Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reggelizzek majd?

Hogy reggelizzek majd?

Figyelt kérdés

Szüleim elutaznak nyaralni (pontosabban telelni) egy hétre külföldre, és addig itthon leszek egyedül az öcsémmel.

Mivel akkor már suli lesz, minden nap nekem kell reggelit csinálnom.

Hogy csináljam? Már így is fél6kor kelek, hogy beérjek nyolcra a fősuliba, most kelljek még hamarabb fél órával?

Ráadásul a hét minden az öt napján?

Meg utána még mosogassak is el?

Így semmire sem marad időm, szerintetek mit csináljak?

22/F

2010. jan. 28. 22:51
 141/183 anonim ***** válasza:
100%
Ki a franc az a "Betti"?
2010. jan. 31. 13:29
 142/183 anonim ***** válasza:
100%

Bejárónőt azért írtam, hogy meg tudja neked "precízen" csinálni azt a nyamvadt szendvicset, hogy te addig fennkölt válaszokat alkothass, hát ez azért csak nem lenne felesleges :D

Amúgy az ilyen precíz pasikból lesz az olyan aki később majd párhuzamosra fésüli a rojtos szőnyeg rojtjait és hülyét kap a saját gyerekeitől.

2010. jan. 31. 13:31
 143/183 anonim ***** válasza:
100%
13:30 miért csinálod ezt?:D sztem sokan már leszarjuk, de most újra kitalál egy fenkölt választ a leendő családjáról vááá :'(
2010. jan. 31. 13:33
 144/183 anonim ***** válasza:
100%
13:33 - Nyugi, ember tervez, Isten végez... :-D
2010. jan. 31. 13:34
 145/183 A kérdező kommentje:

Durva, ez a 7000 válasz! És még én használom hülyeségekre ezt az oldalt:).

"Betti"?

Ő a barátnőm, azért van idézőjelben, mert valójában nem ez a neve. Csak nem akartam, hogy valaki rám vagy ránk ismerjen a hülye dolgaimból.

Reggel 5kor kéne a szendvicsemet csinálni, akkor meg akár a halál ezzel az oldallal foglalkozni.Akkor aludni akarok, de mint mondottam volna, baromságokra nem dobunk ki pénzt.

Utálom a rojtos szőnyeget, nekem az tuti nem lesz, mindig össze vissza gabalyodik, meg minden baja van. Inkább padlószőnyeg.

Gyerekeket annál inkább szeretnék, és még azt se bánnám, ha szétszórnának mindent:).

2010. jan. 31. 13:35
 146/183 A kérdező kommentje:
Rövid voltam, Te meg azt hittem nem nézegeted már a kérdésemet. Amúgy nyugodtan, nem zavarsz.
2010. jan. 31. 13:37
 147/183 anonim ***** válasza:
100%
Jajj erről a szőnyegfésülésről az jutott eszembe, hogy ez a fiúcska felnőtt korára tuti olyan lesz, mint mr. Monk :D
2010. jan. 31. 14:36
 148/183 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már most olyan... :)))
2010. jan. 31. 14:58
 149/183 anonim ***** válasza:
100%
Igaz :D
2010. jan. 31. 14:58
 150/183 A kérdező kommentje:

Ismerem a Monkot, és egyáltalán nem vagyok se flúgos, se tisztaságmániás, se fóbiás. Mindössze szeretem a precizitást.

Amúgy épp most jöttem fel, eddig 2 órán át lapátoltam a havat a kocsiról. Mivel ráértem elég precízen csináltam, először egy ösvényt takarítottam az autó fele, majd az autót teljesen, majd az autó környékét lett, és a kerei körül, majd egy kicsit nagyobb sugarú körben, majd egy széles utat, ahol ki tud jönni.

Sajnos besötétedett, pedig szívesen csináltam volna még tovább. Szüleim szerint is nagyon szép lett, én is elégedett vagyok vele.

NEM, EZ NEM MONKOS!

2010. jan. 31. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!