Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy van barátom? 12/L
Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 12:23
1/39 anonim válasza:
Miért sietetted azt, ami úgyis el fog jönni, inkább élveznéd azt, amiben vagy, mert az örökre elmúlik hamarosan.
"Korán vájta fogát belém a vágy,
mely idegenbe tévedt,
most rezge megbánás fog át:
várhattam volna még tíz évet."
(JA)
2/39 anonim válasza:
Állj eléjük és mondd el.
És hova ez a nagy sietség, kisasszony?
3/39 anonim válasza:
Próbálj odamenni hozzájuk egy nyugodt pillanatban, mond azt nekik, hogy: "van egy számomra kínos dolog, amit el szeretnék mondani". Vegyél egy nagy levegőt és mond azt, hogy: "Van egy fiú, aki tetszik nekem és én is neki".
Sok sikert :)
12/L
4/39 anonim válasza:
Ne mondd el. Csak kiakadnának. 12 évesen nem kéne még fiúzni...
5/39 A kérdező kommentje:
De ajj! Légyszi tényleg segítsetek! Please help! Tényleg szerelem!!
2014. szept. 21. 12:32
6/39 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat! Amúgy eléggé szigorúak. ://
2014. szept. 21. 12:34
7/39 anonim válasza:
Anya, apa, van egy fiú akivel együtt szoktunk homokozni a játszótéren.
8/39 anonim válasza:
jajj, ne bántsátok már :D olyan szép a gyerekkori szerelem :) (addig amíg nem szexelnek...)
kérdező: állj eléjük és mondd el, mást úgysem tudsz tenni
9/39 A kérdező kommentje:
De naa!! Ti jót szórakoztok ezen, én meg aggódhatok! Komolyan kérdeztem, komoly válaszokat várva!! >(
2014. szept. 21. 12:44
10/39 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!! :) És amúgy szex biztos nem lesz, a fiú is mondta, hogy nem kihasználni akar! :)
2014. szept. 21. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!