Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztis nőt hogyan lehet...

Hisztis nőt hogyan lehet észre téríteni?

Figyelt kérdés

Nincs mit szépíteni rajta - feleségem ha kicsit is felhúzza magát valamin, legyen az mégoly jelentéktelen apróság is (pl. a szövegszerkesztő automatikus formázást tesz oda, ahova ő nem akarja, és egy-két próbálkozással nem tudja helyretenni utána), máris elmennek nála otthonról. Kiakad, kiabál, csapkod, és általában véve idegbajos. Ilyenkor persze segíteni se lehet neki, mert a saját tombolása jobban leköti, és arra se figyel oda, amit mondok neki, hogy hogy lehetne célszerűbb - vagy ha mégis, akkor is nyomban engem támad le, hogy de neki az úgy nem megy, vagy hogy csináljak már valamit, vagy magyarázzam már el... holott épp azt csinálom, csak ő meg a vak dühében nem fogja föl.

Próbáltam már az idők során mindent, ami csak eszembe jutott: kedvesnek, figyelmesnek, türelmesnek, megértőnek, segítőnek lenni, vagy épp elengedni a fülem mellett és hagyni, hadd puffogjon, vagy akár hasonlóan ingerülten reagálni rá, de eddig semmi nem vált be. Néha már tényleg viszket a tenyerem, hogy jól pofonüssem, hogy vegye már észre magát, de persze az értelmes felem mindig visszafog, szerencsére. Amúgy se vagyok verekedős típus (épp ellenkezőleg, ami azt illeti), nőt meg főleg nem, de már kib***ottul dühít, hogy egyszerűen nincs semmilyen eszközöm, amit alkalmazhatnék vele szemben, amitől végre észrevenné magát és lehiggadna.

Ha bárkinek van valami kipróbált és bevált eljárása ilyen esetekre, nagy örömmel és köszönettel olvasnám. :)

2010. jan. 31. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
91%
Vedd fel videóra, mikor hisztizik. Aztán játsszd neki vissza.
2010. jan. 31. 16:50
 22/76 A kérdező kommentje:

16:45 - :) Igen, ezzel tisztában vagyok, meg voltam is. Szakítottam, szagolom, eldobni nem fogom. Épp azért is szakítottam, mert az élet fennmaradó 99,99%-ban maximálisan értelmes is. Ezért is bízom benne, hogy valahogyan felül lehet/tud kerekedni ezen is. Főleg, ha akad valami hatékony segédeszköz ehhez.

Amúgy mazochista saját tudomásom szerint nem vagyok, csak olyan nagyon türelmes, hogy azon már nagyon sokan nagyon komolyan elcsodálkoztak. :) Gyakorlatilag ennek is köszönhetem, hogy kibírom ezeket a "viharokat": amikor van, akkor valamennyire felhúz, kicsit még csóválom a fejem utána, aztán le is ráztam magamról a nyomait is.

Meg ezért is bízom abban, hogy idővel ez a helyzet is kezelhető - mint eddig gyakorlatilag minden más is.

2010. jan. 31. 16:51
 23/76 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el magatokat kb. tíz év múlva. Így akarsz élni? A gyereketek egy idegroncs lesz, ha az anyja állandóan üvölt minden apróságon. Szerintem megváltozni nem fog, sajnos.

Esetleg egyszer vedd fel videóra amikor hisztériázik és mutasd meg neki, hogy "látod szívem milyen ronda/kibírhatatlan/visszataszító stb. vagy amikor üvöltözöl?"

2010. jan. 31. 16:52
 24/76 A kérdező kommentje:
16:50 - :DDD Ez NAGYON JÓ, köszönöm!!! :DDD Okvetlen. Kíváncsi leszek a hatásra. :DDD
2010. jan. 31. 16:52
 25/76 A kérdező kommentje:

16:52 - Tényleg lehet valami ebben a videóban, ha ketten is mondjátok... :) Mindenképp ki is lesz próbálva, köszönöm neked is. :)

Elképzeltem, és mint jeleztem, a gyerek-téma tényleg aggaszt. Magam miatt nem aggódok (lásd türelem... sztoikus vagyok a végletekig), gyerek már tényleg más kérdés - ezért is szeretném még azelőtt megoldani a helyzetet.

2010. jan. 31. 16:54
 26/76 anonim ***** válasza:
69%

Aki pedig a jó és kiadós szexet ajánlja gyógyírként, nem normális. Nem lehet mindent megolodani a szexszel. Különben is: kinek van kedve egy hisztis vadmacskával ilyen kísérletbe belemenni? Nekem biztos nem!

28/F

2010. jan. 31. 16:57
 27/76 anonim ***** válasza:
87%
Megszoksz vagy megszöksz. Vannak ilyen emberek, anyukám is ilyen, ha elborítják az érzelmei, egyszerűen kikapcsol az agya racionális része, nem lehet leállítani, pedig utólag ő is mindig tisztán lát és bocsánatot is kér. Ha szereted, és vele akarsz maradni, ne azon dolgozz, hogy megváltozzon, mert ez reménytelen, inkább azt tanuld meg, hogyan tudod a saját lelki békéd megrendülése nélkül végigasszisztálni a jeleneteit. Nem lehetetlen!
2010. jan. 31. 16:57
 28/76 anonim ***** válasza:
87%
Én egyedül hagynám a szobában, tombolja ki magát, esetleg legyen kéznél néhány olcsóbb tányér, amit összetörhet, előbb-utóbb elfárad és lenyugszik.
2010. jan. 31. 17:03
 29/76 A kérdező kommentje:

16:57 - Olyankor tényleg nem. Máskor semmi gond. :)

2. 16:57 - Stimmt, én edződök is rendesen, legalább ezzel szerencsére nincs probléma. Köszönöm a bátorítást. :)

2010. jan. 31. 17:04
 30/76 A kérdező kommentje:
17:03 - Bizonyos alkalmakkor, ha az éppen aktuális probléma olyan, akkor tényleg ez is a legjobb megoldás egyelőre. Ez leginkább olyankor működik, ha nekem tényleg semmi közöm az aktuális témához, és még ha akarnék, se tudnék segíteni neki.
2010. jan. 31. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!