Az lehetséges hogy egy férfinek az anyja miatt vannak gondjai a nőkkel?
ugyanaz van mint nálatok.
múltkor is bejött beszélgetni a szobámba. ottvolt az egyik haverom és miután kiment ez a beszélgetés zajlott le közöttünk.
-sajnálom
erre én
-mit?
-
-tudom.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:00
Mivan?Ezt most nem értem....
Igen van ilyen, aki nem akarja elengedni a gyerekét, legtöbb esetben fiát. Úgy érzi Ő még nagyon fiatal, vagyis az szeretne lenni. Pl. én anyósomon is látszott első időben, hogy kicsit furcsán reagált az unokára, persze most már imádja, de vannak néha olyan dolgai, amikből arra lehet következtetni, hogy kézzel lábbal ragaszkodna a fiatalságához vagy a fiatalon tartáshoz. Egyébként valóban fiatalos is. Például amikor megszületett a lányunk, utána mondta, hogy Ő nem mama, hanem a keresztnevén szólítsák az unokák is.
Más. A volt férjem anyja egy zsarnok volt, mindig mindenkinek meg akarta mondani, hogy mit csináljon. A volt férjem emiatt annyira magába zárkózó volt, egyáltalán nem tudta kimutatni az érzéseit, sokszor inkább bunkón válaszolt, csak nehogy bármiféle érzelem érződjön rajta. Szerintem ez mind az anyja viselkedésének volt betudható.
A volt férjem emiatt annyira magába zárkózó volt, egyáltalán nem tudta kimutatni az érzéseit, sokszor inkább bunkón válaszolt, csak nehogy bármiféle érzelem érződjön rajta. Szerintem ez mind az anyja viselkedésének volt betudható.
Már én is kezdek ilyen lenni sajna,azt veszem észre magamon.
Mit lehetne ezzel csinálni szerinted,mármint ezzel a szituval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!