Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el? Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van egy barátom, aki 16 éves, és én csak 13,14-et töltöm pár hónap múlva?
Hogy reagálni fognak rá az biztos. Nagy a valószínűsége hogy szüleid szemszögéből a reakció "NORMÁLIS" lesz. Az meg még valószínűbb hogy a te szemszögedből "FELHÁBORÍTÓ".
1-es voltam
Hé 5-ös ezen besírtam. Szerinted mégis mit reagálnak a szülök???? :) Na ne etessük a leányzót. Én az ő korában még csak a legóval játszottam. Szerintem a szülei is így vannak ezzel. Muhaha. Abban viszont egyet értek 5-össel hogy várj 1-2 hónapot az egy nagyon jó tanács. És itt van még egy tőlem csak azért hogy ne kelljen külön feltenni a kérdést. IGEN ELSŐ ALKALOMMAL IS KELL VÉDEKEZNI MERT UGYANÚGY TEHERBE LEHET ESNI. Ezt sem árt megfogadni. :)
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!