Hogy reggelizzek majd?
Szüleim elutaznak nyaralni (pontosabban telelni) egy hétre külföldre, és addig itthon leszek egyedül az öcsémmel.
Mivel akkor már suli lesz, minden nap nekem kell reggelit csinálnom.
Hogy csináljam? Már így is fél6kor kelek, hogy beérjek nyolcra a fősuliba, most kelljek még hamarabb fél órával?
Ráadásul a hét minden az öt napján?
Meg utána még mosogassak is el?
Így semmire sem marad időm, szerintetek mit csináljak?
22/F
Maga a tény, hogy a megsózást külön eseményként említed meg, aggodalomra ad okot.
Én nemrég költöztem el otthonról, zacskós levesen kívül mást nem csináltam eddig. A héten csináltam életem első krumplifőzelékét, rövidebb idő alatt, mint te szendvicset.
És nem hittem volna, hogy én is ezt mondom egyszer, de ezért tart itt az ország, mert olyan idióták is szerezhetnek diplomát, akik fél órát tötymörögnek egy nyamvadék szendviccsel.
22/L
Lehet, de szerintem meg azért, mert itt mindenki állandóan egymást fikázza. Erre ez az oldal is kitűnő bizonyíték.
-"Én nemrég költöztem el otthonról, zacskós levesen kívül mást nem csináltam eddig."
Ennél még én is többet csináltam, pedig fiú vagyok, somlói galuskát, sőt egyszer még rizsfelfújtot is. Úgyhogy szerintem azért ez gáz! De sok sikert!
-"A héten csináltam életem első krumplifőzelékét, rövidebb idő alatt, mint te szendvicset."
Gratulálok! Nyilván ha valaki rá van utalva, akkor megtanulja. Én is tudnék krumplifőzeléket csinálni, krumplit pucolni tudok, a többi meg le van írva a szakácskönyvben.
-"És nem hittem volna, hogy én is ezt mondom egyszer, de ezért tart itt az ország, mert olyan idióták is szerezhetnek diplomát, akik fél órát tötymörögnek egy nyamvadék szendviccsel."
Bagoly mondja verébnek...!
Tudod, amit főiskolán tanulok, ahhoz értek, abból jó vagyok. Sőt gyors is. Arra van szükségem, az alapján fizetnek majd meg. Szendvicset pedig tudok készíteni magamnak, vagy veszek egyet, neadj'Isten a barátnőm megcsinálja.
Te főiskolára/egyetemre jársz, vagy nem akarok rontani az ország esélyeit azzal, hogy diplomát szerzel?
Jól gondolod, nem járok egyetemre. Szerencsém volt, és most annyit keresek, amennyit sok kezdő egyetemet végzett nem. Akkor meg minek pazaroljam a drága időm?
És maga a tény, hogy nem értetted meg, amit mondtam... sokat ér, ha jó vagy a szakmádban, ha olyan hülye vagy, hogy ha átméssz az úton, elbasz az első busz.
Az önállóságot nehezebb megtanulni, mint bármely tantárgyat akármelyik egyetemen.
De nyugi, jó szakmád lesz meg sok pénzed, felbérelhetsz egy embert, hogy figyelje, hogy ne felejts el levegőt venni.
Nekem a reggelizés, reggeli készitéssel együtt 5 percig tart.
Fogok egy szelet kenyeret, teszek rá egy sonkát, aztán megeszem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!