Mit tennetek ha a terhesség, gyerekszules ideje alatt kiabrandulnatok a felesegetekbol?
#37: Egy tanács.
Én sem viseltem el az epit. Nem bírom a fájdalmat.
Kezd el borotválás után pár nappal, csak itt-ott egy kicsit. Én az első alkalmaknál azt mondtam, hogy hülye az, aki kínozza magát. Pár hét alatt úgy hozzászoktam, hogy nem fáj különösebben, pedig nekem átlagon aluli a fájdalomtűrő képességem. Csak hozzá kell szokni, és akkor valóban nem fáj, csak egy kis bizsergést érzel.
Én majdnem kidobtam 2 hét után az epilátort, hogy nem kínzom magam. Ma már semmi gondom vele. FOkozatosan szoktasd hozzá magad. Megéri. Sokkal tovább maradsz sima, és ha nő a szőr, akkor sem szúrós.
# 41! Köszi a tippet, előveszem. Mert az első próbálkozás utána azt hittem, eret vágok, annyira fájt. Nekem a kezem nagyon durva lenne, ha nem szedném le, láb színtúgy.
:)
" Igaz, én férfi vagyok."
Örülj neki :)
Sok nő bírja a szőrős pasikat, de fordítva ez nem egészen mondható el :)
No nekem övig érő szakállam van, és nem vágta senki a fejemhez, hogy igénytelen lenne. Persze nem is érdekelne. Elvégre magam miatt van, nem a többiek miatt.
A kérdező meg megkérdezhetné a párját mi a valódi probléma?
Mert hormonok ide, hormonok oda, itt nem csak átmeneti szexuális étvágytalanságot érzek, valami más gikszer is van.
Szülés után mi sem szeretkeztünk, szerintem teljesen normális, főleg ha vágták-varrták is a nőt, lehet egy halom dolog ami miatt szégyelli szétteni a lábait. Mondjuk mi van akkor, ha szégyelli a nunit, mert mondjuk úgy érzi már nem ugyanolyan. Vagy ha őt is vágták, akkor esetleg valami nem egyenes, és mondjuk érzékeny a terület, vagy ilyesmi? Az egyenes beszédnél szerintem nincs célravezetőbb. Elmondod férfiből vagy, kellene egy kis figyelem, de úgy látod valami nincs rendben, ezért nem kapod meg. Ha nem beszélitek meg mi a baj, akkor ez bizony közétek állhat. Viszont itt a gyerkőc, elméletben szeretitek egymást, tehát most eljött az ideje az őszinteségnek, mert a megcsalás neked nem opció. Legalábbis én így tennék.
Te ápolt vagy? Mert azt leírtad, hogy a feleséged polatlan, de te oda figyelsz magadra? Ha nehezen jött össze a kicsi, el tudom képzelni, hogy féltette és most hogy ott van, jelenleg fontosabb is. Te segítesz neki? És ne azt írd, hogy te dolgozol, mert gondolom egy idő után a feleséged is dolgozni fog a gyerek ott marad.
Téged láthatóan nem sokkolt le hogy nehezen jött össze a kicsi. Számomra nem érthető, hogy elidegenedtél. Valószínűleg nem szeretted a felrségdet.
#43, #48:
Ne adjátok fel rögtön. Kis kitartás, kis sziszegés :)
Én már évek óta használom, de az elején rettentő nehezen barátkoztunk össze. Már haverok vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!