Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztis nőt hogyan lehet...

Hisztis nőt hogyan lehet észre téríteni?

Figyelt kérdés

Nincs mit szépíteni rajta - feleségem ha kicsit is felhúzza magát valamin, legyen az mégoly jelentéktelen apróság is (pl. a szövegszerkesztő automatikus formázást tesz oda, ahova ő nem akarja, és egy-két próbálkozással nem tudja helyretenni utána), máris elmennek nála otthonról. Kiakad, kiabál, csapkod, és általában véve idegbajos. Ilyenkor persze segíteni se lehet neki, mert a saját tombolása jobban leköti, és arra se figyel oda, amit mondok neki, hogy hogy lehetne célszerűbb - vagy ha mégis, akkor is nyomban engem támad le, hogy de neki az úgy nem megy, vagy hogy csináljak már valamit, vagy magyarázzam már el... holott épp azt csinálom, csak ő meg a vak dühében nem fogja föl.

Próbáltam már az idők során mindent, ami csak eszembe jutott: kedvesnek, figyelmesnek, türelmesnek, megértőnek, segítőnek lenni, vagy épp elengedni a fülem mellett és hagyni, hadd puffogjon, vagy akár hasonlóan ingerülten reagálni rá, de eddig semmi nem vált be. Néha már tényleg viszket a tenyerem, hogy jól pofonüssem, hogy vegye már észre magát, de persze az értelmes felem mindig visszafog, szerencsére. Amúgy se vagyok verekedős típus (épp ellenkezőleg, ami azt illeti), nőt meg főleg nem, de már kib***ottul dühít, hogy egyszerűen nincs semmilyen eszközöm, amit alkalmazhatnék vele szemben, amitől végre észrevenné magát és lehiggadna.

Ha bárkinek van valami kipróbált és bevált eljárása ilyen esetekre, nagy örömmel és köszönettel olvasnám. :)

2010. jan. 31. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
45%

Én nem szoktam ilyen hisztit csinálni, de van hogy én is ordibálok a számítógéppel. Na és akkor mi van? semmi, hagyd a fenébe, vonulj be a másik szobába, aztán ha abbahagyta beszélgethettek.

nem értem mi ezzel a baj.

Ha veled is hisztizik, vagyis csúnyán kezd veled ilyenkor beszélni, akkor adj neki egy pofont. attól helyre tér. Ha annyira nyámnyila vagy, hogy nem tudod őt helyre téríteni ilyenkor, akkor jobb ha befejezed vele, mert előbb utóbb talál valakit, aki megneveli és nem pátyolgatni akarja, meg kielemezni mi baja.

nagyon kiábrándító, ha egy pasi hagyja hogy lábtörlőt csináljon belőle az asszony.

31/N

2010. jan. 31. 17:17
 32/76 A kérdező kommentje:

17:17 - A számítógép csak egy példa. Bármi más is kiválthatja a hisztit. És nem csak azzal, hanem általában véve üvöltözik.

Volt már olyan társa, aki bizony olyannyira keményen bánt vele, hogy egy alkalommal egy bordáját is eltörte. Ettől függetlenül azonban nem ért el semmit azon kívül, hogy éveken át szerzett magának egy bosszúálló angyalt, aki sokszorosan visszafizette a verést a legváltozatosabb módszerekkel. Tini éveiben még az apjának is kis híján ellátta a baját, amikor az részegen túllőtt a célon. Szóval nem az a fajta, akit az erő alkalmazása a helyretenne; az csak még inkább feltüzeli.

Szóval ezt a módszert már próbálták nála, nem jött be, sőt, katasztrofálisan visszaütött az alkalmazójára.

Egyéb ötlet...?

2010. jan. 31. 17:21
 33/76 anonim ***** válasza:
89%
Szia, én dettó olyan voltam mint a feleséged. Kiskoromtól el voltam kényeztetve így férjemnek iszonyatosan nehéz volt velem. Mindenérthisztiztem, a legapróbb butaság miatt is. Ő mikor már nem bírta, felrázta a szénsavas ásványvizet és lelocsolt. Először csak pislogtam a meglepetéstől, meg sem tudtam szólalni. Ezt eljátszotta párszor, utána már csak mondania kellett mikor hisztiztem: Drágám, "szomjas" vagy??? Egyből befejeztem a hisztit. Megér egy próbát. ;)
2010. jan. 31. 17:26
 34/76 anonim ***** válasza:
93%
egy bögre hideg víz az arcába, amikor rájön a hiszti. Úgy meg fog lepődni, hogy garantáltan abbahagyja.
2010. jan. 31. 17:27
 35/76 anonim ***** válasza:
100%
16.34,aki azt mondta hogy otthagyná,én igatar adok.Rzt hosszú távon nem lehet bírni,és aki nem képes uralkodni magán,az nem is fog,mert nem is akar.
2010. jan. 31. 17:27
 36/76 anonim ***** válasza:
42%

elmeotthon

ott jó helye lesz

2010. jan. 31. 17:28
 37/76 anonim ***** válasza:
83%

Ha már meg is ütötték akkor nem lehet,hogy tudat alatt fél a férfiaktól és így védekezik?? Milyen gyerekkori traumája van ? Mert ilyen esetben nem mindegy.A hölgy szerintem csak tudat alatt provokál,hogy ki tud-e annyira hozni a sodrodból,hogy megüsd.Mert ő úgymond ezt a mintát szokta meg.Persze erre nem az a jó megoldás,hogy megvered,hanem nagyon hosszú folyamat akár orvosi segítséggel.Tapasztalatból beszélek.Az apám molesztált az exem vert.Nálam agresszió volt a válasz a következő páromnál,de hál'istennek volt annyi erő benne,hogy segített kimászni a gödörből és most már tudom kezelni az indulataimat.Szóval ha szereted akkor segíts neki:))

Sok sikert és rengeteg kitartást kívánok:))

2010. jan. 31. 17:29
 38/76 anonim ***** válasza:
38%
legegyszerűbb megoldás : fejeld meg
2010. jan. 31. 17:32
 39/76 anonim válasza:
91%

Mond meg neki hogy komolyan gondolkodjatok el együtt a megoldáson. Értem ezalatt hogy neurológus orvost kéne keresni neki. Vagy beteg, vagy beteges. Magnézium is segítene, szedjen. Az az idegekre jó hatással van. Van banánban, meg magvakban, vagy szedje pezsgőtablettában.

Mással is ilyen ideges vagy csak veled? Ez fontos, mert lehet hogy szakítani akar, és így távolít el magától. Több nő is csinál ilyet, ha a párjától válni akar. Mindenbe beleköt. Ha mással is ilyen, akkor viszont gond.

2010. jan. 31. 17:40
 40/76 anonim ***** válasza:
86%

Ha ezt a sok energiát egy normális nőbe fektetnéd aranyéleted volna:) Minden épeszű nő összetenné a két kezét egy pasiért aki törődik vele, ez meg magasról t*jik rád.

Valami érdekes biztosan van benne, vagy esetleg tudományos kísérletet végzel? Ha az én férjem feleennyit törődött volna velem nem válás lett volna a vége :)

2010. jan. 31. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!