Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy neveznetek engem? Milyen...

Hogy neveznetek engem? Milyen tulajdonsaggal ruhaznatok fel?

Figyelt kérdés

Van ferjem es egy 6 honapos kisbabam es nem tudok boldog lenni, mert olyan rosszul allunk anyagilag, hogy ha befizetnenk az osszes szamlat, lakbert, hiteleket akkor mar nem maradna etelre penz. Ezert en allandoan ideges vagyok, turelmetlen, nem tudom elengedni magam es a szexet sem kivanom. Mikor elmegy a ferjem moziba honap elejen, ill. szorakozni, ahol tobb ezer Ft-ot elkolt, akkor kiakadok, mert a szamlak nincsenek befizetve, a honap utolso heten mar kajat sem tudunk venni, ezert felelotlensegnek tartom a fizetesbol akar ezer Ft-ot is szorakozasra kolteni. A kisfiamnak kell pelenka, tapszer, ruha stb.

Minden nap csak sirnek, annyira aggaszt hogy mi lesz igy velunk. Csak ha a kisfiammal jatszom akkor tudok mosolyogni.

Szerintetek milyen vagyok? A ferjem mond ram sok rossz jelzot ez miatt, kivancsi lennek, hogy valakinek eszebe jutna-e errol.

2010. jan. 28. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
61%

A gyerekvállalás felelőtlenség volt,éppúgy,mint az előttem szólónál.Ha nincs elég pénz,akkor nem szabadna gyereket vállalni.Beszélj a férjeddel,és a számlákat azonnal fizessétek ki,amikor pénzt kap.

A babát már hónapokkal ezelőtt rászoktathattad volna a termmészetes ételekre.Nyugodtan ehet már majdnem mindent,amit ti esztek,és tejet is adhatsz neki nyugodtan .A tápszerek nagyon drágák,és nem is olyan egészségesek,mint a természetes ételek.Tudom,hogy sokan ezt vitatják,mert a tápszergyárak tudósainak hisznek.De mifelénk a legtöbb anyuka úgy eteti a babáját,ahogy őt is a szülei.És nem allergiásak,nem betegek.

2010. jan. 28. 10:32
 12/65 anonim ***** válasza:
78%

internet

TV

telefon

ezeken rengeteget lehet sporolni!

A netet szuntessetek meg, a TV-t az alapra allitassatok ami kb. 1000 Ft havonta csak, a telefont pedig letszukseglet eseten hasznaljatok csak!!!

Este lehet beszelgetni, tornazni es hallgatni a radioban a hireket es lehet olvasni is. A konyvtarbol lehet ingyen kolcsonozni. Szoval sporolas!!!

2010. jan. 28. 10:33
 13/65 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Magyarorszagrol irok, csak kulfoldrol lett behozva a gepem. Van autohitelunk havi 22ezer, 2 szemelyi kolcson meg egy hitelkarya aminek osszesen 45 ezer a havi torlesztoje. Alberlet havi 35 ezer meg a rezsi. A szemelyi hitelek kozul az elsot meg akkor vette fel a parom mikor nem voltunk hazasok, en nem is tudtam rola. Ez 3 ev mulva jar le. A masik 5 ev mulva. Nekem jo munkam volt, ami utan most kapom a gyedet, tavkozlesi cegnel dolgoztam, igy az internetet es a mobilt ingyen kapom. A kisbabamnak eddig uveges bebietelt adtam meg tapszert, de februartol itthon fogom neki kesziteni az etelt (nincs mivel osszeturmixolnom, gyedbol fogom megvenni).

Amikor felvettuk a hiteleket meg bevallaltuk a babat a parom is jol keresett (havi 150-200 ezer netto). Viszont tavaly nyar ota 80 ezer nettot (auto eladassal fogl.)

En nem koltok magamra semmit, nem jarok sehova, mert szerintem most nem tehetjuk meg. Viszont a parom nem igy gondolja. Ja, a haverjaival megy moziba. En sem sajnalnam tole, ha a csekkek ki lennenek fizetve ill. lenne kajara penz. Nekem minden mas utana valo.

2010. jan. 28. 10:37
 14/65 anonim ***** válasza:
75%

Nem hiszem, hogy pont erre lenne szüksége, hogy leszedjétek róla (és a hasonló helyzetben lévő emberekről) a keresztvizet.

A háborúban is vállaltak, és/vagy érkeztek gyerekek. Az élet élni akar.

Nem arról van szó, hogy valaki a 20. gyerekét vállalja a semmire, vagy, hogy belőlük éljen meg.

2010. jan. 28. 10:39
 15/65 anonim ***** válasza:
60%

Én egy jelzőt írnék: tipikus magyar, az állm által tönkretett ember!!!!

Erről nem te tehetsz és a férjed jogtalanul bánt téged! Viszont gondolom ő dolgozik. Engedd meg neki azt az egy mozit, mert meg fog bolondulni. Te pedig bízz abban, hogy jobb lesz, mert ez a sok negatív gondolat csak többbajt hoz rátok. A gyermek is megérzi, a helyzet sem jobb, ha idegeskedsz állandóan. Sajnos sok ember jár ugyanebben a cipőben. Írd össze egy hónapon keresztül, hogy mire költötök tételesen, mindent. Aztán húzd ki a listából mindazt, amin spórolhattok.Ha már csak egy napi kaja árát ki tudjátok spórolni az is jó. Bízz a Jó Istenben!!!!

2010. jan. 28. 10:40
 16/65 anonim ***** válasza:
87%
Ebbe a "hitelekbe" ráadásul nincs is benne lakás?? Az albérlet az egy kész csőd, inkább fizetnétek lakástörlesztőt. A bútorokat, berendezéseket pedig egyértelműen nem szabad hitelre venni.
2010. jan. 28. 10:43
 17/65 anonim ***** válasza:
56%
10:28-nál nagyobb s.ggfej parasztot még nem találtam itt az oldalon, pedig nem ma kezdtem!
2010. jan. 28. 10:44
 18/65 anonim ***** válasza:
84%

10:43 igazad van

én is így gondolkodom. inkább össze szedem a vateráról a használt bútort, minthogy adósságba keveredjek.

2010. jan. 28. 10:45
 19/65 anonim ***** válasza:
77%
Állam által tönkretett ember???? Te idióta!!! 200-at keresett a csávója, és még vett fel személyi kölcsönt, kettőt!!! Egy büdös vasat nem tett félre, ha most épphogy de kijönnek úgy, hogy a pasi 80-at visz haza, akkor havi 120-at félrerakhattak volna anno!!! Ennek köze nincs az államhoz, tipikus felelőtlenségnek hívják!!
2010. jan. 28. 10:46
 20/65 anonim ***** válasza:
78%
10.43 tök rosszul látod... Ebben a helyzetben egy lakástörlesztő lenne a legnagyobb krach!!! Gondlokodj, a csávó keresett 200-at, felvettek volna 10 millió hitelt, most az utcán lennének BAR listásan!!! Havi 35-ből meg kb. 3 milliót lehetne törleszteni. Hál isten, hogy nem vettek fel lakáshitelt!!!
2010. jan. 28. 10:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!