Mennyire hinnétek ennek a férfinek?
Valamivel több,mint egy éve ismerem,és kb. 3 hete kerültünk közelebbi viszonyba.Már egy ideje kölcsönös volt a vonzalom,de most kezd alakulgatni a dolog. Nekem van egy fiam,akit szintén ismer.
A lényeg az, hogy már kimondta,hogy szerelmes belém (ilyen rövid idő után),illetve beszélt a fiamról is,hogy neki nem jelentene gondot,ha esetleg Ő is nevelné...stb. Én is azt érzem,hogy Ő kell nekem,illetve egy nagyon rendes embernek ismertem meg,mielőtt leszállt volna a lila köd,de félek,hogy most nem tudok reálisan látni,és csalódni nem akarok.
Ismerem a volt barátnőjét,aki soha egy rossz szót nem mondott róla,de ez gondolom nem elég bizonyosság.
Félek a csalódástól,de attól is,hogy elszalasztom életem szerelmét,mert most ezt érzem...Köszönöm,ha válaszoltok!!!
Inkább azt bánd amit megtettél, mint azt, amit nem tettél meg!
Miért ne lehetne hinni Neki? Próbáld meg, és meglátod mi lesz! Végtére is nem azt kérte, hogy menj hozzá feleségül! Nem kell elkapkodni semmit, csak szépen lassan haladjatok előre, együtt!
Hogy mi lesz pár év múlva a kapcsolatból azt nem lehet előre megjósolni. Így erre a kérdésre válaszolni sem lehet.
Úgy gondolom egy jó működő kapcsolathoz mindkét félre szükség van. Hogy megtalálják azt a középutat ami tartóssá teszi a kapcsolatot. A szerelem egy idő után elmúlik, van úgy hogy úgy érezzük ellaposodott a kapcsolatunk... Mégis a türelem, egymás tisztelete, megbecsülése olyan kulcsfontosságú erények amik annak ellenére, hogy ellaposodottnak érezzük a kapcsolatunkat is meggátolják az embert abban, hogy megfutamodjon a problémák elől és megoldást keressen a kapcsolat helyreállításában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!