Milyen hatása lesz szerinted a családodra a vasárnapi boltbezárásoknak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 10:03
11/67 anonim válasza:
"Viszont annak a családjára, aki eladóként dolgozik, biztos jó hatása lesz, mert végre lesz olyan napjuk minden héten, amikor mindenki együtt lehet. "
Ha kirugjak oket akkor lesz a legjobb mert akkor egesz heten egyutt lehetnek.
12/67 anonim válasza:
Alapvetően nem kifejezetten vasárnap jártunk vásárolni eddig sem. Viszont megszoktuk már, hogy ha valami hirtelen beugrik, vagy megkívánunk valamit, akkor csak elmentünk és megvettük. Erről le kell szokni mostmár, de lényegében nem sok hatással lesz az életünkre.
13/67 anonim válasza:
6-os. A vásárlásra nem, de a munkára igen. Évek óta nem tudok együtt lenni a családommal hétvégén. Hétköznap pedig a férjem dolgozik, a gyerekek pedig iskolában vannak.
14/67 anonim válasza:
Évente 1-2-szer tescoztam vasárnap,tehát nekem indiferens.A lányom ott dolgozik és tudja,hogy vasárnap,ha nem lesznek nyitva,nyugisabban lehet feltölteni,átrendezni,nem lesz munka nélkül.
15/67 anonim válasza:
10: miért gondolod, hogy ezért elbocsátás lesz? A heti két szabadnap eddig is járt mindenkinek - legalábbis papíron. Annyi változik, hogy az egyik szabadnapját mindenki vasárnapra kapja, a másik pedig mozog a hét többi napjai között. De a két szabadnap akkor is adott, ahogy eddig is az volt, csak az eloszlása lesz más. A munka ugyanannyi lesz, mint eddig, és a bevétel is, mert az emberek nem fognak azért kevesebbet vásárolni, csak más napokon veszik meg ugyanazt.
16/67 anonim válasza:
Semmilyen. Eddig is csak hétköznap vásároltam. A hétvégét itthon töltjük vagy kirándulunk. (Vidéken lakom, városban dolgozom, eddig sem mentem be hétvégén a városba.)
17/67 anonim válasza:
6-os vagyok. Bocs, ezt benéztem. Az fel sem merült bennem, hogy ennek valaki dolgozóként örül. Sokan közületek hétköznap is rá fognak érni ezután. Biztos, hogy összességében kisebb lesz a forgalom és kevesebb emberre lesz szükség.
18/67 anonim válasza:
Anyumnak el kell bocsátania pár embert szóval nem lesz jó kedve, de azon kívül minden ugyanúgy lesz mint eddig.
19/67 anonim válasza:
élelmiszert hétköznap szoktunk vásárolni. ruhákat meg ilyeneket az Andrássy úton veszünk, az ottani üzletekre pedig nem vonatkozik ez az új törvény.
szóval hidegen hagy.
20/67 anonim válasza:
Miért pontozzák le azokat, akikre nem lesz semmilyen hatással? Tudtommal ez volt a kérdés. Szerintem ez csak főleg az alkalmazottakat fogja érinteni, az egyszerű ember megoldja egy másik napon a vásárlást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!