Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztis nőt hogyan lehet...

Hisztis nőt hogyan lehet észre téríteni?

Figyelt kérdés

Nincs mit szépíteni rajta - feleségem ha kicsit is felhúzza magát valamin, legyen az mégoly jelentéktelen apróság is (pl. a szövegszerkesztő automatikus formázást tesz oda, ahova ő nem akarja, és egy-két próbálkozással nem tudja helyretenni utána), máris elmennek nála otthonról. Kiakad, kiabál, csapkod, és általában véve idegbajos. Ilyenkor persze segíteni se lehet neki, mert a saját tombolása jobban leköti, és arra se figyel oda, amit mondok neki, hogy hogy lehetne célszerűbb - vagy ha mégis, akkor is nyomban engem támad le, hogy de neki az úgy nem megy, vagy hogy csináljak már valamit, vagy magyarázzam már el... holott épp azt csinálom, csak ő meg a vak dühében nem fogja föl.

Próbáltam már az idők során mindent, ami csak eszembe jutott: kedvesnek, figyelmesnek, türelmesnek, megértőnek, segítőnek lenni, vagy épp elengedni a fülem mellett és hagyni, hadd puffogjon, vagy akár hasonlóan ingerülten reagálni rá, de eddig semmi nem vált be. Néha már tényleg viszket a tenyerem, hogy jól pofonüssem, hogy vegye már észre magát, de persze az értelmes felem mindig visszafog, szerencsére. Amúgy se vagyok verekedős típus (épp ellenkezőleg, ami azt illeti), nőt meg főleg nem, de már kib***ottul dühít, hogy egyszerűen nincs semmilyen eszközöm, amit alkalmazhatnék vele szemben, amitől végre észrevenné magát és lehiggadna.

Ha bárkinek van valami kipróbált és bevált eljárása ilyen esetekre, nagy örömmel és köszönettel olvasnám. :)

2010. jan. 31. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
75%

Szeretnék OFF-olni:

Ha mindez egy nővel történik meg, akkor már rég itt károgna a sok okostojás.. Így azonban a kérdező fejéhez lehet vágni,hogy szagolja,amit szakított.. Érdekes..

2010. jan. 31. 18:31
 52/76 anonim ***** válasza:
100%

Nade a kérdező maga mondta hogy márpedig ő igenis szagolni akarja amit szakított:)

Amúgy nincs igazad, én nőként mondtam neki, hogy hagyja az egészet a fenébe, dehát szerelmes a pasi, nem akarja a jót:)

2010. jan. 31. 18:36
 53/76 anonim ***** válasza:
100%

Cimbora!

Én nem vagyok pszichiáter, de látatlanba mondom, nem lehet az, hogy ez az egyetlen tünete. És nem is arra gondolok, hogy nő. Ha legközelebb kiakad, vigyél neki be valamit. Egy pohár üdítőt, egy szem cukorkát, bármit: Tessék edesem, ezt kérted? És várd meg a reakciót....

2010. jan. 31. 18:55
 54/76 A kérdező kommentje:

18:08 - :)) Ami valószínűbb, az az, hogy addigra simán elfelejtem az egészet. De ha úgy adódik, nyilván ki fog derülni. :)

18:11 - Együttérzésem a helyzetedhez. Te hogyan/mivel tudod ezt kezelni? Már azon túl, hogy tájékoztatsz másokat, hogy egyszerűen ignoráljanak. Sőt... hogy jutottál ide, minek következtében lettél ilyen? Párod, ha van, hogy reagál erre? Vagy a környezeted általában?

18:14 - Igen, néha ezt is meg lehet reszkírozni, időnként szoktam is, csak nem mindegyik variációnál alkalmazható. De amikor olyan a helyzet, akkor igen, ez is egy lehetőség.

Hmmm... lehet, bár megreszkírozom az állítást, hogy nem szadizik, mivel nem csak velem ilyen, hanem adott esetben bárki mással is, aki okot ad rá. Egyszerűen csak tényleg nagy kihívást jelent neki a saját érzelmeinek a kontrollálása.

18:31 - OFFolás visszamenőlegesen is engedélyezve. :D

18:36 - Korrekció: nagyon is a jót akarom, csak épp azt a fajta jót, amelyik valahogy úgy néz ki, hogy ugyanúgy békességben és boldogságban élünk, mint eddig, csak a tárgyalt kirobbanások nélkül. :)

2010. jan. 31. 18:57
 55/76 A kérdező kommentje:
18:55 - Érdekes ötlet, köszönöm. :) Mondjuk az eddigiek során az már kiderült, hogy megfelelő "koreográfiával" el lehet ütni a dolgot viccel, tréfával, és ez őt is kizökkentheti jó esetben... Szóval ez mindenképp egy hasznos ötlet, köszönetem érte. :)
2010. jan. 31. 18:59
 56/76 mimcsii ***** válasza:
77%

Esetleg sporttal nem próbáltátok levezetni az indulatait?

Illetve azt meg lehet tudni, hogy hány éves a feleséged?

MM

2010. jan. 31. 19:08
 57/76 anonim ***** válasza:
45%
Hiszis nőt jól meg kell dugni és megnyugszik;)
2010. jan. 31. 19:42
 58/76 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként hogy tolerálják a hisztit a munkahelyén?

Ott aztán van stressz-lehetőség, és, ha -amint mondtad-, nem csupán veled ilyen, akkor ott is csinálja a feszkót, nem?

2010. jan. 31. 19:49
 59/76 A kérdező kommentje:

19:08 - Sport... ahogy vesszük. A közelmúltban jó négy hónapon át napi rendszerességgel biciklizett több kilométeres távokat dimbes-dombos terepen.

Ettől függetlenül viszont még ugyanúgy voltak kiakadások időről-időre.

23 éves, mellesleg. Én 26.

19:42 - Ez az ötlet már korábban is felmerült, köszönöm, de ebben a formában tényleges helyzet esetén sajnos egyszerűen nem alkalmazható.

19:49 - Mikor hogy. Ez egyrészt teljesen attól függ, hogy konkrétan ki akasztja ki. Ha felettes, akkor erőt vesz magadán, és csak annyit enged ki, amennyit épp "civilizáltan" lehet, de ha egyenrangú vagy alantas, akkor már jóval többet enged meg magának, de valamennyi moderáció még ott is van, bár kevesebb. Eddig nem volt még belőle komoly baja.

Másrészt azonban pillanatnyilag szabadúszó jellegű munkát végez, ami jóval enyhébb, így stressz is minimális mértékben éri csak - olyasmik, amik miatt legfeljebb csak puffog egy kicsit itthon, de semmi komoly.

2010. jan. 31. 22:31
 60/76 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig te engedsz látja,h ezzel eléri a célját folyamatosan ezt fogja csinálni.Fogd a kabátod,kapcsold ki a mobilt menj el pár órára otthonról.Ha hazamész és folytatja ne engedj a zsarolásnak,bsszál rá. Aki hasra esik(a nő előtt)később pofára esik.
2010. febr. 1. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!