Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztis nőt hogyan lehet...

Hisztis nőt hogyan lehet észre téríteni?

Figyelt kérdés

Nincs mit szépíteni rajta - feleségem ha kicsit is felhúzza magát valamin, legyen az mégoly jelentéktelen apróság is (pl. a szövegszerkesztő automatikus formázást tesz oda, ahova ő nem akarja, és egy-két próbálkozással nem tudja helyretenni utána), máris elmennek nála otthonról. Kiakad, kiabál, csapkod, és általában véve idegbajos. Ilyenkor persze segíteni se lehet neki, mert a saját tombolása jobban leköti, és arra se figyel oda, amit mondok neki, hogy hogy lehetne célszerűbb - vagy ha mégis, akkor is nyomban engem támad le, hogy de neki az úgy nem megy, vagy hogy csináljak már valamit, vagy magyarázzam már el... holott épp azt csinálom, csak ő meg a vak dühében nem fogja föl.

Próbáltam már az idők során mindent, ami csak eszembe jutott: kedvesnek, figyelmesnek, türelmesnek, megértőnek, segítőnek lenni, vagy épp elengedni a fülem mellett és hagyni, hadd puffogjon, vagy akár hasonlóan ingerülten reagálni rá, de eddig semmi nem vált be. Néha már tényleg viszket a tenyerem, hogy jól pofonüssem, hogy vegye már észre magát, de persze az értelmes felem mindig visszafog, szerencsére. Amúgy se vagyok verekedős típus (épp ellenkezőleg, ami azt illeti), nőt meg főleg nem, de már kib***ottul dühít, hogy egyszerűen nincs semmilyen eszközöm, amit alkalmazhatnék vele szemben, amitől végre észrevenné magát és lehiggadna.

Ha bárkinek van valami kipróbált és bevált eljárása ilyen esetekre, nagy örömmel és köszönettel olvasnám. :)

2010. jan. 31. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
De most a párod net és gépfüggő,hogy ennyire kihozza a sodrából?merthogy a gépet többször említetted..
2010. febr. 12. 21:00
 72/76 A kérdező kommentje:
Nem, csak épp az utóbbi két esetben az volt a katalizátor. De ez teljesen véletlen egybeesés.
2010. febr. 12. 22:36
 73/76 anonim ***** válasza:
100%
Most már átlátom, hogy a barátnőd nagyon biztosnak érzi a státuszát. Tudja, hogy nagyon szereted, s mindent megtehet. Talán azt is gondolja, hogy olyan "ari", mikor hisztizik? Jó neki. Én soha nem mertem eddig húzni a szitut./Én vagyok a fenti tejes zacskós:)/ Gyönyörűen megnevelődtem a párom mellett. Nála csak a józan érvek a célravezetőek,hisztivel semmit nem értem volna el. Na, de ezt nevezik egymáshoz csiszolódásnak.
2010. febr. 13. 06:49
 74/76 A kérdező kommentje:

"Talán azt is gondolja, hogy olyan "ari", mikor hisztizik?"

Ezt egész biztosan nem, mert többször is egyértelművé tettem számára, hogy egyáltalán nem az.

"Gyönyörűen megnevelődtem a párom mellett. Nála csak a józan érvek a célravezetőek,hisztivel semmit nem értem volna el. Na, de ezt nevezik egymáshoz csiszolódásnak."

Jó a párodnak. :) Ahogy azonban már írtam, az enyémnél még eddig semmi nem működött; ha én is felvettem a durcit is nem szóltam hozzá, akkor akár napokon át is el tudta húzni a hadiállapotot, ami meg már engem zavar, és inkább hagyom a fenébe, megtöröm a jeget, mert nyugis hétköznapokat akarok, nem ideggörcsöt reggeltől estig.

2010. febr. 14. 08:53
 75/76 anonim válasza:
Szia csak gyorsan annyit mondanék, hogy én is ilyen voltam!!!! De aztán a férjem mikor rám jött a hopárré akkor kinevetett és megkérdezte mikor ki dühöngtem magam, hogy most jobb? Én meg : IGEN!!! Aztán ennyivel lerendeztük. De nagyon erős akarattal le lehet küzdeni és ő is le tudja lásd a feletteseinél. Mond neki próbálkozzon otthon is.
2010. márc. 2. 20:04
 76/76 A kérdező kommentje:

Kösz, ez is jó tipp. Meg reményt is adtál. :)

Neked pedig gratula az önuralmadhoz!!! :)

2010. márc. 3. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!