Mi mindig vasárnap délután-este vásároltuk be a következő heti élelmiszert.Most ez átkerül szombatra 3x annyian lesznek az üzletben,és 2 napos pékárút visznek a gyerekek,meg a férjem hétfő reggel.Szóval nem örülök neki.
A boltban dolgozók,nagyon jól tudták amikor a szakmát választották maguknak,hogy ez a hétvégézéssel jár,legalábbis amelyik csak egy kicsit is előre tudott gondolkodni.Én sem sírdogálok a hétvégi meló miatt,én választottam a szakmám,ápolónő vagyok.A KDNP -től ez egy elég álszent hivatkozás,hogy a családok miatt döntöttek így.Akkor be kellene záratni vasárnap,az összes kereskedelmi,meg vendéglátó egységet,és csak azokat engedni dolgozni(és azok hétvégi pótlékát jól megemelni)akiknek folyamatos műszak van,mint az eü,tűzoltók,rendőrök stb.stb.Az egész csak a multik ellen van,sz@rnak ők a családokra.
2014. dec. 17. 10:36
22/67 anonim válasza:
21-es, az egyik esti beszélgetős műsorban megkérdezte a műsorvezető az okost, hogy ha azt akarják, hogy a családok együtt legyenek vasárnap, akkor ne dolgozzon a mentős, tűzoltó, stb.-se? És az okos azt válaszolta, hogy habár sehol sincs erre gyakorlat, de ez a hosszútávú cél. Szóval hamarosan számítani lehet arra, hogy tilos lesz vasárnap meghalni.
2014. dec. 17. 10:40
23/67 anonim válasza:
De jo lenne mindenki h-p 9_17 kozott lenne beteg es szuletne stb varom mar nagyon hogy enkel aludni tudjak.
2014. dec. 17. 10:43
24/67 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy a mienkre semmilyenre.
Csütörtökönként járunk nagybevásárolni, hét közben csak kenyeret veszünk a pékségben.
2014. dec. 17. 10:51
25/67 anonim válasza:
22-es Akkor tényleg valami nagyon okos ember nyilatkozott már megint valami nagyon okos dolgot :D Paraszt vakítás :D
2014. dec. 17. 10:51
26/67 anonim válasza:
3-as dolgozóként hogy lehet ennek örülni? Majd jól kirúgnak mert kevesebb munkaóra/hét lesz.
Én nem örülök neki, mert egyedül vasárnap érek rá nagybevásárolni.
2014. dec. 17. 10:52
27/67 anonim válasza:
Semmilyen. Vasárnaponként nem szoktunk nagy bevásárló központokba menni, max a helyi kisboltba...az meg ha jól tudom nyitva lesz akkor is..tehát az égvilágon semmi hatása nem lesz ránk nézve. Annyi, hogy sógorom mivel nagy bevásárlóközpontban melózik, vasárnaponként tuti itthon lesz...de ennyi.
2014. dec. 17. 10:53
28/67 anonim válasza:
Engem zavar, mert vasárnap is szoktam vásárolni menni, ha úgy jön ki a lépes és olyan kedvem van.
2014. dec. 17. 10:59
29/67 anonim válasza:
Mi, vásárlók megoldjuk, de az az eladó, akit emiatt elküldenek, az mit fog csinálni?
2014. dec. 17. 11:10
30/67 anonim válasza:
Én nem örülök neki. Vendéglátásba dolgozunk a párommal. Neki van csak jogsija. Sokszor van hogy úgy jön ki hogy vasárnap vagyunk itthon egyszerre és mi akkor szoktunk nagy bevásárolni. Egyéb napokon 10-10ig dolgozunk, de hajnalba se este nem tudunk bevásárolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!