Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várja el a férjem...

Jogosan várja el a férjem exfelesége, hogy lemondjuk az utat hogy a férjem gyerekeivel legyünk?

Figyelt kérdés

2 fia van a férjemnek, 5 és 8 évesek. Úgy volt, hogy 31-ig nálunk lesznek, aztán este mi elutazunk a hosszú hétvégére a férjemmel.

Az ex tegnap eltörte a lábát, a héten műtik. Felhívta a férjem, hogy maradhatnak-e velünk a gyerekek még kb 2 hetet.

A férjem persze belement, így le kell mondanunk az utat.

Ez normális szerintetek?

2014. dec. 29. 14:20
 21/99 anonim ***** válasza:
76%

A gyerekek elsősorban a szülők felelőssége. Teljesen jogos, hogyha az édesanya műtétre készül akkor az édesapa vigyáz a saját gyerekeire. Ez az első és legkézenfekvőbb megoldás.

Gondolom nem direkt törte el a lábát, hogy ti ne tudjatok pihenni.

Te is tudtad hogy családos férfihoz kötöd az életed és ez ezzel jár.

Ha szingli pasit választ az ember lánya akkor nagyobb az esélye hogy gyakran tudnak utazni. Ha családos embert választ akkor mindig közbe jöhet valami, amit el kell fogadni.

Tudod ez olyan mintha egy együtt élő családban az anyuka betegágyba kényszerül , akkor az apuka megy oviba a gyerekekért és ő látja el őket.

A ti esetetekben ez a család ugyan úgy létezik csak kibővülve új szereplőkkel, de a szülői feladatok ugyanazok.

2014. dec. 29. 15:29
 22/99 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem érthető a kérés. A dolgozó férjnek épp elég lesz a közös 1 évesüket ellátni. A férjednek meg ugyanúgy gyereke az 5 éves és a 8 éves, mint az exnek. Elvárható, hogy ilyenkor, ha baj van, akkor ő is besegítsen.
2014. dec. 29. 15:34
 23/99 anonim ***** válasza:
67%
ugye nem akarod elvárni egy idős nénitől, hogy életvitel szerűen lásson egy 5 és egy 8 éves gyereket? :)
2014. dec. 29. 15:47
 24/99 anonim ***** válasza:
14%
erre az a megoldàs, Kérdezö, hogy szülsz te is vagy 3 gyereket a férjednek.Aztàn a dräga exnek leàldozik majd a csillaga, ugyanis az ö gyerköckéi màr nagyobbak lesznek, nem tudja màr majd ugy ugräl^tatni apucit, mint azelött.Neked meg ott lesznek a kicsik, akiknek ugye sokkal nagyobb szüksége van Apàra, mint a nagyobb gyerekeknek.akkor jön majd el a te idöd :-)))) ö meg szépen kisomfordàl az életetekböl.
2014. dec. 29. 15:48
 25/99 anonim ***** válasza:
75%
Az út lemondàsa helyett miért nem opció hogy elviszitek magatokkal a gyerekeket is? Én biztos nem mondanàm le ha màr be is van fizetve, és engem nem zavarnànak a kikapcsolódàsban, lehet hogy nekik is örömet okoznàtok ha màr igy alakult.
2014. dec. 29. 15:50
 26/99 A kérdező kommentje:
Ja, az lenne ám a pihenés....
2014. dec. 29. 15:51
 27/99 anonim ***** válasza:
19%
tényleg az a legjobb, ha az exnövel a sajàt fegyverét forditod szembe :-) Ess csak szépen teherbe, aztàn majd mindjàrt te leszel a vilàg közepe.ö ugye nem lesz többet az egyetlen, aki szült, tehàt eleve veszit a dicsfényböl, ami körbelengi, màsrészt egy terhes nöt ugye nem szabad abajgatni, szoval k.ss lesz a neve.
2014. dec. 29. 15:51
 28/99 anonim ***** válasza:
63%
Igen jogos. Gondolom amikor hozzámentel a férjedhez, nem voltak a gyerekei eldugva. A gyerekek számára ez a legideálisabb megoldás. Azt meg remélem nem gondoltad komolyan, hogy egy 5 éves óvodás önállóan el tudja magát látni?! A férjed nélkül ne legyél egyedül azzal a gyerekkel, mert annak is lábtörés lenne a vége vagy még rosszabb.
2014. dec. 29. 16:06
 29/99 anonim ***** válasza:
84%
Jogos szerintem, nekem is volt olyan pasim, akinek volt gyereke és ő is azonnal ugrott, ha lehetősége volt vele lenni. Ez így van rendjén, sose szóltam bele. Viszont a hosszúhétvégére elmennék mással, és kipihenném magam, ahogy terveztem. Gondolom vannak barátnőid, akikkel mehetsz. Vagy valaki írta, hogy az anyjával menne, szerintem nekem is ez jutna először eszembe, mert tök jó a kapcsolatunk, és rá is nagyon ráférne a pihenés. A férjeddel meg majd mentek máskor, ők így tarthatnának apa-fia hétvégét, és mindenki jól érezné magát.
2014. dec. 29. 16:24
 30/99 anonim ***** válasza:
82%

"az lenne ám a pihenés"

Miért, azt írod mindent megcsinálnak egyedül :D

Egyébként meg a férjeddel beszéld ezt meg, nem az exfeleség elvárása ez, a férjed is rábólintott. 5 nap egy idősebb nagymamának sok két gyerekkel, testvèrek meg ki tudja mennyit vigyáznak rájuk, mennyire isnerik őket. Na tőlük nem lehet ezt elvárni, de a gyerekek apjának kutya kötelessége vigyázni

saját gyerekeire, ha úgy adódik. Ezért nem választanék soha családos pasit...

2014. dec. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!