Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a terhesség,...

Mit tennetek ha a terhesség, gyerekszules ideje alatt kiabrandulnatok a felesegetekbol?

Figyelt kérdés
A gyerek nehezen jött össze. Orvosi oka nem volt rá de nem kivanta a szexet meg semmit mert féltette a gyereket. Nem a súlya és hasonló dolgok miatt de nem vette figyelembe a másikat. A külseje ápolatlan szőrös lett a haja zsíros volt nem érdekelte. A szülés óta ami öt hónapja volt nem érdekli a szex és nem is kívánatos pl. szőrös a lába. De neki ez így megfelel nem akarja ápolni már magát azt mondja meg hogy ott a gyerek. Őszintén szólva meg lehet érteni hogy ennyire eligenytelenedve kiabrandul egy férfi a nőből?
2014. dec. 29. 17:42
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
94%

#37: Egy tanács.

Én sem viseltem el az epit. Nem bírom a fájdalmat.

Kezd el borotválás után pár nappal, csak itt-ott egy kicsit. Én az első alkalmaknál azt mondtam, hogy hülye az, aki kínozza magát. Pár hét alatt úgy hozzászoktam, hogy nem fáj különösebben, pedig nekem átlagon aluli a fájdalomtűrő képességem. Csak hozzá kell szokni, és akkor valóban nem fáj, csak egy kis bizsergést érzel.

Én majdnem kidobtam 2 hét után az epilátort, hogy nem kínzom magam. Ma már semmi gondom vele. FOkozatosan szoktasd hozzá magad. Megéri. Sokkal tovább maradsz sima, és ha nő a szőr, akkor sem szúrós.

2014. dec. 29. 19:12
 42/58 anonim ***** válasza:
67%
Nem beszéltél hormonbetegségről. Azt mondtad, a többségnek. Most ebbe próbálsz kapaszkodni ahelyett, hogy végre beavatnál a nagy titokba.
2014. dec. 29. 19:12
 43/58 anonim ***** válasza:
71%

# 41! Köszi a tippet, előveszem. Mert az első próbálkozás utána azt hittem, eret vágok, annyira fájt. Nekem a kezem nagyon durva lenne, ha nem szedném le, láb színtúgy.

:)

2014. dec. 29. 19:15
 44/58 anonim ***** válasza:
87%
Kikérem magamnak a szőrösek nevében ezt a kirekesztő, megvető hozzáállást! Igaz, én férfi vagyok.
2014. dec. 29. 19:17
 45/58 anonim ***** válasza:
90%

" Igaz, én férfi vagyok."

Örülj neki :)

Sok nő bírja a szőrős pasikat, de fordítva ez nem egészen mondható el :)

2014. dec. 29. 19:20
 46/58 outtatime ***** válasza:
93%

No nekem övig érő szakállam van, és nem vágta senki a fejemhez, hogy igénytelen lenne. Persze nem is érdekelne. Elvégre magam miatt van, nem a többiek miatt.

A kérdező meg megkérdezhetné a párját mi a valódi probléma?

Mert hormonok ide, hormonok oda, itt nem csak átmeneti szexuális étvágytalanságot érzek, valami más gikszer is van.

Szülés után mi sem szeretkeztünk, szerintem teljesen normális, főleg ha vágták-varrták is a nőt, lehet egy halom dolog ami miatt szégyelli szétteni a lábait. Mondjuk mi van akkor, ha szégyelli a nunit, mert mondjuk úgy érzi már nem ugyanolyan. Vagy ha őt is vágták, akkor esetleg valami nem egyenes, és mondjuk érzékeny a terület, vagy ilyesmi? Az egyenes beszédnél szerintem nincs célravezetőbb. Elmondod férfiből vagy, kellene egy kis figyelem, de úgy látod valami nincs rendben, ezért nem kapod meg. Ha nem beszélitek meg mi a baj, akkor ez bizony közétek állhat. Viszont itt a gyerkőc, elméletben szeretitek egymást, tehát most eljött az ideje az őszinteségnek, mert a megcsalás neked nem opció. Legalábbis én így tennék.

2014. dec. 29. 19:41
 47/58 anonim ***** válasza:
58%

Te ápolt vagy? Mert azt leírtad, hogy a feleséged polatlan, de te oda figyelsz magadra? Ha nehezen jött össze a kicsi, el tudom képzelni, hogy féltette és most hogy ott van, jelenleg fontosabb is. Te segítesz neki? És ne azt írd, hogy te dolgozol, mert gondolom egy idő után a feleséged is dolgozni fog a gyerek ott marad.

Téged láthatóan nem sokkolt le hogy nehezen jött össze a kicsi. Számomra nem érthető, hogy elidegenedtél. Valószínűleg nem szeretted a felrségdet.

2014. dec. 29. 19:53
 48/58 anonim ***** válasza:
41, én is köszi a tippet, én borotvázok, de egyszer kaptam epit a férjemtől, egyszer kipróbáltam, és ki is dobtam :D lehet, kérek egy másikat :D
2014. dec. 29. 19:59
 49/58 anonim ***** válasza:
95%

#43, #48:

Ne adjátok fel rögtön. Kis kitartás, kis sziszegés :)

Én már évek óta használom, de az elején rettentő nehezen barátkoztunk össze. Már haverok vagyunk :)

2014. dec. 29. 20:07
 50/58 anonim ***** válasza:
Ja, én télen 2 hetente használom, nyáron hetente. Nekem mondjuk világosszőke a szőröm, így annyira nem látszik, csak nyáron, amikor becsillan a napon :) Viszont sajnos sok és sűrű, és hosszú :( Csak az kárpótol, hogy a hajam is sok és sűrű. Valamit valamiért.
2014. dec. 29. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!