Az lehetséges hogy egy férfinek az anyja miatt vannak gondjai a nőkkel?
Bár az én anyosom nem volt ilyen(inakabb apos,de az nagyon)de biztos ami biztos leultunk beszelgetni.Elmondtuk egymasnak hogy hogyan kepzeli el a masika jovot.
Elmondtam neki hogy nem veszem el a fiat tolle,soha nem mondtam hogy ne menjen haza latogatni az anykajat,tamogatom oket ahogy tudom,vendegullatom stb.
O cserebe nem szol bele az eltunbe.
Mindeketten ugyanazt az embert szeressuk egyikunknek sem celja hogy koztunk feszko legyen es emiatt rossz legyen neki.megtartjuk a 3lepes tavolsagot,o nem a baranom hanem a ferjem anyja,megadom neki a tiszteletet es ezt kerem viszonzasul.nalunk mukodik.
10.58as vagyok.
miután megkérdezte anyu hogy hogyan segítsen nekem én azt mondtam neki hogy hadjon békén. 3x.
aztán másnap megint bejött segítettem neki. aztán megint segítettem és megint jobb hílyán a következő alkalommal megkérdeztem tőle hogy hogyan mondjam meg neki hogy hadjon békén? azóta kevesebb a balhé ,de legalább ez is előrelépés.
Külsőleg kemény volt, belsőleg egyébként nem, mert borzasztóan szenvedett ettől. Többek között ezért (is) ment tönkre a házasságunk. Az ilyet csak olyan nő bírja, aki önmaga is ilyen, aki érzelmesebb típus (és valljuk be több ilyen nő szaladgál) az szenved hosszú távon. A második férjemmel naponta elmondjuk egymásnak, hogy szeretlek és ahányszor elmegyünk egymás mellett, annyiszor megérintjük, megsimogatjuk egymást.
Hát én is ilyen vagyok!
Most van egy lány aki nagyon kedves nagyon érzékeny nagyon szép és igazából én is érzékeny vagyok és nagyon közel állunk egymáshoz személyiségben,de nekem nagyon nehéz kimutatni,pedig legszívesebben teljesen átadnám magam ennek a lánynak,de pontosan ezért nagyon nehéz dolgom van ez miatt,anyám mindig a külsőségek embere volt és soha nem bírta az érzéseit kimutatni,egy rideg,érzelmi analfa béta,teli gátlásokkal.
Egyszerüen nem tudok mit kezdeni ezzel a lánnyal,pedig nagyon kedves és tudat alatt mindig ilyen lányra vágytam.
Nem tudom ezeket a belém nevelt gátakat hogyan tudnám levetkőzni magamról.
Nagyon szenvedek ez miatt én is sajnos és a párkapcsolatban is vannak ezekből problémáim és mindig is voltak.Már arra gondoltam hogy el megyek pszichologushoz,mert ez így nem frankó,de nagyon nem.
Gondoltam.
A vicc az, hogy a fiatalokat szidták itt egy kérdésben a múltkor, hogy miattunk nem találnak maguknak ők párt, mert mi kellünk az ő korukbeli férfiaknak.
Szerintem azért mi kellünk, mert nem viselkedünk úgy, ahogy. Engem is kiakasztana egy 40 évesember, ha úgy öltözne, mint egy 18 éves és állítaná, hogy csak annyinak néz ki.
Aki nincs magával megelégedve azzal más sem lesz.
Te pedig légy férfi és próbáld elfogadni azt, hogy anyukád ilyen és akkor hátha kevésbé fog zavarni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!