Ez zsarolásnak számít? Mi a véleményetek?
Én még mindig nem értem miért kéne maradnod. Magad miatt menned kéne, a barátnőd is azt akarja, de ha szakít veled, vagy te vele, akkor is. Mégis hova mennél, ha megtörténik? Vissza a szüleidhez, vagy barátokhoz állás nélkül?
Menj ki és gondolkodjatok a kapcsolaton, szerintem.
ma 15:34
Jó igazad van,leírhattam volna érthetőbben is a kérdést.Még talán a zsarolás cím is hülyeség volt.Viszont sok mindenről nem tudtok,próbáltam leírni röviden a hozzászolásaimba a dolgot,de azért kis regényt sem akarok írni.
Szóval a véleményem az,hogy nem támogat eléggé.Senki nem örül annak hogy itt kell hagyni a másikat ez evidens.De mivel nekem semm könnyű,nem kellene ilyen hülye lelki játszmákba belemenni,mert ezzel azt sugalja hogy se bennem,se magában nem bízik.Már ilyet is mondott,ja majd haza jössz,de valami más nőhöz biztos.
Na most így ha ilyeneket mondanak,hogy induljak el nyugodtan?Eszembe nem jutna máshoz menni,nekem teljesen egyértelmű,hogy itt az otthonom.Mert szeretem és fontos nekem,de mintha mindig megkérdőjelezné.
Ugyebár ez te vagy: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Szemlátomást nem akarsz kimenni. Akkor ne menj. Ezt a kapcsolatot pedig szüntesd be, mert nem szeretitek egymást.
anya-fia kapcsolatot úgy értettem, hogy általában minden férfi tudja mit akar nincs szüksége irányításra kérdező, te meg olyan bizonytalan vagy mint egy gyerek. meg kell mondani neki mit tegyen, mit ne.
az, hogy at mondta néz majd ki a fejéből, nem azt jelentette, hogy mégse menj, hanem, hogy ez ezzel jár, mint ahogy sokaknál távkapcsolatban.
valszeg beteg is azért vagy, mert nem akarsz kimenni, testi tünetei vannak.
van férfi aki azt mondja, drágám kimegyek, lesz pénzünk, alapozhtunk házra, családra, így könnyebb lesz
van férfi aki azt mondja, öreg vagyok már ahhoz, hogy ki-be utazgassak, elhelyezkedek itthon beszélek ezzel-azzal az ismerőssel
és van "férfi" akinek minidg meg kell mondani mit tegyen, de még akkor is kérdez. ez utóbbi vagy te, nem normális ez párkapcsolatban, max gyereknél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!