Van barátom 2 hete! Szerintetek el kéne mondani a szüleimnek? Nem tudom hogy fogadnák még nem volt egy barátom se.15/L
Én most tapasztalatból írok. Voltam 15 évesen nagyon szerelmes. Összejöttem egy fiúval. Titkoltam a szüleim elől, akik végül a falubeliektől tudták meg, és eltiltottak tőle(egyébként rossz fiúnak számított). Én szerintem hatalmas hibát követsz el a titkolózással. Ha a szüleid eltiltanak tőle annak oka van. Mint ahogy írtam, én is így jártam. Szembeszegültem mindenkivel és végül a fiú 2 hónap járás után megcsalt.
Persze nem biztos, hogy te is így jársz, de vissza tekintve nagyon gyerek voltam még, és rá kellett ébrednem, hogy nem Baby vagyok a '3 méterrel a felhők fölött'-ből :D
Tehát légy óvatos és a szüleidnek mondj mindent el.
Annakidején én köztes megoldást választottam. Nem mondtam el, de nem is titkoltam. Ha kérdezték hova megyek, mondtam hogy Lógni egyet X-el. Mikor már hatodik hónapja is X-el mentem lógni, már gondolták, hogy ő a barátom.
Mi együtt maradtunk olyannyira, hogy jövő nyáron esküvő :) Szóval lehet két hétig tart majd, lehet sokáig, de ne hazudj és ne titkolózz :)
24-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!