Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reggelizzek majd?

Hogy reggelizzek majd?

Figyelt kérdés

Szüleim elutaznak nyaralni (pontosabban telelni) egy hétre külföldre, és addig itthon leszek egyedül az öcsémmel.

Mivel akkor már suli lesz, minden nap nekem kell reggelit csinálnom.

Hogy csináljam? Már így is fél6kor kelek, hogy beérjek nyolcra a fősuliba, most kelljek még hamarabb fél órával?

Ráadásul a hét minden az öt napján?

Meg utána még mosogassak is el?

Így semmire sem marad időm, szerintetek mit csináljak?

22/F

2010. jan. 28. 22:51
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/183 anonim ***** válasza:
100%
15:35, igaza van a kérdezőnek a 'szivi' nekem szólt, ne irigykedj!!!!:D:D
2010. jan. 29. 17:58
 92/183 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen én is jót mosolyogtam.Bár én lány vagyok(21éves) évek óta tudok rendesen főzni,takarítok stb.Én reggel 5kor kelek minden nap és 3nál előbb nem érek haza.Reggel vagy este megcsinálok mindent másnapra vagy veszek a suliban.Ha kell miután hazajöttem megfőzőm az ebédet is szívesen.Sütni tudok,mosni is stb.Én szóba nem állnék egy sráccal aki 22évesen egy rántottát sem tud sütni ,szerintem fel kéne ébredned.Le lehet pontozni nem érdekel :D
2010. jan. 29. 18:13
 93/183 anonim ***** válasza:
100%

Viékiek: városiak+ állattenyésztők?:D

Akkor kezd el bejárni a vidéket és számold meg hány olyan ház van, ahol nincs haszonállat, de talán házikedvenc sem...

Mozdulj ki a Pestedből és láss világot. ÉRdekes, hogy ezt tanítják Neked bárhol is.

Vagy szerinted vidéken aki falun él az nem élhet egy kiskastélyban, mert menő válllakozó, és mert ki akart szabdulni városból??....

2010. jan. 29. 18:35
 94/183 anonim ***** válasza:
100%
Kedves tutyimutyi kérdező! A nyavalya akar veled randizni, ilyen pasi, akinek még egy szendvics elkészítése is ekkora gondot okoz, nem kell, és Bettinek meg részvétem, remélem, észhez tér vagy megnevel, még mielőtt kihasználnád és házi cselédet csinálnál belőle.
2010. jan. 29. 19:29
 95/183 anonim ***** válasza:
100%
Kölyök, helyetted is szégyellem magam, ahogy a vidékiekről beszélsz, pedig én budapesti vagyok születésemtől kezdve.
2010. jan. 29. 19:32
 96/183 anonim ***** válasza:
100%

Nem szégyen, ahogy róluk nyilatkozik, hanem butaság, ostobaság.

Majd valamit ír erre is, de szerintem most Bettikével van. Mondjuk engem auz nem zavar ha egy pasi nem tud főzni, vagy ilyenek, bár egy szenya nem nagy ügy..

inkább ez a körülményesség a kikészítő..

Bettike :D ...de nem az xd

2010. jan. 29. 20:23
 97/183 anonim ***** válasza:
70%
A kérdező kérdezett valamit, a válaszolók az oldal szokásához híven leszólják. Probáljunk meg a kérdező fejével gondolkodni, elmondta az életkörülményeit is, ne fikáskodjunk már. Nem baj az, ha valaki igényes. Megelehet érteni, hogy 5-kor a francnak sincsen kedve felkelni. A kedves férfi válaszolók közül ki kel fel 5-kor reggelit csinálni? A kérdésre válaszolva, igen jó ötlet, hogy előre megcsinálod a reggelit, este. Nemtudom, hogy felkeléstől számítva, hány perc múlva reggelizel, de ha 10 percig a meleg szobában, hagyod jó lesz az állaga. Amire nem lehet felkészülni, arra nem lehet. De amire fel lehet, arra miért ne? Kiváncsiságból, milyen szakon tanulsz?
2010. jan. 29. 20:23
 98/183 anonim ***** válasza:
77%
de az is megoldás lehet, hogy abban a pár napban később kelsz, és nemmész be első órára ;)
2010. jan. 29. 20:26
 99/183 anonim ***** válasza:
48%

Sztem lődd tarkón magad te életképtelen impotens csíra...

Én a te korodban már rántottát csináltam sonkával + zsírosdeszkával de ha akarsz egy tuti megoldást...

Csináld meg este a reggelit aztán vágd be a hutobe reggel meg be a mikroba és annyi...

2010. jan. 29. 23:59
 100/183 anonim ***** válasza:
100%
De bazzz melyik fősikolára vesznek fel iyelneket??? :D::D:D
2010. jan. 30. 00:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!