Mit tennetek ha a terhesség, gyerekszules ideje alatt kiabrandulnatok a felesegetekbol?
17:50
"Télen én se szőrtelenítem a lábam"
Gratulálok!
Te is egy igényes nő lehetsz...
Sajnos, sok nő, ha szül, már nem törődik a férjével. Csak anya akar lenni, de feleség nem.
Az ilyen nőknek csak arra kell a férj, hogy gyereket csináljon neki és hozza haza a pénzt!
Lehet azt depresszióval magyarázni, vagy azzal, hogy a férj nem segít a nőnek, de ez csak mellébeszélés.
Anyáink, nagyanyáink miért nem voltak depressziósok? Miért tudtak anyák és feleségek is lenni?
Ugye tudjátok, hogy a nők is szőrösek? Vagy te is borotválkozol mindenhol, kedves kérdező?
A fürdés, hajmosás, fogmosás, mindennemű tisztálkodás elhanyagolása igénytelenség.
Az, hogy nem szőrtelenít, egyéni preferencia. Mondom ezt úgy, hogy nekem csak a hajam és a szemöldököm az összes szőr, amit nőni hagyok.
Itt a gyakorin az igénytelenség = a nem fürdéssel.
Nem azt mondom, hogy sminkbe kell vágnia egy nőnek magát, de a hajmosás, a szemöldök szedés & a szőrtelenítés az egy nőnél általában alap, de erre szoktak jönni a válaszok, hogy a párjának megfelel, meg amúgyis minek borotválni, mert csak erősödik a szőr. Igen, ez így van, de ha az ember lánya folyamatosan szőrtelenít, akkor annyira mindegy. De itt olvastam már olyat, hogy pl. lent azért nem szőrtelenít, mert az orvosa azt mondta, hogy a szőr véd.. Dehogy véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!