Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hinnétek azt, hogy megcsal...

Nem hinnétek azt, hogy megcsal, ezek alapján?

Figyelt kérdés

Egyre "érdekesebb" a kapcsolatunk. November elejétől december elejéig szinte nem volt semmilyen nemi kapcsolatunk, mert a párom "fáradt volt". Aztán ahogy jött a Mikulás, hirtelen megváltozott minden. Elkezdett kedveskedni, volt nemi életünk, azt hittem minden oké. (Napközben szerelmi vallomások sms-ben, 2 naponta egy szál vörös rózsa, pénteken vacsorázni vitt, szombaton moziba) Két hete ismét sz*r minden.

Január 4.-én elment dolgozni, délután 5kor hazaért. Meleg étel várta, mondtam hogy amíg megkajál, csinálok neki forró fürdőt, megmasszírozom. Így is történt. Fürdés után felöltözött, majd hívta valaki telefonon. Kiment a szobából telefonálni. Jó 10-12 perc után visszajött, majd felöltözött, hogy ő elmegy. Kérdeztem, ugyan hova, semmi válasz. Múlthéten minden hétköznap ez ment, hazajött enni, lezuhanyozott, majd elment. Hétvégén meg belebújt a laptopba, hozzá sem lehetett szólni. Annyit láttam, hogy msn-ezik, de nem érdekelt kivel. Megnéztem a telefonját, hogy ki hívta (érdekelt, és ő nem mondta el!), de kitörölte a bejövő híváslistát.

A héten is hasonló a helyzet. Most nem 5kor, hanem fél7 után ér haza. Megkérdeztem hol volt, annyi választ kaptam, hogy dolga volt. Kérdeztem mi a baj, beszéljük meg. Ha már nem szeret, mondja meg, zárjuk le, de ez a bizonytalanság szörnyű. Én nagyon szeretem, és nem tudom mi történt vele az elmúlt két hétben. Azt hittem, a munkahelye miatt ideges, így nem akartam vele veszekedni.

Ma korán hazajött, ismét meleg étel várta, de meg sem kóstolta. Rendelt magának pizzát, vett magához ásványvizet, és bezárkózott a kisszobába (vendégszobának használjuk). Bekopogtam, azt mondta most hagyjam, szarul van. Hát jó, én hagyom.

Csak nem tudok másra gondolni, mint hogy megcsal, és most bántja a lelkiismeret. Nem tudom, később beszéljek-e vele. És mit tegyek, ha nem alszik velem?

Mellesleg februárban lesz a születésnapom. Egyik barátnőm azt mondta, lehet hogy arra szervez valami meglepetés bulit. De akkor miért ilyen rideg, közömbös?! Segítsetek.

24L

2010. jan. 15. 18:49
 81/100 anonim ***** válasza:
2.vagyok.oda ne menj pitizni...inkabb vond kerdore.mi volt ez a sok furcsa dolog mostanaban..es ne ugorj rogton a nyakaba..
2010. jan. 16. 14:03
 82/100 A kérdező kommentje:
Hiányzik. De nem megyek oda megalázkodni, hogy neki jó legyen. Arra gondoltam, odaküldöm az egyik barátnőmet, nézze meg mit csinál. Hogy lánnyal van-e vagy tévézik, takarít vagy ilyesmi.
2010. jan. 16. 14:09
 83/100 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet!
2010. jan. 16. 15:50
 84/100 A kérdező kommentje:

Közben már intézkedtem. Odament a barátnőm (nem az akinél lakom). Látta, hogy a kedvesem a lépcsőházban beszélgetett egy nővel. (Gondolom vele sms-ezett). Persze nem volt se puszi se ölelés, hanem egy egyszerű kézfogás. (A barátnőm elbújt, tehát a párom nem láthatta őt, hogy leskelődik)

Mikor elment a nő, a barátnőm bekopogott, a párom kinyitotta neki az ajtót, beengedte, beszélgettek. (A barátnőm úgy tett, mintha semmit sem tudna az egész ügyről) Most a párom elmesélte neki a tegnap estét. És, hogy mennyire bántja az egész, és hiányzom neki.

Azt mondta a barátnőm, hogy szerinte őszinte volt, és ő a helyemben visszamenne hozzá beszélgetni.

2010. jan. 16. 16:05
 85/100 anonim ***** válasza:
Szerintem megerőltethetné magát annyira, hogy maga menjen át hozzád, esetleg üzenhetnél, hogy szeretettel várod.
2010. jan. 16. 16:08
 86/100 anonim ***** válasza:
Szia! Én azt mondom menj vissza, beszéljétek meg. Ha nem képes elmondani mi volt ez az egész, akkor még mindig megteheted, hogy nem mész vissza hozzá. Ennyit megérne, főleg hogy már együtt laktatok. Nagyon szurkolok :)
2010. jan. 16. 16:09
 87/100 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, 6-7 között átmegyek hozzá. Addig kicsinosítom magam. :)
2010. jan. 16. 16:42
 88/100 anonim ***** válasza:
51%
jól teszed:) rem kibékültök=)♥
2010. jan. 16. 17:09
 89/100 anonim ***** válasza:
51%
Jól teszed :):):) Majd írj, hogy mi volt :)
2010. jan. 16. 17:09
 90/100 anonim ***** válasza:
Tutttti, h nagy hancúr van most. :D
2010. jan. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!