Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy neveznetek engem? Milyen...

Hogy neveznetek engem? Milyen tulajdonsaggal ruhaznatok fel?

Figyelt kérdés

Van ferjem es egy 6 honapos kisbabam es nem tudok boldog lenni, mert olyan rosszul allunk anyagilag, hogy ha befizetnenk az osszes szamlat, lakbert, hiteleket akkor mar nem maradna etelre penz. Ezert en allandoan ideges vagyok, turelmetlen, nem tudom elengedni magam es a szexet sem kivanom. Mikor elmegy a ferjem moziba honap elejen, ill. szorakozni, ahol tobb ezer Ft-ot elkolt, akkor kiakadok, mert a szamlak nincsenek befizetve, a honap utolso heten mar kajat sem tudunk venni, ezert felelotlensegnek tartom a fizetesbol akar ezer Ft-ot is szorakozasra kolteni. A kisfiamnak kell pelenka, tapszer, ruha stb.

Minden nap csak sirnek, annyira aggaszt hogy mi lesz igy velunk. Csak ha a kisfiammal jatszom akkor tudok mosolyogni.

Szerintetek milyen vagyok? A ferjem mond ram sok rossz jelzot ez miatt, kivancsi lennek, hogy valakinek eszebe jutna-e errol.

2010. jan. 28. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
68%
a kicsi miatt ne aggodjal, kulfoldon pitty-putty megtanul angolul is. Kint rengeteg a kulfoldi a vilag minden reszerol. Otthon az anyanyelvukon beszelnek, az oviban, bolcsiben pedig angolul. A gyerek miatt aggodjal a legkevesbe!!! Kb. 3 honap utan ert es elkezd majd beszelni is, eszre sem veszi, hogy o ket nyelven beszel!:) Ez igy van, hidd el. Mi is kint elunk a kisfiunkkal, csak ezert tudom ennyire.
2010. jan. 28. 12:54
 52/65 anonim ***** válasza:
78%
elolvastam mindenit, kaptál spórolási tanácsokat, meg letolást is, ehhez nem fűzök semmit. legalább tisztán látod a helyzetet és ha van lehetőséged visszamenni, kérlek ne azon aggodj, hoyg angolul szólnak hozzá az oviban... úgy látom ennél sokkal nagyobb bajban vagy, ha üres a hűtő és semmi pénz nincs. ha ott kint már ismersz valakiket és anyukád nem is él, apuddal nem vagy jóba mi tartana itt?? a mygar nyelv szeretete?? ne viccelj, ha kint jobb, tanulj meg spórolni és ha egyzser jól megy tegyél félre aztán haza jöhetsz ha itthon annyira jó és akkor mindenki magyarul szól majd a fiadhoz, aki fog tudni angolul és magyarul is, mert azért ott is vannak magyarok, keresd meg őket és Te nyilván nem beszélsz vele otthon angolul. és elsősorban tőled tanul.
2010. jan. 28. 12:56
 53/65 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Írtam neked privit! :)

2010. jan. 28. 13:00
 54/65 A kérdező kommentje:

12:22

Koszonom a biztatast! Neked is kivanok sokkal jobb idoket mint a mostani!!!! Sok boldogsagot es egeszseget is!!!

2010. jan. 28. 13:01
 55/65 A kérdező kommentje:

12:56

Koszonom! Azt hiszem igazad van. A gyerekek sokkal hamarabb alkalmazkodnak egy idegen nyelvhez. Valoban vannak kint ismeroseim, talan itt az ideje belevagni....

2010. jan. 28. 13:03
 56/65 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Mintha csak én írtam volna: külföldi meló, jólét, majd baba, hazaköltöztünk és jött az összeomlás. Nekünk "csak" havi 40e lakáshitlünk van, de én - mivel külföldről költöztünk haza én már terhesen - csak gyest kapot. A házunk meg felújítás alatt, lakhatatlan, jelenleg szülőkkel lakunk /szerencsére hatalmas házban, így jól megvagyunk/.

Akárki akármit is mond, senki nem számíthatott erre, hogy ilyen rosszak lesznek a körülmények!!! Ez még a legrosszabb rémálomnál is rosszabb!!Nálatok a megoldást abban látom, hogy átmenetileg összekölöznétek ti is valamelyik csaladtággal, így a költségeitek jelentősen csökkennének. Persze ez rengeteg kompromisszumot kíván, de lábra állhatnátok, hogy újbólkezdjétek.

Kívánom a legjobbakat!

2010. jan. 28. 13:09
 57/65 A kérdező kommentje:

13:00

Koszonom!! Elovastam a prividet, vegig potyogtak a konnyeim. Most mar teljesen kivagyok... Elkezdtem a valaszodat potyogni, de lehet kesobb fejezem be, mert ebrdezik a kis mano.

Nagyon halas vagyok, hogy vetted a faradtsagot es mindezt leirtad nekem!!!

Udv!!

2010. jan. 28. 13:11
 58/65 A kérdező kommentje:

13:09

Koszonom!! Nektek is a legjobbakat kivanom!

Nem egyszeru ehhez hozza szokni a kulfoldi kenyelem utan... de a muszaj nagy ur...

2010. jan. 28. 13:13
 59/65 A kérdező kommentje:

13:09

12:43-kor az 5. oldalon leirtam, hogy miert nem szeretnek koltozni. Az mar tenyleg vegso megoldas lenne. Eloszor megprobalok sporolni ahogy csak lehet. Remelem sikerulni fog:)

2010. jan. 28. 13:16
 60/65 anonim ***** válasza:
26%

Huha azert jol lehordtak itt egyesek a fejedet.

Nekem is van egy 5.5 hos kislanyom. Mi nem veszunk bebietelt, nem mert nem tudnank megengedni, hanem ugy egeszsegesebb ha mi csinaljuk neki otthon a papit. A krumplit villaval torjuk meg majd tapival higitjuk. Az almat egyszeru hagyomanyos reszelovel lereszeljuk majd szitan atpaszirozzuk igy pepes. Zoldborsot is osszetorjuk es szitan atpaszirozzuk, ugy szinten a tokot is. Paradicsomot, barackot ugy szinten, meg a sarga repat is. A sarga repaba rakunk egy kicsi tapit is. Nekunk van turmix gepunk de nem hasznaljuk ugyanis kicsi mennyiseget nem jol paiszroz pepesse csak nagy mennyiseget es mi inkabb frisset csinalunk babonak minden nap. Ja meg adunk banant is azt is villaval torjuk majd szitan passzirozzuk es ha nem annyira edes es nincs annyi leve akkor egy kicsi tapit is adunk hozza.

Kulfold: en kulfoldon elek mar majdnem h 9 eve, vegyes hazassagban vagyis a ferjem ausztral. A babahoz en magyarul beszelek, a parom jelenleteben angolul, a parom angolul mivel magyarul nem tud, anyum meg magyarul, masik nagyi angolul. meg nem tudom milyen nyelven fog megszolalni de ismerek nagyobb gyerekeket akik igy nottek fel es mind a ket nyelvet jol beszelik. En viszem a picit angol foglalkozasra uszni, meg a gymbaroo nevu foglalkozasra ill jarok mum and bub clubba vele ezek mind angol foglalkozasok es elvezi, elvezi a gyerekek kozott lenni. itt van lehetoseg un magyar jatszohazra igaz nem szakkepzettek vezetik de az is jo tanulnak magyar notakat, jatekokat, szolasokat. Babo azt is elvezi pedig ott magyar babokkal van korbe veve. szerintem ettol nem kell felni.

en 5.5 honapos babo mellett dolgozom. igaz anyu velunk lakik igy o vigyaz a babora napkozben ill parom mamaja is mar nyugdijas de rajuk nem biztam meg mert nem eppen sterilek vagyis nekunk europaiaknak nem. tobb indokbol mentem vissza dolgozni egyreszt a valsag miatt mindenkinek rezgett a lec foleg a vezetoknek, es mivel jomagam is senior manager vagyok feltem h rezeg a lec, masreszt anyagiak. Igaz nem vagyunk szukosen de megprobalunk kozelebb menni a munkahelyemhez igy belevagtunk egy epitkezesbe. egyenlore a telket vettuk meg mert jo aron vettuk. igy fizetjuk a lakashitelt plusz a telekhitelt, igy az en jovedelmemre szukseg van, mivel kb 1.5szereset viszem haza meg meg ceges kocsi, mobil, laptop etc. ha kiesne nagy ervagas lenne. Itt nincs tgyas, gyes, gyed semmi, csak egy fizetesnelkuli szulesi szabi. nekunk volt megtakaritott penzunk de osszeszamoltuk mennyitol esnenk el ha otthon maradnak es tomerdek penz. H viselte a babo? nagyon jol, sokkal jobban mint gondoltuk volna. Mondhatni engem sokkal jobban megviselt lelkileg es en nem talaltam a heleym esn sirtam napokat. Mikor hazajovok es belepek az ajton sikongat kacag. Igaz ekkor eldobok mindent es csakis csak vele vagyok. az is igaz idom egyenlo a nullaval es csak akkor van szabadidom ha mar o aludt. de meg lehet oldani.

ha mindenki arra varna h lakas kifizetve, auto kifizetve etc akkor kihalna az emberiseg mert alig vallalnanak gyereket. Mondjuk bolcsibe adni mas kerdes oda nem adtam volna meg a picit.

annyibol felelotelnek voltatok h nem volt semmi megtakaritas legalabb egy kicsi manko amihez lehetne fordulni. de ahogy irtad tul keso, a jelen van ebbol kell kihozni a legjobbat. tenyleg irjatok fel h mire koltotok es akkor latja jobban az ember mi a felesleg es honnan lehet lehuzni. abban egyet ertek h parodnak kell a szabadido csak magara de legalabb ne a leginsegesebb idokben tenne azt.

en azert mindennek mondtalak volna de nem anyagiasnak. a parod nem tudja ennek a szonak a jelenteset. remelem minel elobb megoldodik a problema. sok sikert

2010. jan. 28. 13:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!