Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a szüleimnek,...

Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy van barátom? 12/L

Figyelt kérdés

2014. szept. 21. 12:23
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
92%

szerintem komoly választ írtam :)

miért? szerinted hogy tudnád másképp elmondani?

odaállsz és mondod, ennyi, nincs ezen mit túl filózni, nem fognak élve felfalni (előtte azért megfőznek :P )

2014. szept. 21. 12:47
 12/39 anonim ***** válasza:
67%
12 évesen még babázzál ne pasizzál. Ez a komoly válaszom.
2014. szept. 21. 12:47
 13/39 anonim ***** válasza:
49%

Mond ez nekik:

"Anyu,apu! Képzeljétek huh de kínos.... -pirul- Van egy fiú, a Peti. ööööö nagyon tetszik nekem, és én is tetszem neki. Ha nem akartok még unokát akkor vennétek nekem olyat lufit amit a fiúk pisiléjöre lehet húzni?"

2014. szept. 21. 12:51
 14/39 anonim válasza:
59%

Ja,h mondta,h nem akar kihasználni?Akkor jó,mindjárt más. XD

Beszélj a szüleiddel,fiatal vagy még,és naiv,kell h belevond őket,h ne ess nagyon pofára.12 évesen mindenki elhiszi,h van "igaz" szerelem,de még senki nem állapodott meg ennyi idősen,vége lesz,fájni fog valószínűleg,épp ezért csak annyit adj bele,amit nagyon muszáj!A szülednek mondjuk ha ezzel érvelsz,amit leírtam,h szeretnél közelebb lenni egy fiúhoz,de éretten szeretnél viselkedni (amit ajánlok,és bízok benn) ,de ehhez segíteniük kell.Ha így állsz oda,akkor látják rajtad,h nem egy kis ribi kezdemény vagy,és beavatod őket,akkor nehezen is,de ha van egy kis eszük,elfogadják.

Ha nincs annyi eszük,akkor viszont legyél te éretteb,és várd ki,ne dacolj velük,mert csak szarabb lesz,neked pláne,mivel az ő asztaluknál eszel,és a barátod nem hiszem,h el tud tartani (remélem).

Szabad kérdezni,h mennyi idős?

2014. szept. 21. 12:57
 15/39 anonim ***** válasza:
89%
Hány eves a "barátod"?
2014. szept. 21. 12:58
 16/39 anonim ***** válasza:
64%
Csak meséld el, hogy van valaki, akivel mostanság tök jól elvagytok. A szüleid ezután valószínűleg kérdezősködni kezdenek, és egy idő után felvethetik, hogy hívd meg hozzátok. Vagy te is megkérdezheted, hogy átjöhet-e valamikor. Megebédeltek, beszélgettek egy kicsit, majd mindenki mehet a dolgára.
2014. szept. 21. 13:02
 17/39 anonim ***** válasza:
16%

"Tényleg szerelem!!" meg "nem akar kihasználni", "mondta"! Hahahaaa! Köszi jót nevettem.

Amúgy minek mondanád el? Én még 18 évesen se mondtam el. Én dolgom, nem tartozik másra.

2014. szept. 21. 13:06
 18/39 anonim ***** válasza:
25%
Attól nagykislánynak érzed magad, hogy angolul kérsz segítséget? "tényleg szerelem"- ugyan, kicsi, ne siess ennyire, bőven ráérsz még "szerelmesnek lenni", és később még azt is tudni fogod, mi az.
2014. szept. 21. 13:19
 19/39 anonim ***** válasza:
75%

Eleg szomorú, utolso, hogy ilyen xar a viszonyok a szüleiddel.... Az en lanyom 11, de mindig beszámol rola, ha épp szerelmes. Pont ez a 10-13 eves kor az, amikor kezdik megtapasztalni, milyen egy kapcsolat. Nem szexről szól az meg - mar ha jol vannak nevelve.

Kerdezo, mondd meg anyudnak, hogy "tetszik a Pisti, at hivhatom délután játszani?"

2014. szept. 21. 13:23
 20/39 A kérdező kommentje:
Amúgy meg miért a korom alapján ítéltek meg? Mert szerintem ti ezekkel a válaszaitokkal (tisztelet a kivételnek) sokkal gyerekesebbnek tűntök! :P
2014. szept. 21. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!