Hogy reggelizzek majd?
Szüleim elutaznak nyaralni (pontosabban telelni) egy hétre külföldre, és addig itthon leszek egyedül az öcsémmel.
Mivel akkor már suli lesz, minden nap nekem kell reggelit csinálnom.
Hogy csináljam? Már így is fél6kor kelek, hogy beérjek nyolcra a fősuliba, most kelljek még hamarabb fél órával?
Ráadásul a hét minden az öt napján?
Meg utána még mosogassak is el?
Így semmire sem marad időm, szerintetek mit csináljak?
22/F
Én értem a két tagmondat között a logikát. és más is.
De elmondom neked az a baj, hogy más, ha egy kérdést feltesz, kap rá válaszokat, és megköszöni a segítséget. MErt azért az elején is kaptál hasznosítható válaszokat, de belekötöttél, mert elkezdted magyarázni, hogy milyen szüttyőgősen is állsz hozzá a dolgokhoz. Így ez neked nem is jó. Mindenbe belekötöttél, talán épp arra játszva hogy már 14 oldalban oktassanak ki, és menjen erről a téma. Azért találod ki az újabb problémákat és információkat is magadról. Szerintem unatkozol. Szerintem nincsen Betti, jó lehet hogy van, de ugye ez nem probléma, meg az se hogy néha elugrasz pár órára jegyet szedni XY moziba. Enélkül tök üres az életed, nem találod fel magad így vizsgaidőszak végén.
Legjobb lenne hagynunk téged, hadd legyél csak el magadban, bár nem hiszem hogy sokan írnának , mert ez unalmas már kicsit.
Kölyök, ha ennyire ráérsz, akkor sicc a konyhába, és kezdj el főzni, keress egy szakácskönyvet, vagy interneten recepteket, vagy kapcsolj a TVpaprika csatornára, és találd fel magad, már rég azt kéne tervezned, mit csinálsz majd abban az időben, amikor a szüleid nem szolgálnak ki kajával. Na, én mentem, több választ nem érdemes rád pazarolni, te is jobban tennéd, ha befejeznéd. A legtöbb válaszos kérdést úgyse tudod megdönteni, mert többszáz oldalon keresztül érkeztek rá válaszok.
Szánalmas vagy.
"Tök jó, hogy lányként ennyi mindenhez értesz. Ha nem lenne barátnőm, szívesen összejönnék veled:)"
Kérlek ne fenyegess...:) Van barátom, de ha ilyen mulya és élhetetlen lenne, már nem lenne mellettem. Te meg én kb. fél órát bírnánk ki együtt és inkább futva menekülnék. Nem anyuka szeretnék a társam mellett lenni, hanem egyenrangú partner. De így...?
Azért arra kíváncsi vagyok, hogyha a suliban végzel, az állásinterjúkon hogy fogsz helytállni? Valahogy meg kell szerezni azt a jólfizető állást, de mnire kitalálsz egy szép, kerek egész mondatot, addig már be is töltötték az állást, mert közben 30 másikat meghallgatnak.
A kérdező az a kategória, akire azt mondják, hogy "megalszik a tej a szájában".
Egyébként:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__569561-..
Ok, egy újabb adag oltogatás:).
Aki nem akar az ne válaszoljon, ennyi.
Nem akarom megdönteni a legtöbb válasz rekordot, attól különben is még elég messze állok.
Pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__573576-..
292 válasz!
11:25:
Szóval mivel sokat szüttyögöm és az emberek értékes idejét ellopom a hülye kérdéseimmel, ezért politikusként pedig az emberek pénzét lopnám el a hülyeségeimmel?
Így már világosabb, bár szerintem így is hülyeség.
Igen, tényleg jól szórakoztam, jól szórakozom a válaszokon, de attól még a kérdésem nem kamu.
Én élvezem ezt, úgyhogy válaszolgatok, ha már senki nem ír ide, akkor pedig keresek magamnak valami más elfoglaltságot.
Üres az életem? Ezt én nem érzem így! Tanulok, suliba járok, Bettivel (ami amúgy egy kitalált név, nem lenne jó, ha valaki rám ismerne így ismeretlenül is) vagyok, netezek, dolgozom és olvasok. Meg járok futni, bár így télen most nem tudok. Igazából túl sok dolgom van, de azért igyekszem belezsúfolni mindent egy napba, ezt a kérdést is, mert nagyon szórakoztat.
Miért, ki az a hülye, aki tévét nézne ehelyett? Már vagy 2 hete nem volt bekapcsolva a tévém.
11:33: Ok, szia! Amúgy szoktam segíteni anyukámnak főzni, de abból csak alfolyamatokat (pl. répa megpucolása) ismerhet meg az ember.
11:42: Bejárónő? Attól, hogy jól állunk anyagilag, még nem fogjuk hülye és felesleges dolgokra szórni a pénzünk? Akkor már nem is állnánk annyira jól.
Sőt még én is járok dolgozni, amire mondjuk annyira nem lenne szükség, de egyrészt mint fentebb írta valaki enélkül nagyon üres lenne az életem, másrészt meg egy kis pénz mindig jól jön. Pizzázhatunk "Bettivel", vagy moziba is mehetünk akár.
11:47:
Ok, hát ez szomorú:). De akkor nem fenyegetlek vele!
Nem is vagyok mulya és élhetetlen, például ezt a problémát is tök jól megoldottam (igaz kis segítséggel). Én nem tekintek a partneremre anyukaként, bármilyen fura, ha nála alszom is, nem ő csinálja meg a reggelimet, pláne nem viszi az ágyamba.Fordítva mondjuk már előfordult párszor:).
Ki mondta, hogy beszédben lassú vagyok? Egy nyamvadt szendvics készítéséről szólt csak a dolog, amit szeretnék, szerettem volna precízen megcsinálni, úgy ahogy én szeretem. Akarod majd pár év múlva megírom neked, hogy sikerültek az állásinterjúk.
Azt pedig még mindig fenntartom, hogy a Te példád nem általános, a lányok általánosságban nem tudnak nagyon főzni, sütni ennyi idős korban, plána nem a többit, amit felsoroltál.
Az egyik legtöbb válaszos kérdés több, mint 7000 válasszal:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=128&kere..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!