Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reggelizzek majd?

Hogy reggelizzek majd?

Figyelt kérdés

Szüleim elutaznak nyaralni (pontosabban telelni) egy hétre külföldre, és addig itthon leszek egyedül az öcsémmel.

Mivel akkor már suli lesz, minden nap nekem kell reggelit csinálnom.

Hogy csináljam? Már így is fél6kor kelek, hogy beérjek nyolcra a fősuliba, most kelljek még hamarabb fél órával?

Ráadásul a hét minden az öt napján?

Meg utána még mosogassak is el?

Így semmire sem marad időm, szerintetek mit csináljak?

22/F

2010. jan. 28. 22:51
 161/183 anonim ***** válasza:
100%

Néhány esetben mérhetik azzal is, mert látok olyan csaldot, akik azért szeretik egymást, de gondolom ti is, és mégse felhőtlenül boldogok, stresszesek, utálnka hazajárni, mert nincs náluk se áram, se viz....és még csak cigit se vettek.

Pont.

2010. febr. 1. 12:13
 162/183 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam teljesen végig, de muszáj írnom, hát Te kérdező valami irtó cuki vagy, de komolyan :).

22/L

2010. febr. 1. 12:44
 163/183 A kérdező kommentje:

12:44:

Köszi, örülök, hogy cukinak találsz.

Bár tulajdonképpen nem nagyon kéne, idézve az egyik kérdés hozzászólójától:

"Már egyszer megírtam valakinek,hogy régen amikor én fiatal lány voltam az aranyos,cuki szót akkor használtuk,ha valakit nem akartunk megbántani,de nem is akartunk semmit tőle..PL: Ha udvarolt egy srác aki jófej volt,de külsőleg nem jött be,annak nem azt mondtuk,hogy "Bocsika,de nem tetszel nekem,mert nagy a füled vagy a fejed" Vagy "Bocs,de ronda vagy" hanem azt,hogy " te nagyon aranyos srác vagy,és inkább barátok legyünk,mert nem akarok később veled összeveszni"..Vagy " Cuki fiú vagy,legyünk haverok inkább oké?"

12:13:

Teljes kész vagyok. Szerintem totál elbeszélünk egymás mellett. Leírtad, hogy:

"Sokkal szarabb neked mint egy suzukisnak, vagy auto nélkülinek."

Erre írtam, hogy lehetséges, ugyanis nem a gazdagság determinálja a boldogságot.

Erre most meg leírod, hogy szegényként sokkal nehezebb boldognak lenni.

Ez is oké, egyetértek vele, de ez pont szöges ellentétben áll az előző megjegyzéseddel:

""Sokkal szarabb neked mint egy suzukisnak, vagy auto nélkülinek." Vagy az irónia volt?

2010. febr. 1. 13:14
 164/183 anonim ***** válasza:
100%
Én semmi mögöttes tartalomra nem gondoltam, egyszerűen amiket olvastam az alapján ez jutott eszembe, és kész:). Nem mindenki csak gonoszkodik, én kedves vagyok:). De tény úgy is lehet használni, amire Te hivatkoztál, de mivel alapból nem ismerlek így nincs miért leterelnem egy cuki szöveggel:). (12:44-es)
2010. febr. 1. 13:37
 165/183 A kérdező kommentje:

Akkor jó, megnyugodtam:).

Te is nagyon cuki vagy.

2010. febr. 1. 13:49
 166/183 anonim ***** válasza:
67%
hát ha ennyire cuki akkor ménem szopjátok le egymást?
2010. febr. 1. 21:15
 167/183 A kérdező kommentje:

Kedves 17/F barátom!

Közöd?:)

2010. febr. 1. 22:42
 168/183 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted bonyolult dolog a mosás?
2010. febr. 2. 15:09
 169/183 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsánat, de az mér precíz, hogy egy szendvicset megkensz vajjal, bele felvágott, sajt meg zöldség? Ez egy átlagos szendvics, te meg azt írtad, hogy szereted "precízen" elkészíteni. Akkor miről is beszélünk?

Ui. Sztem meg egy 4 fős családnak, ahol felnőtt gyerekek vannak, nem luxus egy Mazda3, ezért nem értem miért kötekednek.

2010. febr. 2. 15:29
 170/183 A kérdező kommentje:

Nem tudok mosni, de külső szemlélőként nem tűnik olyan bonyolultnak. Inkább macerás.Színeseket válogatni, feketéket, hogy melyiket hány fokon kell mosni + teregetés, és a ruhák eltétele a szekrényekbe.

Valaki itt kérdezte, hogy miért tart 30 percig megcsinálni és megenni, amikor neki csak 10 perc?

És írtam, hogy én alaposan csinálom, teszek alulra vajat, majd medvesajt, majd sonka, és vágok hozzá paradicsomot és paprikát, majd ezeket megsózom. Meg teát, vagy kakaót csinálok hozzá.

2010. febr. 4. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!