Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hinnétek azt, hogy megcsal...

Nem hinnétek azt, hogy megcsal, ezek alapján?

Figyelt kérdés

Egyre "érdekesebb" a kapcsolatunk. November elejétől december elejéig szinte nem volt semmilyen nemi kapcsolatunk, mert a párom "fáradt volt". Aztán ahogy jött a Mikulás, hirtelen megváltozott minden. Elkezdett kedveskedni, volt nemi életünk, azt hittem minden oké. (Napközben szerelmi vallomások sms-ben, 2 naponta egy szál vörös rózsa, pénteken vacsorázni vitt, szombaton moziba) Két hete ismét sz*r minden.

Január 4.-én elment dolgozni, délután 5kor hazaért. Meleg étel várta, mondtam hogy amíg megkajál, csinálok neki forró fürdőt, megmasszírozom. Így is történt. Fürdés után felöltözött, majd hívta valaki telefonon. Kiment a szobából telefonálni. Jó 10-12 perc után visszajött, majd felöltözött, hogy ő elmegy. Kérdeztem, ugyan hova, semmi válasz. Múlthéten minden hétköznap ez ment, hazajött enni, lezuhanyozott, majd elment. Hétvégén meg belebújt a laptopba, hozzá sem lehetett szólni. Annyit láttam, hogy msn-ezik, de nem érdekelt kivel. Megnéztem a telefonját, hogy ki hívta (érdekelt, és ő nem mondta el!), de kitörölte a bejövő híváslistát.

A héten is hasonló a helyzet. Most nem 5kor, hanem fél7 után ér haza. Megkérdeztem hol volt, annyi választ kaptam, hogy dolga volt. Kérdeztem mi a baj, beszéljük meg. Ha már nem szeret, mondja meg, zárjuk le, de ez a bizonytalanság szörnyű. Én nagyon szeretem, és nem tudom mi történt vele az elmúlt két hétben. Azt hittem, a munkahelye miatt ideges, így nem akartam vele veszekedni.

Ma korán hazajött, ismét meleg étel várta, de meg sem kóstolta. Rendelt magának pizzát, vett magához ásványvizet, és bezárkózott a kisszobába (vendégszobának használjuk). Bekopogtam, azt mondta most hagyjam, szarul van. Hát jó, én hagyom.

Csak nem tudok másra gondolni, mint hogy megcsal, és most bántja a lelkiismeret. Nem tudom, később beszéljek-e vele. És mit tegyek, ha nem alszik velem?

Mellesleg februárban lesz a születésnapom. Egyik barátnőm azt mondta, lehet hogy arra szervez valami meglepetés bulit. De akkor miért ilyen rideg, közömbös?! Segítsetek.

24L

2010. jan. 15. 18:49
 11/100 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem írónak igaza van, lehet, hogy terhes a lány, bár azért én bízom benne, hogy nem :(
2010. jan. 15. 19:10
 12/100 anonim ***** válasza:
100%
Hú, lehet h tényleg felcsinált valakit. :S
2010. jan. 15. 19:11
 13/100 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Írjak a hölgynek? Érdemes rákérdezni honnan ismeri a kedvesemet? Vagy őt hagyjam ki az egészből?

Eszembe sem jutott, hogy ez a hölgy terhes. :(

2010. jan. 15. 19:12
 14/100 anonim ***** válasza:
51%

ÁJJJ!!!!Nem biztos hogy megcsal!!!!Lehet hogy egy érzelmes pasi!!Arra nem gondoltatok h a szülinaphoz van köze???

telefonhívások:biztos segít a batidnak és elhívja az ismerőseiteket-és kitörölte,hogy 100%ig ne tudd meg mire készülnek

MSN:a barátnőddel csetelhetett hogy megbeszéljék a partit

-és ugyanígy a későn jövök haza(meg biztos valami tuti ajándékot akar venni:)

de azért ne bízzuk el magunkat,a csalás sincs kizárva:(

happy brithday

2010. jan. 15. 19:13
 15/100 anonim ***** válasza:
És mit mondanál neki? :( Nagyon hülye helyzet ez! Mert ha meg nincs is semmi, akkor meg magadból csinálsz hülyét, ha van valami, és nem cselekszel, akkor meg azért. :(( Jajj, nagyon nehéz helyzet! A párodat kéne számon kérni, és megmondani kerek-perec, h most már nem bízol benne, és ezért olvastál bele, és hogy kár ezért kiakadnia, illetve adjon magyarázatot most már, különben mehet a francba.
2010. jan. 15. 19:14
 16/100 anonim ***** válasza:
2.vagyok.azert nem kell meg kombinbalni annyira..most kerdore kene vonnod.lehet h felhaborodik,amiert bele olvastal a telojaba,de akkor is adjon valaszt,csinalj mar valamit,ne legyel ojan mint sok huje no,akik tudnak mindent,csak nem mernek lepni....varom a fojtatast...
2010. jan. 15. 19:15
 17/100 anonim ***** válasza:
19:13 vok.....arról az SMS ről meg annyit,hogy az nem lehet hogy a barátnődnek,írt üzit mert ő valamilyen okból nem tudta megcsinálni a pasid meg elvállalta??ellenőrizd a számot!
2010. jan. 15. 19:16
 18/100 anonim ***** válasza:
ja es fel ne hivd a not...
2010. jan. 15. 19:17
 19/100 A kérdező kommentje:
Ismerve őt, inkább szó nélkül elmenne lefeküdni, mint hogy leálljon veszekedni.
2010. jan. 15. 19:17
 20/100 anonim ***** válasza:
80%

Jézusom, ez szörnyű:S Te szegény!!!!:S:(

Van egy ötletem:)

Írj a lánynak egy sms-t a pasid telojáról, hogy találkozzatok valahol, mintha a srác irta volna, és te menj el helyette, és beszélj a csajjal!!! Önts tiszta vizet a pohárba, kérdezd meg ki ő stb.

Ha megcsal a pasi, akkor lapátra vele!!!!

De amit a barátod írt... az sztem megcsalásra utal... hés azért bízik benne a csaj, mert azt akarja, hogy elhagyjon téged, vagyis bízik a srácban, hogy otthagy téged őmiatta.

Kitartás, majd értesíts...

2010. jan. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!