Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyok egy lánnyal és már lassan a sexre kerül a sor! Viszont nagyon hamar elmegyek és így teljesen kínos lenne! Ő már nagyon várj a dolgot, de én nem tudom, hogy mit tegyek! Nagyon rövid idő alatt elmegyek! Valami teendő? =/ 17F
1 húzzál gumit azzal nyerhetsz némi időt (nekem gumival 2x annyi idő)
2 sex közben gondolj valami másra, bármire csak vond el a figyelmedet róla
3 esetleg előtte kb 1 órával verd ki magadnak
Milyen tünetei lehetnek a szexhiánynak?
A kérdés kiírásának időpontja: 2006-10-25 20:39
Az én barátom azelőtt elment hogy betette volna, mégse hagytam el... 1,5 évi szenvedés és küzdés után tartunk most 5-10 percnél. Majd lesz még jobb is! Gyakorolj, és ne parázz rá, mert csak rosszabb lesz! Ha szeret valaki, nem dob emiatt.
23L
Mihez nem vezet a sok farokverés... :D Korai megömléshez...
A Káma Szútra szerint 33-szor kell visszatartanod, mielőtt egyszer elmégy (de ez nem európai embernek való). :) Azért törekedj néhány visszatartásra az együttlétek során és ha rendszeres szexhez jutsz, észreveszed majd, hogy egyre hosszabb idő telik el a kritikus pontig. A csaj meg ha szeret, türelmes lesz veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!