Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyok egy lánnyal és már lassan a sexre kerül a sor! Viszont nagyon hamar elmegyek és így teljesen kínos lenne! Ő már nagyon várj a dolgot, de én nem tudom, hogy mit tegyek! Nagyon rövid idő alatt elmegyek! Valami teendő? =/ 17F
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 22:38
11/17 anonim válasza:
Este betesziiiiiiiiiiii
Reggel kivesziiiiiiiiii
Így kefél a kinaiiiiiii
12/17 anonim válasza:
Van az a "long love" nevű gumi. Azzal álítolag gyömöszölheted kedvedre a menyecskédet.
13/17 anonim válasza:
Vegyél a gyógyszertárba Lidocain érzéstelenítőt, és fújj vele kettőt-hármat a farkadra.Hagy tíz percig, utána mosd le alaposan szappannal. Ez utóbbi elég fontos, mert ha nem mosod meg és szopik a lány, szét fog zsibbadni a szája.
14/17 anonim válasza:
Szerintem, ha szeret a csaj akkor nem fog kinevetni és nem lesz kínos az elsőnél, hogy hamar elmész. Az én párom még szűz volt mikor lefeküdtünk ő is hamar elment, de sokat gyakoroltunk és mostmár nem megy el hamar. 19/L
15/17 anonim válasza:
Mielőtt betennéd használd nála az ujjad is, meg a nyelved. :) Aztán ugye előtte 1-2 órával verd ki, ha hamar elmész akkor ha még nem élvezett el, kényeztesd szájjal egy ideig, hip-hop újra beindulsz, és a második kör majd tovább tart.
16/17 anonim válasza:
#2. Pedig lehet, hogy épp az lenne a tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!