Mit tennetek ha a terhesség, gyerekszules ideje alatt
kiabrandulnatok a felesegetekbol?
11/58 A kérdező kommentje:
Igen de hiába beszéljük meg hogy menjen kozmetikushoz,fodraszhoz addig lesz a gyerekre ügyelve, nem megy. Nem is érdekli az egész régen igényes nő volt sohasem hanyagolta volna el így magát. Azt mondja neki jó így mert ő anya,feleség nem kell szépnek lenni. Meg ilyenekkel peldalozik hogy az igazi anyaknak zsíros a haja.
Még valami, ami felett átsiklottam összefüggésében.
Azt írtad, hogy most sem kívánja a szexet, és te meg kiábrándultál belőle. Nos, nehéz úgy kívánatosnak lenni, ha érzi, hogy kiábrándultál. Szereted még egyáltalán? Ha igen, akkor ezen túl kell lépnetek, és nem egymásra mutogatni, hogy mi volt előbb; a szőrős láb vagy a kiábrándulás.
2014. dec. 29. 18:09
Lehet közhely, de beszélni kell róla. Lehet szülés utáni depresszióba esett, akkor viszont, ha te is akarod még a régi feleséged újra látni, bizony neked is tenned kell. Éreznie kell, hogy a társa maradtál és át kell segíteni ezen az időszakon.
Tudom, mert én is belecsúsztam, és nem érdekelt már semmisem. Akkor jött a férjem. Hozott illatgyertyát, fürdővizet engedett, babakocsiba rakta a fiunkat és elindult sétálni. Mondván... kell egy kis idő magamra is. Szépen borotválkoztam, hajat mostam, áztattam magam... nagyon jól esett. Próbáld ki te is, hátha.
2014. dec. 29. 18:10
Na innentől kamu a kérdés:
"Ez igazi anyának zsíros a haja"
Sajnálom, hogy energiát fektettem a válaszba.
"ilyenekkel peldalozik hogy az igazi anyaknak zsíros a haja."
Kérlek szépen, ennek köze nincs a hormonokhoz, ez igénytelenség.
Az hogy téltette a gyereket az lehetett azért, mert nehezen jött össze. Persze ettől még sokan szexelnek terhesség alatt. Az, hogy nem borotválja a lábát és nem mos gyakrabban hajat, az lehet a kimerültségtől is, lehet keveset alszik, a testének egy másik embert is táplálnia kell ami szintén kimerítő lehet. Még azért nem adnám, fel hiszen a baba első hat-10 hónapja nagyon nehéz, utána magukhoz térnek a nők. Legalább addig várj amíg abba hagyja a szoptatást, utána egy óriási hormon változás következik be és utána beállnak a hormonok ami lehetővé teszi, hogy legyen kedve a szexhez.
2014. dec. 29. 18:11
Most olvasom az utolsó kommented... az már baj, ha neki ez így megfelel. :(
2014. dec. 29. 18:11
Az egy dolog, hogy valaki szőrteleníti-e a lábát télen, vagy nem, esztétikai kérdés. De egy nagy szerelemben el sem tudom képzelni, hogy egy férfi, a feleségével kapcsolatban, aki éppen megszülte a közös gyereküket némi szőrrel foglalkozzon. Ez egy nagyon felszínes gondolkodás. Én értem, hogy az nehéz, hogy nem kívánja a szexet, de a nőkben ilyenkor ezer hormon játszadozik, lehetnél kicsit megértőbb, a gyereket is el kell látnia. Ami pedig a szőrt illeti, van már lézeres szőrtelenítés, jó drága, fizesd be rá, néhány kezelés után nem lesz többet szőrös a lába és mindig élvezheted a bársonyos bőrét, neki is jó lesz, ha nem kell az epilálással foglalkoznia.
2014. dec. 29. 18:15
Természetesen az egy hülyeség, hogy az anyáknak zsíros a haja, zavard be a fürdőbe, hogy mosson hajat. Különben az is lehet, hogy depressziós, szülés után gyakori és sokszor igénytelenséggel jár.
2014. dec. 29. 18:17
Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyi igénytelen, zsírtól csöpögő hajú nő van! A mi köreinkben ez nem szokás.
2014. dec. 29. 18:18
Kapcsolódó kérdések: