Hogy neveznetek engem? Milyen tulajdonsaggal ruhaznatok fel?
Van ferjem es egy 6 honapos kisbabam es nem tudok boldog lenni, mert olyan rosszul allunk anyagilag, hogy ha befizetnenk az osszes szamlat, lakbert, hiteleket akkor mar nem maradna etelre penz. Ezert en allandoan ideges vagyok, turelmetlen, nem tudom elengedni magam es a szexet sem kivanom. Mikor elmegy a ferjem moziba honap elejen, ill. szorakozni, ahol tobb ezer Ft-ot elkolt, akkor kiakadok, mert a szamlak nincsenek befizetve, a honap utolso heten mar kajat sem tudunk venni, ezert felelotlensegnek tartom a fizetesbol akar ezer Ft-ot is szorakozasra kolteni. A kisfiamnak kell pelenka, tapszer, ruha stb.
Minden nap csak sirnek, annyira aggaszt hogy mi lesz igy velunk. Csak ha a kisfiammal jatszom akkor tudok mosolyogni.
Szerintetek milyen vagyok? A ferjem mond ram sok rossz jelzot ez miatt, kivancsi lennek, hogy valakinek eszebe jutna-e errol.
Szerintem normálisan reagálsz a dolgokra.
Engem is zavarna, ha a férjem úgy szórakozná el a pénzünk egy részét, hogy a kötelezettségek még nincsenek befizetve. Szerintem ő a felelőtlen, nem te. Gyereket vállalni csak teljes létbiztonságban? Nem értek vele egyet. Manapság, amikor annyi ember kerül nehéz helyzetbe, akkor nekik ne legyen gyerekük???? Nem a sokadik gyereket vállaltátok be, hanem ő az egyetlen.
Szerintem a férjed nem akar tudomást venni a problémákról. Amiket leírtál, nem úgy néz ki, hogy túlliheged a dolgot. Közösen kéne valamit kitalálnotok. A baba még kicsi ahhoz, hogy visszamenj dolgozni (szerintem), így neki kellene még valami munkát találnia, ami tudom nem könnyű, de egy próbát megér.
Egyébként mi is hasonló helyzetben vagyunk, mint ti. Mi egy építkezésbe kezdtünk bele, 2 gyerek van. Az elsőnél messze nem ezen a színvonalon éltünk, hogy kuporgatnunk kelljen a számlákra és utána meg nem marad semmi...
Mi annyival jobb helyzetben vagyunk, hogy másfél éves a kisfiam, nagymama vigyáz rá, én pedig most megyek vissza dolgozni. Nálunk a férjem teljesen partner ezekben a dolgokban. Nekem ilyen szempontból nagyon rossz a természetem, már biztosan külön váltunk volna, ha ő szerintem felesleges dolgokra költene, amíg megélhetésre sem futja...
Nekem az a furcsa, hogy te is "kisfiaMnak" nevezed a KÖZÖS gyereketeket...
És igen, felelőtlen vagy.
Igazatok van, így kell ezt csinálni,egyik napról a másikra élünk,de semmi gond,azért csak csinálunk egy gyereket, aztán még büszke is vagyok magamra, mert bevállaltam a semmire, ha meg esetleg nem tudom tartani, akkor megy állami gondozásba, mi van abban???semmi,más is nőtt már ott fel;)
Ha egyik napról a másikra élsz akkor ne csinálj gyereket és kész!
Mindenkinek nagyon koszonom a valaszat! Aki biztato szavakat irt annak kulon koszonom! Nagyon jol esett es nem azert mert nem erzem magam hibasnak a tortentekert, hanem mert nagyon szuksegem van a biztatasra, ugyanis ezek miatt valszto viznel vagyunk. Tegnap elment a parom es nem tudom hogy folytassuk-e kozosen vagy valjunk.
Amire kivancsi voltam kiderult. Azt akartam tudni, hogy nevez-e valaki anyagiasnak. Ugyanis ennek hivott a parom. Hogy anyagias vagyok es az en eletem csak a penz korul forog. Nem tudom neki megmagyarazni, hogy ez az aggodalom nem anyagiassag.
Tudom, eltoltuk a dolgokat, flelotlen voltam en is, most mar latom, de meg kell oldani a nehezsegeket. Remelem sikerulni fog....
Meg egyszer koszi mindenkinek!!!
11:42-nek: ha visszaolvastad volna a kommentjeimet, latnad, hogy korabban nem egyik naprol a masikra eltunk. Es a gyermekunket soha nem adnam allami gondozasba! Nem azert szultem!
Egyebkent bizom abban, hogy most mar csak jobb lesz. Lehet lassan is, de meg fog oldodni az anyagi problemank.
Hat jo szemet a parod, mit ne mondjak! Most hogy anyagi gondjaitok vannak, szepen lelep. Jellemtelen egy alak!!!
Te menjel vissza dolgozni majd ha lejar a gyed, es addig pedig sporoljal nagyon.
Az uveges baba etel draga, sokkal dragabb mintha otthon te keszitenel a kicsinek etelt.
A turmixot sem kell megvenned, tord ossze villaval a kicsinek az etelt! Szerintem probalj meg sporolni megtanulni.
Az autot pedig vissza kellene adnotok, gondolom nem letszukseglet, amikor meg ennivalora is alig futja.
A szuleidhez nem tudnal hazakoltozni hogy ne kelljen az alberletet fizetni? Ott lakhatnal es az ennivalotok is meglenne, anyudnak fizetnel persze.
11:57
Igen, GYED utan visszamagyek dolgozni, de lehet hamarabb fog kelleni, bar ez szerintem nem tenne jot a kicsinek...
De ha nem lesz mas megoldas... Nagymamara nem tudom hagyni, meg O is dolgozik (raadasul sokat). Bolcsibe fogom iratni, de szerintem az sem megy hamar. Azert 1 eves koraig csak itthon kene maradnom.
Mar annyiszor mondtam a paromnak, hogy adjuk el az autot, de nem teszi, 1. mert szuksege van ra, 2. mert autoiparban dolgozik es azt mondja nem lehetne ugy eladni hogy 0-val szalljunk ki, vagyis nem lenne se auto, viszont tovabb kene valamennyit fizetni. En nem tudom hogy van ez...
A bebietel tenyleg nagyon draga, mar nem fogom azt venni. Akkor megprobalom villaval osszetorni az etelt. Mondjuk csak krumpli van itthon meg alma amit adhatnek neki. A melyhuto ures. Ha megkapom a csaladi potlekot majd veszek nehany fagyasztott dolgot, hogy tudjak neki mit adni.
Gondolom véletlenül sem ismertétek azoknak a szavaknak a jelentését, mint pl.: félretenni, spórolni stb. Ilyen helyzetben gyereket válallni! Semmi felelősségérzetetek nincs. Remélem majd most megtanuljátok egy életre, hogy nem örök a békának a tó!!! Ezt érdemli minden hozzátok hasonlóan gondolkozó ember.
Gyerünk gyerünk gyorsan lepontozni :D
A babanak NE vegyel fagyasztott eteleket, konyorgom! Jar hozzad a vedono? Ha igen, akkor kerdezd meg tole, hogy mit adjal a kicsinek enni.
Es ne feltsd etetni, amit ti esztek mar szepen lassan adjad a kicsinek is.
Es a baba-mama reszt is olvasd, ott sokat megtudsz, hogy mit kell enni adni a kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!