Jogosan várja el a férjem exfelesége, hogy lemondjuk az utat hogy a férjem gyerekeivel legyünk?
2 fia van a férjemnek, 5 és 8 évesek. Úgy volt, hogy 31-ig nálunk lesznek, aztán este mi elutazunk a hosszú hétvégére a férjemmel.
Az ex tegnap eltörte a lábát, a héten műtik. Felhívta a férjem, hogy maradhatnak-e velünk a gyerekek még kb 2 hetet.
A férjem persze belement, így le kell mondanunk az utat.
Ez normális szerintetek?
"De végre mehetünk valahová kettesben, ez nyilván fontosabb, mint az ex helyett megoldani a dolgokat."
Tévedsz, nem az ex helyett kell megoldani a dolgokat, hanem nekik KÖZÖSEN a KÖZÖS gyerekeikkel kapcsolatos problémákat. A két gyerek nem kizárólag az ex feladata, hanem a férjedé és az exfeleségé.
Az,hogy a férjed nem csak vasárnapi apuka hanem törődik a gyerekeivel az nem dicséretes dolog, hanem még szép, ez a dolga.
Akkor gondolom azt a részt is olvastad, hogy az új férjnek már van közös gyereke az ex-szel, és az egy éves gyerekükkel ő marad.
Merthogy attól, hogy van új férj, a valódi apa kötelességei még nem szűntek meg.
Én sem értettem, miért nem az az alap, hogy az új férj lesz velük. Végül is vele élnek.
Na mindegy, a lényeg, hogy megoldottam :-)
Azért nem alap, mert a vér szerinti apjuk kötelessége lenne.
És nem te oldottad meg, hanem az ex új párja.
"Na, sikerül! Az új férje elmegy táppénzre"
Értem. Tehát kockáztatja a munkahelyét, és a megélhetésüket, hogy Te tudj rongyot rázni. Hmm...
Kellemes pihenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!