Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy van barátom? 12/L
Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 12:23
21/39 anonim válasza:
Jajj bocsánat, hiszen te érettebb vagy a korodnál igaz?
Mint az összes többi 12 éves... Ja várj!
22/39 anonim válasza:
Kérdező,a korod megmondja,h nincs tapasztalatod,ahogy beszélsz,azt is elárulja,h naiv vagy,mint minden lány ebben a korban.Nem lehetetlen,h kedves veled,"szeret",stb..de hidd el,h a dolgok változnak,keveset éltél még ahhoz,h ezt fel tudd fogni.Semmi baj,csak ne csinálj butaságot,és realista legyél,amennyire tőled telik,mert fájni fog,de az sem baj,ez mind a hasznodra lesz,bárhogy is,ne élj gyorsan,ne keseredj meg,akkor jó lesz a vége! :)
Aggaszt viszont,h hallgatsz a párod koráról.. :(
Írd meg pm-ben,ha nem akarod közhírré tenni!
23/39 anonim válasza:
Szerintem ne mond el Nekik mert azt fogják mondani,hogy kicsi vagy még ehhez és inkább a tanulással foglalkozz meg a barátnőiddel mind a fiúkkal.Így legalább nincs vita a családba utána ki tudja mi is lesz.Sok jó választ Ennyi idősek ne várj a szüleidtől.Nekem 16 évesen volt először barátom egy évig titkoltuk utána el mondtam hogy van barátom ők akkor azt mondták hívjam fel,hogy Jöjjön él hozzánk akkor már nem szoltak de 12évesen biztos lett volna konfliktus a szülőkkel.
24/39 anonim válasza:
Igen neked 12 évesen gondolom rengeteg élettapasztalatod van, számtalan csalódás van a hátad mögött ami segít kiismerni a pasikat igaz? Miért hiszi minden kisgyerek hogy ő érettebb mint a kortársai? Nem nem vagy az.
26/39 anonim válasza:
Itt mi baja van mindenkinek? Sehol nem mondta a kérdező, hogy ő érettebb a koránál, és tényleg vannak akik gyerekes idióta válaszokat adnak. És arról sem volt szó, hogy ez az örökre szóló nagy ő szerelem, de attól még hogy 12 éves, ő is lehet szerelmes csak nem úgy mint a "nagyok". Kérdező, itt sokan mondtak jó tanácsokat. Állj eléjük és mond el, hogy van ez a fiú és tetszetek egymásnak és néha szeretnétek együtt lenni. pont. nem kell túl bonyolítani.
27/39 anonim válasza:
Úristen, én ilyenkor még szinte babáztam meg játszottam a szabadidőmben.....
28/39 A kérdező kommentje:
26.: köszi! :)
2014. szept. 21. 15:02
29/39 anonim válasza:
Mond el mihanarabb..en rohogogorcsot kaptam..12 evesen en meg nekem meg tv-m meg netem se volt nem hogy baratim baratnom..
30/39 anonim válasza:
Kedves Szüleim! Van barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!