Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reggelizzek majd?

Hogy reggelizzek majd?

Figyelt kérdés

Szüleim elutaznak nyaralni (pontosabban telelni) egy hétre külföldre, és addig itthon leszek egyedül az öcsémmel.

Mivel akkor már suli lesz, minden nap nekem kell reggelit csinálnom.

Hogy csináljam? Már így is fél6kor kelek, hogy beérjek nyolcra a fősuliba, most kelljek még hamarabb fél órával?

Ráadásul a hét minden az öt napján?

Meg utána még mosogassak is el?

Így semmire sem marad időm, szerintetek mit csináljak?

22/F

2010. jan. 28. 22:51
 151/183 anonim ***** válasza:
100%
Nem várja el tőlem senki de megtehetem hogy anyumnak ne kelljen.Egyébként van egy tesóm (fiú) aki már elég fiatal kora óta tud főzni.Ugyhogy nem kéne leszólni.Az 5órai kelést meg nem panaszkodásnak szántam csak a kérdezőnek válaszoltam hogy neki fél6kor kell kelni.Amúgy meg nem alap hogy a velem egykorúak tudnak főzni rengetek olyat ismerek aki nem tud de nem is akar.(A 21éves csaj)
2010. jan. 31. 20:11
 152/183 anonim ***** válasza:
100%

"NEM, EZ NEM MONKOS!"

Aááááááááááááááá, egy egy kicsit sem, tényleg....:)))))))

2010. jan. 31. 20:13
 153/183 anonim ***** válasza:
100%
Ebből lesznek a "dr. balfa*ok" (csak te persze dr. nélkül), precizitás? Az hogy ugyanannyi mm-re legyenek egymástól a paprikák a szendvicsben? Ez nem precíz szendvics, ez nem normális. Majd kinövöd ha belecseppensz a valódi életbe, és netán anyuci 2 hétre is elutazik.
2010. jan. 31. 20:14
 154/183 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, úgy megnézném, ahogy szendvicset csinálsz :D És akkor is olyan vagy, mint Monk :) Ez után az autó takarítás után méginkább :D De semmi baj, Monk jó arc, bár szerintem csak tévében, nagyon messziről :)
2010. jan. 31. 20:21
 155/183 A kérdező kommentje:

20:11:

Jó, ez nagyrészt a neveltetésen múlik. De abban egyetértek veled, hogy a veled egykorúak többsége nem tud főzni (mármint a lányok, de a fiúk sem). Tehát én úgy vélem, hogy nem én vagyok a negatív kivétel, hanem Te a pozitív:).

20:13:

:). Csak azért csináltam így mert ráértem, tudnám gyorsabban is csinálni, ezért nem vagyok Monk. Bár szerintem is jófej.

20:14:

Egy hétre most is elutaznak.Nem teszem mm pontosságra a paprikákat. Azt nevezem precizitásnak, hogy felvágom a kenyeret, megkenem vajjal, majd medvesajttal, rá egy sonkát, majd elő egy kalácsot, rá vaj, és rá egy kevés megcukrosodott méz. Illetve hozzá friss zöld tea vagy tej.

És gerezdekre vágott alaposan megsózott paradicsom, paprika, és néha uborka (bár azt nem annyira szeretem).

Szerintem azért ez nem akkora túlzás!

20:21:

Akkor gyere át, meghívlak egy szendvicsre:).

Nem vagyok Monk, neki vagy 100 különféle fóbiája van, nekem meg mondjuk 2.

2010. jan. 31. 21:22
 156/183 anonim ***** válasza:
100%

Valamit nem értek:

,,Jól élünk, de alig van úgymond státuszfogyasztásunk. Nincsenek márkás ruháink, vagy menő kocsink, pedig lenne rá keret, de minek? A kocsinak az a funkciója, hogy elvigyen A pontból B-be, ugyanúgy elvisz a Suzuki és a BNW is, de még a BKV is. Szerintem felesleges pénzkidobás. "

,,Amúgy épp most jöttem fel, eddig 2 órán át lapátoltam a havat a kocsiról. "

Most akkor van autotók vagy nincs?? Vagy van csak nem BMW??

2010. jan. 31. 23:34
 157/183 A kérdező kommentje:

Van, csak nem a legmenőbb. Arra épp elég jó, hogy elvigyen minket A pontból B-be, és elvileg ez is a funkciója.

Nem BMW, de nem is Audi. Egy Mazda3.

2010. febr. 1. 01:11
 158/183 A kérdező kommentje:

javítom:

Nem BMW, de nem is Suzuki. Arany középút: egy Mazda3.

2010. febr. 1. 01:11
 159/183 anonim ***** válasza:
100%

Jam, akkor tényleg van okod sprólni, meg elhiszem, hogy alig jöttök ki. Meg akkor tényleg szerény életmóduak sprolására vall a napi zöldség....látszik h még nem sokat láttál a világból...azt hizsed h egy mazdás arany középút??

sztem meg a suzukis az....az audi meg a nincs auo között

Sokkal szarabb neked mint egy suzukisnak, vagy auto nélkülinek.

2010. febr. 1. 01:30
 160/183 A kérdező kommentje:

Most én vagyok hajlamos rosszul fogalmazni, vagy Te vagy hajlamos félreérteni a dolgokat?

Azért annyira hülye még én sem vagyok, hogy azt gondoljam, hogy az átlag magyar Mazda3-sal jár. Az autópiaci helyzetre mondtam, hogy arany középút, azaz közepes árkategóriájú.

A Suzuki az alacsony, az Audi meg a magas árkategória, a Mazda pedig a közepes.

De természetesen az, hogy mi az arany középút az attól függ, hogy mit tekintünk a skála két végpontjának. Például lehet akár a BKV az arany középút a gyaloglás/bicikli és az autó között.

"Jam, akkor tényleg van okod spórolni, meg elhiszem, hogy alig jöttök ki."

Vajon hol írtam én ilyet? Azt írtam, erre világosan emlékszem, hogy jól állunk anyagilag, mégis sok dolgon spórolunk, mert nem akarjuk felesleges hülyeségekre (pia, cigi, kóla, szénsavas löttyök) szórni a pénzünket. És abból amit így megspórolunk azt nyugodtan költhetjük zöldségre és gyümölcsre az anyagi helyzetünktől függetlenül. Persze különben is lenne rá keret, de ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy más is megteheti, hogy mondjuk cigi vagy pia helyett zöldségre költi a pénzét. Persze van, aki nem költ se cigire, se piára, és még így sincs pénze zöldségre, de most nem róluk beszélek.

"látszik h még nem sokat láttál a világból"

Vártam már mikor kerül elő a "gazdag elkényeztetett gyerek, nem tudja mi a való élet" című, ezen a fórumon nagyon közkedvelt idea.

"Sokkal szarabb neked mint egy suzukisnak, vagy auto nélkülinek."

Ez könnyen meglehet, ugyanis a boldogságot nem suzukiban, mazdában vagy audiban mérik.

2010. febr. 1. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!