Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy egy férfine...

Az lehetséges hogy egy férfinek az anyja miatt vannak gondjai a nőkkel?

Figyelt kérdés
Az anyám egy olyan nő aki nem tudja elfogadni hogy hamarosan nagymama lehet.Mondta hogy jó is lenne már,de én ezt nem hiszem el neki,mert én úgy veszem észre hogy nem úgy viselkedik mint aki nagymama lehetne.Egyszerüen úgy viselkedik 50 évesen mint egy 30 éves ember,ez lehet másnak jó fejség hogy jaja milyen jó fej,de ezt én sinylem meg a párkapcsolataimban.Úgy veszem észre,lehet ez hülyén fog hangzani,mintha nekem akarna meg felelni és tetszelegni vagy én nem tudom.Nagyon idegesitö ember és nem tudok vele mit kezdeni.Beéget a baratnőm elött és mindig is ezt csinálta,nem tudom mit lehetne vele kezdeni.
2011. jún. 22. 10:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Bár az én anyosom nem volt ilyen(inakabb apos,de az nagyon)de biztos ami biztos leultunk beszelgetni.Elmondtuk egymasnak hogy hogyan kepzeli el a masika jovot.

Elmondtam neki hogy nem veszem el a fiat tolle,soha nem mondtam hogy ne menjen haza latogatni az anykajat,tamogatom oket ahogy tudom,vendegullatom stb.

O cserebe nem szol bele az eltunbe.

Mindeketten ugyanazt az embert szeressuk egyikunknek sem celja hogy koztunk feszko legyen es emiatt rossz legyen neki.megtartjuk a 3lepes tavolsagot,o nem a baranom hanem a ferjem anyja,megadom neki a tiszteletet es ezt kerem viszonzasul.nalunk mukodik.

2011. jún. 22. 11:11
 12/23 anonim ***** válasza:
11:00 vagyok nem láttad még a sorozatot? Nekem nagyon tetszik. Adott benne egy édesanya, aki minden évben fiatalabbnak akar tűnni, 2 fia és a szintén fiú unoka. A fiúk anya által tönkretett életét mutatja be a párkapcsolat szempontjából humoros formában.
2011. jún. 22. 11:14
 13/23 anonim ***** válasza:

10.58as vagyok.

miután megkérdezte anyu hogy hogyan segítsen nekem én azt mondtam neki hogy hadjon békén. 3x.

aztán másnap megint bejött segítettem neki. aztán megint segítettem és megint jobb hílyán a következő alkalommal megkérdeztem tőle hogy hogyan mondjam meg neki hogy hadjon békén? azóta kevesebb a balhé ,de legalább ez is előrelépés.

2011. jún. 22. 11:14
 14/23 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz téma. Első körben azt javasolnám és azzal lehetne a legegyszerűbben megoldani, ha leülnél vele komolyan beszélni, hogy már felnőttél és hagyja, hadd éld a saját életed. De aki ilyen mint anyukád, az sajnos általában nem érti meg ezt, tehát nagy a gyanúm, hogy beszélgetéssel nem mész semmire. A drasztikus módszer, amivel egy idő után talál feleszmél, hogy felnőttél és saját életet akarsz, ha elköltözöl és a saját lábadra állsz. És ha bármiben próbál befolyásolni, amit te nem szeretnél, akkor mondd el neki tisztelettudóan, hogy szívesen meghallgatod a véleményét, de ez eltér a tiedtől és átgondolva úgy fogod csinálni, ahogy te jónak látod. Muszáj a sarkadra állni, mert különben mindig a kicsi fia maradsz és sosem enged elszakadni magától. A másik dolog, amire nagyon komolyan figyelj, amit írtál, hogy már te is olyan vagy, mint az én volt férjem, hogy nem mutatja ki az érzéseit. Erőszakold meg magad, ha olyan szituban vagy, kedveskedj a barátnődnek, mondd neki, hogy szereted. Az én volt férjem kb. 1-2x mondta 10 éves házasságunk alatt, hogy szeretlek, simogatni csak szex alatt simogatott, egyébként hozzám sem ért. Külsőleg kemény volt, belsőleg egyébként nem, mert borzasztóan szenvedett ettől. Többek között ezért (is) ment tönkre a házasságunk. Az ilyet csak olyan nő bírja, aki önmaga is ilyen, aki érzelmesebb típus (és valljuk be több ilyen nő szaladgál) az szenved hosszú távon. A második férjemmel naponta elmondjuk egymásnak, hogy szeretlek és ahányszor elmegyünk egymás mellett, annyiszor megérintjük, megsimogatjuk egymást. Más is volt a gyerekkora mint a volt férjemnek. Remélem segítettem.
2011. jún. 22. 11:18
 15/23 A kérdező kommentje:

Külsőleg kemény volt, belsőleg egyébként nem, mert borzasztóan szenvedett ettől. Többek között ezért (is) ment tönkre a házasságunk. Az ilyet csak olyan nő bírja, aki önmaga is ilyen, aki érzelmesebb típus (és valljuk be több ilyen nő szaladgál) az szenved hosszú távon. A második férjemmel naponta elmondjuk egymásnak, hogy szeretlek és ahányszor elmegyünk egymás mellett, annyiszor megérintjük, megsimogatjuk egymást.

Hát én is ilyen vagyok!

Most van egy lány aki nagyon kedves nagyon érzékeny nagyon szép és igazából én is érzékeny vagyok és nagyon közel állunk egymáshoz személyiségben,de nekem nagyon nehéz kimutatni,pedig legszívesebben teljesen átadnám magam ennek a lánynak,de pontosan ezért nagyon nehéz dolgom van ez miatt,anyám mindig a külsőségek embere volt és soha nem bírta az érzéseit kimutatni,egy rideg,érzelmi analfa béta,teli gátlásokkal.

Egyszerüen nem tudok mit kezdeni ezzel a lánnyal,pedig nagyon kedves és tudat alatt mindig ilyen lányra vágytam.

Nem tudom ezeket a belém nevelt gátakat hogyan tudnám levetkőzni magamról.

Nagyon szenvedek ez miatt én is sajnos és a párkapcsolatban is vannak ezekből problémáim és mindig is voltak.Már arra gondoltam hogy el megyek pszichologushoz,mert ez így nem frankó,de nagyon nem.

2011. jún. 22. 11:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy hogyan vetkőzd le ezeket a viselkedésformákat, abban szerintem is tudna segíteni egy pszichológus, én csak azt tudom leírni, amit gondolok és amiben nekem is részem volt. Én is extra érzékeny egy nőszemély vagyok, emiatt folyamatosan szomorú voltam az előző házasságomban, mert nem éreztem a volt férjemen, hogy szeretne és nem törődött velem egyáltalán. Laikusként azt tudom tanácsolni, hogy ha ennyire érdekel a lány, akkor nyílj meg neki, ülj le vele beszélgetni és amiket itt mondtál, mondd el neki. Ha tud róla és nem csak az jön le, hogy érzéketlen vagy, hanem megnyílik a belsőd,tudja rólad, hogy nagyon is érzékeny vagy, akkor biztosan segít neked levetkőzni ezeket a rossz tulajdonságokat. Mert hidd el, ha ezen nem változtatsz, akkor az a lány előbb-utóbb besokall. Ha nem tud ezekről, amik benned dúlnak, akkor félre fogja érteni!
2011. jún. 22. 11:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Anyukád elvált ugye?
2011. jún. 22. 14:36
 18/23 A kérdező kommentje:
El bizony és én szívom!
2011. jún. 22. 14:58
 19/23 anonim ***** válasza:

Gondoltam.

A vicc az, hogy a fiatalokat szidták itt egy kérdésben a múltkor, hogy miattunk nem találnak maguknak ők párt, mert mi kellünk az ő korukbeli férfiaknak.

Szerintem azért mi kellünk, mert nem viselkedünk úgy, ahogy. Engem is kiakasztana egy 40 évesember, ha úgy öltözne, mint egy 18 éves és állítaná, hogy csak annyinak néz ki.

Aki nincs magával megelégedve azzal más sem lesz.

Te pedig légy férfi és próbáld elfogadni azt, hogy anyukád ilyen és akkor hátha kevésbé fog zavarni :)

2011. jún. 23. 06:01
 20/23 anonim ***** válasza:
Egy férfinek mindig az anyja miatt van gondja a nőkkel. A hülye kúúrva anyád azt hiszi, hogy te vagy a férje és a szeretője. Pofozd fel, alázd meg, bánj vele úgy tényleg, mint egy ribanccal, lökd el, üsd meg. Makjd csak észhez tér. A csira emberek, mint az anyád, csak az erőszakból értenek. Tényleg pofozd föl!
2011. jún. 24. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!