Ez zsarolásnak számít? Mi a véleményetek?
ma 16:34
Szerinted kit érdekel hogy én nem kellenék neked de komolyan?Kérdezte valaki?
Full gyerekes bla bla.Akkora pofátok van mint a bécsikapú a karosszékből otthonról.Elmentek ti a f..szomba.Anyátok pics..ját.
Tudom erre játszottatok,hogy elmondhatjátok,mekkora egy idiota vagyok.És most tudom,majd jön,mindent elárul hogy itt káromkodom és micsoda egy idiota vagyok stb.Pont lesz..rom barmok.
Akik normális választ tudtak adni mlg ha őszintén is azoknak köszönöm.A sok személyeskedő meg elhúzhat a jó édes anyucikájába.
Azigen, kemény vagy!
A nők utálják az olyan pasikat, akik mindig találnak ürügyet arra, hogy miért nem dolgoznak.
Nem olvastam végig a válaszokat, de az jön le, hogy mindenféle indokot keresel, hogy ne kelljen kimenned dolgozni, és ráadásul még a felelosséget is másra hárítod.
Nehéz lehet férfiként tekinteni rad, annyit nyavajogsz.
Nem akarlak bántani, ez jött le.
A probléma nem az, hogy kimenj-e dolgozni vagy sem. Nem ebben a kérdésben vársz segítséget.
A kérdésed arra vonatkozik, hogy normális-e, ha a barátnőd így beszél veled. És nem, egy felnőtt kapcsolatban nem normális (az alapján legalábbis, amit te írtál).
Amit tenned kellene, hogy szépen otthagyd a p*csába. Utána pedig vagy kimenj dolgozni (ha azt akarod) vagy nem (a úgy döntenél).
Ellenben a helyzetnek van egy másik oldala is, amit már korábban írtak. Ha egy ilyen élethelyzet kialakul, akkor neked, a FELNŐTTNEK (és a férfinak) kell dönteni. Nem kérdezgetni a feleséget, majd ha válaszol valamit akkor elmagyarázni neki, hogy az miért nem jó, és nem is nekünk kell írni, hogy "normális-e". Neked kell dönteni.
Nem itt kell önigazolást keresni (ha szimpátiára vágysz azt most nem kaphatod meg), hanem felnőttként cselekedni. Menni vagy maradni, de neked dönteni.
b.szki Kérdezö, te tényleg nagyon hülye vagy!!!!!!ez nem személyeskedés, hanem a kommentjeid alapjàn alkotott vélem
ény, mindannyiunké!!
Nem fogod fel, hogy nem nyavalyogni kéne, hanem tüzni dolgozni??Senki nem fog sajnàlgatni téged, hogy jajj szegényke beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!