Nem hinnétek azt, hogy megcsal, ezek alapján?
Egyre "érdekesebb" a kapcsolatunk. November elejétől december elejéig szinte nem volt semmilyen nemi kapcsolatunk, mert a párom "fáradt volt". Aztán ahogy jött a Mikulás, hirtelen megváltozott minden. Elkezdett kedveskedni, volt nemi életünk, azt hittem minden oké. (Napközben szerelmi vallomások sms-ben, 2 naponta egy szál vörös rózsa, pénteken vacsorázni vitt, szombaton moziba) Két hete ismét sz*r minden.
Január 4.-én elment dolgozni, délután 5kor hazaért. Meleg étel várta, mondtam hogy amíg megkajál, csinálok neki forró fürdőt, megmasszírozom. Így is történt. Fürdés után felöltözött, majd hívta valaki telefonon. Kiment a szobából telefonálni. Jó 10-12 perc után visszajött, majd felöltözött, hogy ő elmegy. Kérdeztem, ugyan hova, semmi válasz. Múlthéten minden hétköznap ez ment, hazajött enni, lezuhanyozott, majd elment. Hétvégén meg belebújt a laptopba, hozzá sem lehetett szólni. Annyit láttam, hogy msn-ezik, de nem érdekelt kivel. Megnéztem a telefonját, hogy ki hívta (érdekelt, és ő nem mondta el!), de kitörölte a bejövő híváslistát.
A héten is hasonló a helyzet. Most nem 5kor, hanem fél7 után ér haza. Megkérdeztem hol volt, annyi választ kaptam, hogy dolga volt. Kérdeztem mi a baj, beszéljük meg. Ha már nem szeret, mondja meg, zárjuk le, de ez a bizonytalanság szörnyű. Én nagyon szeretem, és nem tudom mi történt vele az elmúlt két hétben. Azt hittem, a munkahelye miatt ideges, így nem akartam vele veszekedni.
Ma korán hazajött, ismét meleg étel várta, de meg sem kóstolta. Rendelt magának pizzát, vett magához ásványvizet, és bezárkózott a kisszobába (vendégszobának használjuk). Bekopogtam, azt mondta most hagyjam, szarul van. Hát jó, én hagyom.
Csak nem tudok másra gondolni, mint hogy megcsal, és most bántja a lelkiismeret. Nem tudom, később beszéljek-e vele. És mit tegyek, ha nem alszik velem?
Mellesleg februárban lesz a születésnapom. Egyik barátnőm azt mondta, lehet hogy arra szervez valami meglepetés bulit. De akkor miért ilyen rideg, közömbös?! Segítsetek.
24L
Én biztos nem hagynám ott...Figyu, az jutott eszembe, ha ennyire jellemtelen, lehet, hogy NEM MER veled szakítani, és ő várja, hogy te menj el, ezért bunkó veled... :( Sajnálom, de nekem is úgy tűnik, hogy megcsal. (de remélem tévedek)
Kié a lakás? Miért nem küldöd el te őt? Csak pár nap múlva, mikor hazamész, nehogy ne egyedül legyen! :S Kíméld meg magad ettől, ülj le vele beszélni most! Szorítok, majd írd meg, mi volt!
Sajnálom,amúgy gratulálok jól döntöttél!:D
De azért remélem tévedtél,és csak valami szülinapi bulit szervez neked.:)
boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!