Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy neveznetek engem? Milyen...

Hogy neveznetek engem? Milyen tulajdonsaggal ruhaznatok fel?

Figyelt kérdés

Van ferjem es egy 6 honapos kisbabam es nem tudok boldog lenni, mert olyan rosszul allunk anyagilag, hogy ha befizetnenk az osszes szamlat, lakbert, hiteleket akkor mar nem maradna etelre penz. Ezert en allandoan ideges vagyok, turelmetlen, nem tudom elengedni magam es a szexet sem kivanom. Mikor elmegy a ferjem moziba honap elejen, ill. szorakozni, ahol tobb ezer Ft-ot elkolt, akkor kiakadok, mert a szamlak nincsenek befizetve, a honap utolso heten mar kajat sem tudunk venni, ezert felelotlensegnek tartom a fizetesbol akar ezer Ft-ot is szorakozasra kolteni. A kisfiamnak kell pelenka, tapszer, ruha stb.

Minden nap csak sirnek, annyira aggaszt hogy mi lesz igy velunk. Csak ha a kisfiammal jatszom akkor tudok mosolyogni.

Szerintetek milyen vagyok? A ferjem mond ram sok rossz jelzot ez miatt, kivancsi lennek, hogy valakinek eszebe jutna-e errol.

2010. jan. 28. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
35%

Én is végig olvastam,lehet majd lepontozni,de sokan egyszerűen olyan bunkók!Azért mert most vki rossz anyagi helyzetbe került,már egy felelőtlen rossz ember,mert gyereke is lett?Hihetetlen!

Én is dolgoztam és a párom is mikor terhes lettem!Veszélyeztetett lettem,mert nyitott méhszájam lett,így otthon maradtam!Párom igen jól keresett,amig a cége fel nem mondott neki a csőd miatt!Azóta csak most lesz munkája,addig amit tudott elvállalt!Kocsink van részletre vettük,upc és internet is!Apósnál lakunk,mert hát 3 szintes a ház és van a páromnak tulajdoni része!Rezsibe csak a villanyt kell fizetni!DE!az én 47.000 Ft-os táppénzemből igen nehezen jövünk ki!És nem így volt!200.000 Ft másképp hangzik nem?Ennyi volt a fizunk!És erre vártuk a babát,nem az 47-re!A kocsit nem adhatjuk el,mert azzal tudunk vizet hordani,mert nincs víz a környéken és pénzünk se volt a kútra!(gyüjtöttünk rá,de a munkanélküli miatt muszáj volt hozzányúlni,így az megint tolódik,míg nem jövünk 1enesbe!)Az internetet a mostani munkahelye a páromnak fizeti így azt most nem kell visszavonni!A upc maradt az egyetlen olyan szórakozás,ami 3000 ft-ba kerül!És felesleges kiadás!Máson már nem tudok spórolni!A kaja spórolás szerintem egy nagy butaság,mert az nem most fog visszahatni,hanem 10-20 év múlva,de ki hogy gondolja!Én a kaja válságot úgy oldom meg,hogy fizukor számlára félre rakok,és utána egy nagyobb bevásárlás,ami egész hónapra elég!Aztán csak a kenyérre kell költeni!Ami marad az félre,de ha szórakozni akarunk akkor csakis ebből!

Szóval én azt mondom,hogy te jól csinálod,de a férjed nem!Szórakozás csak a teendők után!Az viszont bunkóság,hogy nélküled megy és a barátokkal!Azért mert ő dolgozik meg a pénzért?A gyereket ő is csinálta!Ő a melóhelyen,te otthon dolgozol!Te főzől,takarítasz gyereket nevelsz stb!Neked az otthonod a munkahelyed,így neked is járhatna szórakozás!Legalább segít otthon?

Egy 3 hetes lány anyukája!

2010. jan. 28. 13:31
 62/65 A kérdező kommentje:

13:31

Koszonom a valaszt! Sajnalom, hogy nalatok is hasonlo a helyzet:-( Igen, a parom ilyen teren nagyon rendes, hetvegen segit takaritani, sot ha ugy van 1-2 havonta egyszer foz is. A babaval az esti furdetesnel segit, meg hetvegen nehany orat jatszik vele.

Ezt sem tudom vele megertetni, hogy attol mert itthon vagyok en is dolgozom. Sot en ejszaka is, mert sajnos nem jo alvo a mano, tobbszor ebred ejszaka. Ilyenkor igyekszem egybol felkapni Ot, hogy a ferjemet nehogy felebressze, hogy kipihenje magat masnap munkaba. Ezt a ferjem termeszetesnek veszi, pedig hallottam mar nem egy anyukatol, hogy felvaltva kelnek vagy egyutt a babahoz.

Es En is ugy gondolom, hogy nehogy mar csak azoknak lehessen gyerekuk, akiknek mar van sajat lakas, kocsi, meg sporolt penz. Akkor kihalna Magyarorszag.

2010. jan. 28. 14:01
 63/65 A kérdező kommentje:

13:19

Koszonom, hogy mindezt leirtad!

Hat nekem sajna nincs ki vigyazzon a picire, bolcsitol meg azert felek. Ahhoz meg kicsi.

Tanulsagos volt a torteneted! Nektek is kivanok minden jot, boldogsagot egeszseget!

2010. jan. 28. 14:07
 64/65 anonim ***** válasza:
0%

10:40 vagyok!

10:46!!!!

Gondolom az "idióta" szó akkor fogalmazódott meg benned, mikor tükörbe nétzél:S

Az fel sem merült benned, hogy nem számítottak arra, hogy rosszabb lesz az anyagi helyzetük és ezért nem tettek félre? Könnyű az eszet osztogatni, te biztos csak a minimálisat veszed meg magadnak, a többit pedig a párnád alatt tartod és csókolgatod éjjelente....

2010. jan. 28. 18:15
 65/65 anonim ***** válasza:
69%

Őszinte véleményt vársz?

Szerintem ezt a baba-dolgot a hitelek lejárta utánra kellett volna halasztani. Albérletben laktok, hitelre vettétek a kocsit, kismillióegy egyéb hiteletek van... Biztos, hogy olyan jó ötlet volt ez a gyerek? Nem mondom, hogy felelőtlen lennél, mert szerintem elég racionálisan gondolkodsz (pl. hogy a számlák és a hiteltörlesztés az első).

Azon túl úgy érzem, hogy kicsit megalkuvó vagy, hiszen a férjeddel a gyereken kívül nem köt össze titeket semmi. Már nem szereted, egy koloncnak tartod, aki felelőtlenül költekezik (ebben részben igazad is van). Azt írod, hogy most már csak akkor mosolyogsz, ha a gyerekkel játszol...

A férjed nem érdemli már meg a mosolyodat? Havi egy mozi és egy buli miatt képes voltál kiszeretni belőle?

Ez naivságra is vall: amikor összeházasodtatok, idealista elképzeléseid voltak az életről, aztán rádöbbentél, hogy a mindennapok néha igen kemények tudnak lenni. Kellemetlen, de talán most megtanultad a leckét.

A férjed csúnyákat mond rólad, anyagiasnak nevez. Lehet, én is annak neveznélek, ha egész nap más témád sem lenne, mint hogy egymásra rakosgatod az ötforintosokat, és fillérre pontos kimutatásokat végzel a családi költségvetéssel, amiből aztán kiderül, hogy te milyen felelősségteljes vagy, aki nem szórja a pénzt, bezzeg ő milyen felelőtlen, élhetetlen, szerencsétlen ember, mert nem hajlandó lemondani a havi egy moziról. Magadat pedig szentként és mártírként állítod be, amiért te minden szórakozásról lemondtál a gyerek miatt. Itt csak azt nem értem, hogy akkor mágis minek kellett a gyerek? Élvezed, hogy mártírkodhatsz, vagy mi?

Itt mind a ketten hibásak vagytok, és szerintem ha egy picit nagyvonalúbb lennél, illetve megpróbálnál szerettel fordulni a férjed felé, nem pedig házisárkányként kioktatni, talán ő is megértené, hogy jelenleg nem álltok úgy, hogy feleslegesen pénzt adjatok ki.

2010. jan. 28. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!