Hogy neveznetek engem? Milyen tulajdonsaggal ruhaznatok fel?
Van ferjem es egy 6 honapos kisbabam es nem tudok boldog lenni, mert olyan rosszul allunk anyagilag, hogy ha befizetnenk az osszes szamlat, lakbert, hiteleket akkor mar nem maradna etelre penz. Ezert en allandoan ideges vagyok, turelmetlen, nem tudom elengedni magam es a szexet sem kivanom. Mikor elmegy a ferjem moziba honap elejen, ill. szorakozni, ahol tobb ezer Ft-ot elkolt, akkor kiakadok, mert a szamlak nincsenek befizetve, a honap utolso heten mar kajat sem tudunk venni, ezert felelotlensegnek tartom a fizetesbol akar ezer Ft-ot is szorakozasra kolteni. A kisfiamnak kell pelenka, tapszer, ruha stb.
Minden nap csak sirnek, annyira aggaszt hogy mi lesz igy velunk. Csak ha a kisfiammal jatszom akkor tudok mosolyogni.
Szerintetek milyen vagyok? A ferjem mond ram sok rossz jelzot ez miatt, kivancsi lennek, hogy valakinek eszebe jutna-e errol.
Kerlek szepen titeket, ne egymast kopkodjetek, irjatok le a velemeyeteket rolam, ne egymasrol! Nem gondolkodunk egyforman! Ezert vagyok kivancsi mindenkire. Koszonom!
Igaza van annak, aki azt mondja, hogy akkor kellett volna felre rakni, mikor sokat keresett a ferjem:(
10:49-esnek igaza van. Hala az egnek, hogy nem vettunk fel anno lakashitelt!!! Pedig csak 1 hajszal valasztott el!!!!
35 ezer torlesztovel valoban max 3 milliot kaptunk volna! Es akkor tenyleg az utcara kerultunk volna.
Amikor jól keresett, akkor se raktatok félre, sőt, hiteleket halmoztatok fel. Most ő rosszabbul keres, konkétan annyit hoz haza, mint te, aki gyed-en vagy. És még jön mjad agyes időszaka, vagy mehetsz vissza dolgozni majd mielőbb. Különben asszem éhenhaltok -60.000 esetén.
Milyen alapon jár el szórakozni, többezreket elkölteni??? Felelőtlen ember az ilyen, te meg ..., hogy ilyen felelőtlen embernek gyereket szültél. Nem ismerted kellően a párodat? Mikor derült ki a személyi hitele? Akkor kellett volna elgondolkoznod. De nagyon.
10.54! Nézd van egy olyan mondás, hogy késő bánat eb gondolat! Az, hogy valaki utólag bánkódik, és nagyon aggódik, az már bakfitty! Előre kell gondolkodni sajnos... Pedig szegény kérdező épp az előbb kétszer is engem méltatott, hogy igazam van, így nem szívesen írom le mindezt, de sajna ez az igazság... ezt főzték, meg kell enni. Nincs más, mint mindenen spórolni. Mondjuk ha nincs semmije az embernek, akkor nem számít a folyószámlahitel, mert nem tudják behajtani... persze BAR listás lesz, meg miegymás, de ha nincs mire ráterhelni akkor nem tudnak mit csinálni...
AZ meg butaság, hogy most mindenki nagyot zuhant. 99%-ban a hitelesek zuhantak. Én édesanyám is zuhant, pedig szóltam előre... Én nem zuhantam, mert nem volt hitelem, sőt nagyon jól tudok járni, ha most veszek lakást, mert lent vannak az árak...
Sajna most mindenki megtanulja, hogy hogyan is működnek a dolgok valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!