Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várja el a férjem...

Jogosan várja el a férjem exfelesége, hogy lemondjuk az utat hogy a férjem gyerekeivel legyünk?

Figyelt kérdés

2 fia van a férjemnek, 5 és 8 évesek. Úgy volt, hogy 31-ig nálunk lesznek, aztán este mi elutazunk a hosszú hétvégére a férjemmel.

Az ex tegnap eltörte a lábát, a héten műtik. Felhívta a férjem, hogy maradhatnak-e velünk a gyerekek még kb 2 hetet.

A férjem persze belement, így le kell mondanunk az utat.

Ez normális szerintetek?

2014. dec. 29. 14:20
 61/99 anonim ***** válasza:
68%
Csak aztán a férjed meg ne lepődjön, ha a mostohát elkezdik majd apunak szólítani.
2014. dec. 30. 11:46
 62/99 anonim ***** válasza:
38%

Istenem, annyira röhejes és szànalmas ez a sok hülyébbnél hülyébb vàlaszolo :-)))

Kérdezö, jo szorakozàst!:-))

2014. dec. 30. 12:23
 63/99 anonim ***** válasza:
38%
Mivel a gyerekek a mostohaapjukkal élnek egy háztartásban, így nyilván nem emiatt az 5 nap miatt fognak hátatfordítani az apjuknak, és öreg korában rá se nyitni az ajtót. Főleg, mivel az eredeti terv szerint is otthon lettek volna ebben az időszakban. Nem tudom miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni és sarkítani ebben a témakörben. Semmi rosszat nem csinálnak a kérdezőék, csak elmennek pihenni, ahogy tervezték talán már hónapok óta. És ha én lefoglalok egy szállást hosszúhétvégére akkor minimum 20%-ot elkérnek előre, de van, hogy 50-et is, amit ha utazás előtt 2 nappal lemondok, soha többet nem látom. Na ez egy 5 napos wellnessnél 100 ezerre is rúghat, ami nem esne túl jól, ezért is mondtam, hogy ha más megoldás nincs, akkor apuka nélkül, mással mennék el az útra. Nem értem miért kell ennyire kövezni a kérdezőt, hisz elmondta, hogy az apa nem csak hétvégi apuka, náluk is sokat vannak, foglalkoznak velük, együtt tanulnak, stb. Nem ez az 5 nap lesz a világmegváltó az élettörténetükben, sőt. Nekik fel sem fog tűnni semmi, hisz OTTHON lesznek, mint máskor. Pár év múlva meg emlékezni sem fognak semmire, nemhogy ne szólítsák többet apának az apjukat... Remélem soha nem leszek ilyen szülő, mint akik ide írnak, és magukhoz ragasztják szigszalaggal a gyereküket, hogy véletlenül se kerülhessenek egymástól 3 centi távolságra, mert akkor összeomlik a világegyetem.
2014. dec. 30. 13:13
 64/99 anonim ***** válasza:
28%
Utazgattam már egy pár felé az országban, de eddig soha egy fillér előleget nem kértek sehol.
2014. dec. 30. 14:19
 65/99 anonim ***** válasza:
45%
Akkor örülj ennek. Ettől még ugyanúgy nem vádolható semmivel a kérdező. Gondolom köztetek még soha senki nem érezte azt egy év végén, hogy jólesne kikapcsolódni a mindennapos munka-gyerek-háztartás mókuskerék után. Az én szüleim is minden évben elutaztak, mikor gyerek voltam, és otthagytak valakinél, akár nagyszülő, akár nagynéni, nagybácsi, vagy mikor már a tesóm nagyobb volt, akkor kettesben maradtunk otthon. Felnőttünk, túléltük, és imádjuk a szüleinket. Ez a majomszeretet manapság lett ennyire divat, szinte versengenek a szülők azért, hogy ki imádja eltúlzottabban a gyerekét. Továbbra is tartom, semmi baja nem lesz a gyerekeknek abból, ha otthon, a megszokott környezetükben töltenek el 5 napot egy olyan emberrel, akivel az életüket egyébként is élik.
2014. dec. 30. 14:56
 66/99 anonim ***** válasza:
69%

Így hogy hangzik a kérdés?:

Jogosan várja el a feleségem exférjének új felesége, hogy táppénzcsalást kövessek el azért, hogy ő el tudjon menni Szilveszterezni?

2014. dec. 30. 14:59
 67/99 anonim ***** válasza:
18%
66: nem, nem jogosan, de mégis táppénzcsalást követ el a férj, mert ő úgy döntött (nyilván senki nem tartott pisztolyt a fejéhez közben), a kérdező pedig el fog menni szilveszterezni, mert megteheti. Nincs több kérdés az ügyben... :)
2014. dec. 30. 15:08
 68/99 anonim ***** válasza:
63%
#65: egy dolgot érts meg! Itt nem a nyaraláson van a hangsúly, hanem a tény, hogy a gyerekek bajban nem számíthatnak az apjukra! Sőt, továbbmegyek: számíthatnának, az apa elvállalta, csak a felesége a háta mögött végigtelefonálva a családot (és ezzel a férjét lejáratva) kizsarolta a végső megoldást! Ez utóbbi az, amit soha nem tudnék elfogadni a férjemtől, semmilyen témában! Egy kapcsolatban lehetnek rossz döntések, születhetnek kompromisszumok, de nem mi döntünk a másik helyett, és főleg nem járatjuk le mások előtt! Én nagyon kompromisszumkész vagyok, de ez nálam válóok lenne, függetlenül a kiváltó októl. Ha meg a gyerekemről lenne szó, az csak tetézné.
2014. dec. 30. 15:15
 69/99 anonim ***** válasza:
26%

Itt egyàltalàn nem a gyerekszeretetröl van szo, hanem h mennyire tudnak kib.szni az exfeleségek az uj növel, persze ugy, hogy ezt minél szebb köntösbe öltöztessék.Csakis erröl van szo.Ez érthetö, mivel délutàn ilyen tàjban 95%-ban a kismamàké, gyeses nöké, anyatigriseké, otthon làbat logato htbk-é a gyakori(amugy is).ha az lenne a kérdés, hogy az igazi anya megy bulizni, akkor persze neki jàrna a lazitàs a rengeteg gyereknevelés utàn.és ö nyugodtan vehetne ki tàppénzt is a babucika miatt.

Ezt besz.ptàtok :-))) mert itt az uj nö nyerte a csatàt :-)))

2014. dec. 30. 15:23
 70/99 anonim ***** válasza:
44%
68: én itt nem látok bajt. Oké, anyukának van baja, eltört a lába. Ilyen másnál is előfordul, és ugyanúgy megy tovább az élet azokban a háztartásokban is, és egy embernek pár hétig kicsit több dolga akad. De a férj nem értem miért lett volna lejáratva azzal, hogy a kérdező intézkedett. És nem hinném, hogy zsarolással érte volna el a célját. Egyszerűen csak megtette azt, amit a férj nem. Kinyitotta a száját. Egy talpraesett nő ilyen, én is ezt tettem volna.
2014. dec. 30. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!