Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt mondta nekem h ha elmegyek egy buliba szakitt velem. Ez zsarolasnak szamit? Mit tegyek?
Igen, ez az.
A dologgal az a baj, hogy ha nem mész el, akkor tudni fogja, hogy ezentúl így uralkodhat rajtad. Ki is fogja használni, ebben biztos lehetsz.
Ha viszont elmész, akkor valószínűleg tényleg szakítani fog veled, mert nem akar segget csinálni a szájából.
Amondó vagyok, hogy ezt a kapcsolatot bebuktátok. Ezek után soha többé nem lesztek egyenrangúak.
A személyes véleményem az, hogy dobd ki és menj el a buliba. Ebben a sorrendben. Még véletlenül se gondolhassa úgy, hogy az ő döntése volt a szakítás. Ebből talán tanul. De ez már csak a következő nőjén segít esetleg, rajtad nem.
Ne keseregj, ilyen ember nem érdemel meg téged.
Én a következőt csináltam: Azt mondta nem mehetek, mert mi van ha pasizni fogok (persze előtte mondtam neki hogy fogok, már amennyiben a valakivel táncolás pasizásnak számít, számonként váltott táncossal). Azt mondtam elmegyek. Azt mondta szakít velem. Azt mondtam ha nem enged el, én szakítok, mert az azt jelenti hogy már nem szeret, mert mindenki magából indul ki, tehát ő megcsalna. Visszavonulót fújt. Máskor volt hogy én adtam fel, így még a hatalmi egyensúly sem borul.
Az érzelmi zsarolás (Ha... akkkor nem foglak szeretni / bántani fogom magamt / a te hibádból fogok szenvedni) ersen övön aluli támadás, mint a fociban, itt is sárgalap jár érte.
Gondold át: Te elengednéd? Szereted eléggé hozzá, bízol benne? Adtál rá okot hogy ő ne bízzon benned? Ha ezek átgondolása után még mindig igazságtalannak érzed, mondd el neki. Ne hagyd hogy irányítson, legalábbis azt ne hogy korlátozzon, mert egy idő után meg fogod gyűlölni, viszont legyél kompromisszumkész (veledmehet, vagy beszéld meg vele hogy ő is szervezzen a haverokkal valamit). Nagyon vigyázz, láttam olyat, aki így kezdte, és most a lány már nem beszélhet a pasas engedélye nélkül, és abból is balhé van ha buszon vagy az utcán szóbaáll egy régi ismerőssel.
Hú,mintha magamat látnám! Én is pont ilyen kapcsolatban vagyok benne! Már 6 éve...Bár én sajna a kapcsolat elején elkövettem egy hibát,egy buliban csókolóztam egy másik fiúval és ő meglátta...azóta nem enged el. Rengeteg veszekedés meg álmatlan éjszakám volt emiatt,volt olyan hogy elmentem,másnap jött a szöveggel hogy akkor most vége a kapcsolatnak.Persze nem lett vége...3 nap után rájött hogy mégse akar elhagyni.Szóval az elején még elmentem,de aztán belefáradtam az örökös harcba és már 4 éve nem voltam nélküle buliban...de ő meg nem szeret bulizni...szóval ezt már nem sokáig birom,elmegy a fiatalságom és még nem buliztam ki magam...szóval szerintem nyáron vége lesz...
Szóval ezzel azt akartam mondani,.hogy ha úgy döntesz hogy nem hagyod ott,akkor csak ideiglenesen mondj le a bulizásról,aztán ha már nagyon nem birod,szakits vele. Bár könnyebb megtenni most mint később,ez igaz...
Nehéz döntés...szoritok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!