Mit tegyek a paromnak van egy gyereke?
Én is így kezdtem 5 éve.
A gyerek a világ leg elkényeztetettebb gyereke volt, és mi is szombat reggeltől vasárnap estig mesecsatornát néztünk és csak olyan programok voltak ahol babázni is lehet, 2 hetente. (akkor volt a gyerek 7 éves)
Akkor el tudod viselni, ha van a dolgokba beleszólásod.
Tehát ha valami nem tetszik, akkor szólsz érte, vagy te is rászólsz a gyerekre, és nincs neked mindig "kuss" (már bocsánat a kifejezésért)
Nálunk sajnos eleinte így volt.
Én foglalkoztam a gyerekkel, én mindent elviseltem, én is a párommal mentem MINDEN szombat reggel, és vasárnap este amikor hoztuk meg vittük a gyereket, stb.
Egy idő után betelt a pohár és közöltem, hogy én nem vagyok ingyen bébiszitter.
Azóta változott a helyzet.
Egyébként tudom mire gondolsz az alatt, hogy első.
Engem is eleinte zavart. De nincs ilyen. Más módon vagy TE első, és más módon a gyerek.
Ez olyan mintha egy süti és egy fagyi között akarnál választani (lehet, hogy fura példa), mindkettőt egyformán szereted.
9. Miert, nem ezt mondod? Hogy minden jo lenne ha a gyerek nem lenne? Hat erre irtam, hogy ez a megoldas mar nincs, mert max a fogantatast koveto elso honapokban letezik.
Tetszik nem tetszik, a gyerek VAN. Ezt el kell fogadni. Ha nem megy, keress gyerektelent.
Ha ezt így nem tudod elfogadni, akkor mond el a párodnak és lépj.
De, azt gondolom egy gyerekkel sem csak a mesecsatorna előtt lehet tölteni a hétvégét. Gondolom már nem olyan picike, ha egész hétvégén nálatok van, tehát rengeteg otthoni és csavargós programot lehet csinálni együtt. Persze ez sem olyan, mint ha kettesben vagy a pároddal, de szerintem jobb mint a tv-t bámulni, és a kapcsolatotoknak is jobb lehet.
Mindig elcsodálkozom, amikor azt írják itt, hogy fogadd el, innentől a párodnak mindig a gyereke lesz a legfontosabb, te csak a második helyen állsz jobb esetben.
Ez egy nagy baromság és minden férfi, aki ezt érezteti a jelenlegi párjával, annak tönkre fog menni a kapcsolata újra és újra.
A gyereket teljesen máshogy szereti az ember, mint a párját és egy normális férfi megtalálja az egyensúlyt a társ és a gyerek között oly módon, hogy egyik se sérüljön.
Nem egyszerű, de aki a válás után gyerekkel párkapcsolatra vágyik, annak meg kell próbálnia. Vonatkozik ez a nőkre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!