Milyen hatása lesz szerinted a családodra a vasárnapi boltbezárásoknak?
Jó általánosságban értettem, ha koránt mormogsz és hajlongsz az a te egyéni véleményed. Nem zavar. De itt Magyarországon, európai régióban a kereszténység az általános. 90 es évek közepétől lett ez itt divat.
Én személy szerint nembánom hogy fixen tudok vasárnaponként programokat tervezni magamnak. Meglátogatni a családom, mert tudom mindenki otthon lesz. Már amikor bejelentették biztos voltam benne hogy megszavazzák, volt időm beletörődni. A pénz része aggaszt igen, de legalább vasárnap nem kell aggódnom hogy mennyi böszme jön ma is a boltba piknikezni.
Amúgy meg vicces nézni hogy mindenki agonizál, hogy: Jaj éhen fogunk halni. Meg pontozgatnak összevissza mindenkit lefelé mert leszarja/nem érinti, siralmas XD
Helyette inkább mennyetek bevásárolni. :D
Nem az en egyeni velemenyem. Magyarorszag nem kereszteny orszag.
Magyarorszag kereszteny kulturkorbe tartozo orszag, es a ketto nagyon nem ugyanaz. Ezert felhaborito ha egy vallasi tortvenyt akarnak az emberekre eroltetni a megkerdezesuk nelkul, akaratuk ellenere.
"A pénz része aggaszt igen, de legalább vasárnap nem kell aggódnom hogy mennyi böszme jön ma is a boltba piknikezni. "
Oke, csakhogy nem a penzrol van szo elso sorban, hanem arrol hogy lesz-e egyaltalan allasod vagy nem.
56 vagyok
Akpi azzal jön a mellét verve hogy huh ő minig dolgozik vasárnap.. Stb, az nem tudom mire van fel.
Valószínűleg ezután is fog( ugye a törvényben már eddig is meghatáropzott volt,hogy egy dolgozónak hány hétvégi napot kötelező biztosítani, ha igénye van rá )
Tudom, mivel egyébket én is dolgoztam úgy. Imádtam a vasárnapot, az volt a nyugis nap, a könnyű nap..
Nagyon szerettem, hogy a heti szabadnapom hétköznapra esik, mert mindent el tudtam intézni, nem voltak ezren a boltban.
Aki azt mondja menjünk munka után ..
Igen, nem vagyunk hülyék, meg fogjuk oldani...mindenki nagyra van abtesco éjféllel.. Köszi, eddig nem Bp- en éltem, a legközelebbi tesco is csak 10-ig volt nyitva, és a is 25 km-re volt tőlünk. Autő nélkül.. A szombat a családé volt, a vasárnap 2 hetente a bevásárlásé.
Jelenleg van a közelben tesco, de minden nap este 8 ra érek haza, meg megfőzök 2 naponta... Vásárolni nem nagyon van időm, mert az min1,5 óra oda-vissza. Megvolt a bevett szokás, vasárnap reggel összeültünk, átbeszéltük a heti menüt,més elmentünk vásárolni.. Aztán megfőztünk..
Nem esem kétségbe, csak baromságnak tartom az egészet.
Nincs értelme..
Nem vagyunk vallásosak, vagyis nem templombajárősak, ezután sem teszem be a lábam csak emiatt vasárnap. Képmutatás, hogy emiatt nem járnak az emberek.
Ezt is megszokjuk, mint a dohanyboltot és az italboltot is meg fogjuk..ami nekem sem tetszik,maz a irányítás...lassan azt is megmondják mikor mehetünk wcre
"Én személy szerint nembánom hogy fixen tudok vasárnaponként programokat tervezni magamnak. Meglátogatni a családom, mert tudom mindenki otthon lesz"
LOL mert a bevásárlás az egyetlen dolog amit el lehet/kell intézni vasárnap? :D
Nálunk vasárnap így is házimunka van látástól mikulásig, nem lesz meghitt otthon ücsörgés.
Egyébként igen. Engem hidegen hagy a vallás, és elég gusztustalannak tartom hogy le akarják nyomni a torkomon a keresztény normákat vagy minek promózzák ezt az agyrémet..
Még jó, hogy a szlovák határon lakunk, így mehetünk külföldre vásárolni, nem baj, majd ott fizetjük az áfát, ügyes húzás Magyarország :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!