Mit tudnék tenni ilyen helyzetben? (túlérzékeny, hisztis anyuka)
Édesanyám egyre sértődékenyebbé válik. Minden baj amit csinálok illetve nem csinálok. Egyszerűen nem tudok a kedvében járni, mert mindent úgy forgat ki, mintha ő lenne a szenvedő áldozat. A mai példa: Ebédre a húst kétféleképpen készítettem el, mert szüleim és a párom másként szereti. Mikor ezt anya meglátta, a sírásig hergelte magát azzal, hogy "Ő csak ezt érdemli, már enni sem vagyunk képesek az ő féle húsból...". Délután 2 óta ezen kesereg! Mindenre így reagál. Nem tudom, hogyan lehetne ezen változtatni, mert olyan hisztissé vált mint egy 3 éves gyerek.
31/N
Nem lakunk együtt, de egy utcában egymástól 3 háznyira.
A változó koron már sajnos egy daganat miatt túl van 20 éve.
Akkor csak öregszik, kezd szenilis lenni. Nekem nagymamám volt a végén már szörnyű, már semmi nem volt jó neki, sőt a legvégén már meg volt győződve, hogy mérgezzük. Nem tudsz mit tenni, egyik füleden be, másikon ki.
Én próbáltam sokmindent, válaszolni, megnyugtatni, megsértődni, kedvesnek lenni, mérgesnek...semmi.
Még a legkönnyebben úgy hagyta abba, ha semmi visszajelzést nem kapott.Mert ha elkezdtem magyarázkodni, akkor csak belelovalta magát. tehát szerintem bird ki és mosolyogj
Köszönöm!
Lehet, hogy nektek van igazatok, csak kicsit korainak tartom ezt egy alig 52 éves nőnél.
Kipróbálom, talán nálam is beválik ez a taktika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!