Így tudnál boldogan, kiegyensúlyozottan élni?
Nem nyomort kell elképzelni, víz, fütès, internet van, bár a lakás csak garzon és albérlet, nem a legjobb állapotú. Éhezés nincs, napi 2, maximum 3 étkezésre telik.
Háztartási gépek nincsenek, új ruhákra nem jut, tisztálkodó és tisztítószerekre az olcsóbb kategóriából szintén.
Emellé munkahely (olyan, amit szeretsz), és párkapcsolat. A párod is dolgozik.
Akadályozó tényezö a szegénység, vagy nem?
Kort és nemetbis
Ne haragudj, de az, ahol napi 3 étkezés nem jön ki minden nap, ruhára nem jut, nincs egy nyomorult mosógép, az MÉLYSZEGÉNYSÉG, nyomor!
Nem tudnék így élni! Lehetetlen!
de most te ott egyedül élsz vagy ketten?
hány évesek vagytok?
én szobát bérelek egyedül (garzonra nem jut), és mindig csak használt ruhát veszek.
tisztítószerekre nincs szükségem igazából, csak egy mosogatószerre: azzal mindent kitakarítok. mosószert a legolcsóbbat.
enni viszont szoktam. az fontos nekem.
sosem jutott eszembe, hogy szegény lennék.
Ketten. 20 (én) és 27.
Mindenki hülyének néz, ha azt mondom, hogy boldog vagyok
de ha mindketten dolgoztok, akkor valami nem stimmel, hogy nem jut ételre rendesen.
valakit nagyon alulfizetnek.
vagy az albérletetek iszonyú drága.
Is-is, fogalmazzunk úgy.
(Nem kérek olyan válaszokat, hogy keressek jobban fizetö állást, mert nem olyan egyszerü)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!