Mennyire hinnétek ennek a férfinek?
Valamivel több,mint egy éve ismerem,és kb. 3 hete kerültünk közelebbi viszonyba.Már egy ideje kölcsönös volt a vonzalom,de most kezd alakulgatni a dolog. Nekem van egy fiam,akit szintén ismer.
A lényeg az, hogy már kimondta,hogy szerelmes belém (ilyen rövid idő után),illetve beszélt a fiamról is,hogy neki nem jelentene gondot,ha esetleg Ő is nevelné...stb. Én is azt érzem,hogy Ő kell nekem,illetve egy nagyon rendes embernek ismertem meg,mielőtt leszállt volna a lila köd,de félek,hogy most nem tudok reálisan látni,és csalódni nem akarok.
Ismerem a volt barátnőjét,aki soha egy rossz szót nem mondott róla,de ez gondolom nem elég bizonyosság.
Félek a csalódástól,de attól is,hogy elszalasztom életem szerelmét,mert most ezt érzem...Köszönöm,ha válaszoltok!!!
A második csattanó,hogy jelenleg még férjnél vagyok, úgyhogy ez még színesíti a történetet.Kíváncsi voltam,hogy ezzel a kis információval mennyire változik meg az emberek véleménye.
Azt azért szeretném leszögezni,hogy a férjemmel már két éve próbáljuk a házasságunkat megmenteni,ami sajnos nem is szerelemmel kezdődött,csak mire szétmentünk volna,útban volt a kisfiunk.
Most azt mellőzzük,hogy mennyire volt ez okos döntés.Már ez van...Sokszor szóba került már a válás köztünk,és szeretném kijelenteni,hogy a másik férfival testi kapcsolat nem volt köztünk.
Ezek ismeretében megértitek,hogy nehéz bízni valakiben,aki lehet,csak ígérget? Bár mondta,hogy tud várni és mindenben mellettem áll. Szerintetek létezik ilyen?
A puding próbája az evés. Ha bele sem vágsz, nem is derül ki,hogy működőképes-e a dolog.
Nem kell rohanni, szépen lassan, és ha valami nem tetszik, akkor azt ott melegében tisztázni kell. Ennyi.
A csalódás épp úgy benne van a pakliban, mint az, hogy egy jól működő kapcsolat lesz belőle.
Kedves Kérdező!
Te azért nem hiszel a kapcsolatban, mert még arra is képtelen vagy hogy önmagadban higgyél. Így nagyon nehéz lesz bármiféle kapcsolatot is végig vinni.
Akkor szerintem előszöris döntsd el, hogy mit akarsz a házasságoddal, megmenteni, vagy megszakítani. Ha megmenteni, akkor abba nem fér bele egy harmadik. Ha megszakítani, akkor meg akkor is elválsz, ha nincs egy másik pasi is a láthatáron, nem?
Először ezt döntsd el, utána jöhet a következő lépés. Barátkozni meg addig is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!