Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy neveznetek engem? Milyen...

Hogy neveznetek engem? Milyen tulajdonsaggal ruhaznatok fel?

Figyelt kérdés

Van ferjem es egy 6 honapos kisbabam es nem tudok boldog lenni, mert olyan rosszul allunk anyagilag, hogy ha befizetnenk az osszes szamlat, lakbert, hiteleket akkor mar nem maradna etelre penz. Ezert en allandoan ideges vagyok, turelmetlen, nem tudom elengedni magam es a szexet sem kivanom. Mikor elmegy a ferjem moziba honap elejen, ill. szorakozni, ahol tobb ezer Ft-ot elkolt, akkor kiakadok, mert a szamlak nincsenek befizetve, a honap utolso heten mar kajat sem tudunk venni, ezert felelotlensegnek tartom a fizetesbol akar ezer Ft-ot is szorakozasra kolteni. A kisfiamnak kell pelenka, tapszer, ruha stb.

Minden nap csak sirnek, annyira aggaszt hogy mi lesz igy velunk. Csak ha a kisfiammal jatszom akkor tudok mosolyogni.

Szerintetek milyen vagyok? A ferjem mond ram sok rossz jelzot ez miatt, kivancsi lennek, hogy valakinek eszebe jutna-e errol.

2010. jan. 28. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

12:13

Fagyasztott gyumolcsre gondoltam, mint pl. meggy, amit nem lehet most kapni. A tobbi termeszetesen nem fagyasztott lenne. Vannak fuzeteim receptekkel ill. a vedono is adott tanacsot.

2010. jan. 28. 12:18
 42/65 anonim ***** válasza:
76%
Nem olvastam végig minden kommentet így írok:Nem tudnál anyukádhoz költözni,főleg hogy a férjed így áll hozzá a dolgaitokhoz.fizesse ő a hiteleit amit felvett,akkor majd mehet szórakozni és még családára sem lesz gondja.Ne haragudj,de lépned kell mert különben a gyereketek issza meg mindezeknek a levét.Én is biztos ki lennék borulva idegileg a be nem fizetett számlák miatt.Az nem lenne baj,hogy sok a tartozás de legalább egy kicsit a férjed átérezhetné a helyzetet és nem homokba dugná a fejét,mert igy tényleg nem tudjátok megoldani ha csak vagdalóztok.Irány anyukád vagy nagy mamád,mindegy csak ne a férjed mellett.
2010. jan. 28. 12:22
 43/65 A kérdező kommentje:

12:07

Valoban eddig nem ismertuk a sporolast, nem volt ra szukseg, sokaig kulfoldon eltunk, nagyon jol, eddig meg itthon is.

De ugye Te soha nem kovettel el hibakat az eletben??

Nezz magadba egy kicsit, utanna itelkezz.

A gyermekvallalas nem volt felelotlenseg, fel fogjuk tudni Ot nevelni nagyon szepen!! Ha mashogy nem, akkor vele egyutt visszamegyunk kulfoldre es soha tobbet nem jovunk haza.

2010. jan. 28. 12:22
 44/65 anonim ***** válasza:
88%
Akkor menjetek vissza kulfoldre, ott jobb lenne anyagilag mindenkepp! Gondolom mar reg megbantatok, hogy haza koltoztetek. Jobb lett volna kint szulnod, es kint vallalni a babat. Kint sokkal jobbak a csaladi tamogatasok. Menjetek vissza!
2010. jan. 28. 12:29
 45/65 A kérdező kommentje:

12:22

Sajnos bonyolultabb a helyzet. Edesanyam meghalt 20 eve, apammal nem tartom a kapcsolatot, nagymamam 250 km-re lakik. Hozza akartam koltozni, de a ferjem konyorgott, hogy ne menjek olyan messzire a babankkal. Viszont, ha azt akarja hogy maradjak, valtoztatni kell a dolgokon. Most ugy allunk, hogy gondolkodunk kulon a dolgokrol es majd megbeszeljuk, meglatjuk. Nem igazan tudom mit tegyek...

2010. jan. 28. 12:30
 46/65 A kérdező kommentje:

12:29

Igen, mar megbantuk, hogy hazajottunk. Visszamennenk, csak feltem a picit, hogy mi lesz vele odakint. Nem fog talalkozni sajat anyanyelvu tarsakkal. Ovodara gondolok. Ez kicsit elbizonytalanit... Hogy fog megtanulni beszelni, ha otthon magyarul beszelunk, az oviba meg angolul szolnak hozza.

2010. jan. 28. 12:32
 47/65 anonim ***** válasza:
53%
12:22 vagyok:nem tudom mennyi a gyeded+csp,nem is akarok a pénztárcádban nyúlkálni,de nem tudnátok ketten a babával menni valami kisebb albiba.Lehet egy kicsit úgy is szűkös lenne anyagilag,de legalább nyugiban lennétek és a férjed is kicsit gondolkozna a dolgokon.
2010. jan. 28. 12:36
 48/65 A kérdező kommentje:

12:22

erre mar en is gondoltam, de 35 ezernel kevesebb penzert nem tudom milyen lyukat kapnank. Ez a lakas, ahol most vagyunk kedvezmenyesen kerul ennyibe, mert meg szerettuk volna venni 1 evvel ezelott, csak nem mertuk bevallalni a hitelt (szerencsere) Uj tarsashaz, senki nem lakott elottunk, mi rendeztuk be, felig a tulaj felig a mi koltsegeinken (ingosagok a mienk), 69 nm + garazs, padlofuteses stb. Szoval nagyon sajnalnam itt hagyni. Ugy egyeztunk meg a tulajjal, hogy nehany ev mulva, ahogy alakulunk anyagilag, megvesszuk.

Szoval ezert nagy dilemma a koltozes minden formaja.

2010. jan. 28. 12:43
 49/65 anonim ***** válasza:
80%
Az állami gondozást meg az egész kommentet nem rád értettem, hanem általában, azokra akik támogatták h egyesek jól teszik h bevállalnak gyereket a semmire!
2010. jan. 28. 12:48
 50/65 anonim ***** válasza:
69%
12:22 vagyok:akkor ha jól veszem ki a soraidból,akkor semmi más esélyed nem marad,minta kedves férjedet észheztéríteni az anyagiakról.És igen mondjon le arról az egy moziról is,a gyerek érdekében.Amúgy mink sem állunk most fényesen,meg biztos sokan vagyunk még igy sajnos,de muszáj vele megértetned,hogy nem megy ez így tovább.Kicsit spórolni kellene,ha már akkor nem tettétek mikor még volt miből.Lehet a rezsin is spórolni nem is kevesen.Nézz utána akár itt a gyk-n hogy mi mindenen tudnál spórolni,mert sok kicsi sokra megy.Remélem ha vissza mész dolgozni akkor egy kicsit jobb lesz nektek,addig is kitartás.
2010. jan. 28. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!