Hogy neveznetek engem? Milyen tulajdonsaggal ruhaznatok fel?
Van ferjem es egy 6 honapos kisbabam es nem tudok boldog lenni, mert olyan rosszul allunk anyagilag, hogy ha befizetnenk az osszes szamlat, lakbert, hiteleket akkor mar nem maradna etelre penz. Ezert en allandoan ideges vagyok, turelmetlen, nem tudom elengedni magam es a szexet sem kivanom. Mikor elmegy a ferjem moziba honap elejen, ill. szorakozni, ahol tobb ezer Ft-ot elkolt, akkor kiakadok, mert a szamlak nincsenek befizetve, a honap utolso heten mar kajat sem tudunk venni, ezert felelotlensegnek tartom a fizetesbol akar ezer Ft-ot is szorakozasra kolteni. A kisfiamnak kell pelenka, tapszer, ruha stb.
Minden nap csak sirnek, annyira aggaszt hogy mi lesz igy velunk. Csak ha a kisfiammal jatszom akkor tudok mosolyogni.
Szerintetek milyen vagyok? A ferjem mond ram sok rossz jelzot ez miatt, kivancsi lennek, hogy valakinek eszebe jutna-e errol.
egy racionálisan gondolkodó ember. teljesen helyes értékrenddel, aki most rossz anyagi helyzetbe került és emiatt szorong (ami teljesen érthető)
jó anya vagy, mert nem hagyod, hogy ezt a szorongást a gyereked is lássa és emiatt sérüljön
én gyengekezűnek mondanálak.
beszélj vele, fizetéskor félretenni a pénzt, nálunk a fizetni való az első. Ha ez megvan, akkor a létfenntartáshoz a legfontosabb dolgok, első a gyerek. kaja, pelenka.
Utána a mi kajánk, és csak utána jöhet a szórakozás. Ha lenne rá keret, a takarékoskodás is megelőzné a szórakozást. Lehetnek még rosszabb napok is.
Vigyázz, mert a gondoktól egy idő után a gyerekkel is türelmetlen lehetsz, bármennyire nem akarod.
Vedd át az anyagi ügyek kezelését, amíg baj nem lesz. ha közösen beosztani nem megy.
Szia, milyen hitelt fizettek? Meddig kell meg fizetni?
Gondolom ugy vallaltatok a babat, hogy majd csak felno valahogy. Majd csak lesz valahogy. Pedig manapsag igy mar nem szabad babat szulni.
Hol eltek amugy, kulfoldon? Csak mert ekezetek nelkul irsz.
En a helyedben elmennek dolgozni es a picit bolcsibe adnam, es a tapszeret pedig csokkentsd le neki, adjal neki rendes fott etelt mar! A tapszert csak a legminimalisabbat amit adni kell azt add.
Bolcsi, es munka.
A parod is szegyellje magat, hogy jelzokkel illet teged! En ot tudnam jelzovel illetni, amiert elveri a penzeteket.
Hogy te milyen vagy? Nem talpraesett es felos. Legy talpraesett, keresel munkat!
Szerintem jó ha legalább te figyeled az anyagi részét.
Elhiszem,hogy nehéz neked.
Tudod Kb-a havi számlák össz mennyi.Azt tegye le neked mielött téged "NEVEZGET".
10:21 es!!!!!!
te ilyen anyagi helyzetbe mi a ku*vaany*ádért vállaltál be gyereket?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!