Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hinnétek azt, hogy megcsal...

Nem hinnétek azt, hogy megcsal, ezek alapján?

Figyelt kérdés

Egyre "érdekesebb" a kapcsolatunk. November elejétől december elejéig szinte nem volt semmilyen nemi kapcsolatunk, mert a párom "fáradt volt". Aztán ahogy jött a Mikulás, hirtelen megváltozott minden. Elkezdett kedveskedni, volt nemi életünk, azt hittem minden oké. (Napközben szerelmi vallomások sms-ben, 2 naponta egy szál vörös rózsa, pénteken vacsorázni vitt, szombaton moziba) Két hete ismét sz*r minden.

Január 4.-én elment dolgozni, délután 5kor hazaért. Meleg étel várta, mondtam hogy amíg megkajál, csinálok neki forró fürdőt, megmasszírozom. Így is történt. Fürdés után felöltözött, majd hívta valaki telefonon. Kiment a szobából telefonálni. Jó 10-12 perc után visszajött, majd felöltözött, hogy ő elmegy. Kérdeztem, ugyan hova, semmi válasz. Múlthéten minden hétköznap ez ment, hazajött enni, lezuhanyozott, majd elment. Hétvégén meg belebújt a laptopba, hozzá sem lehetett szólni. Annyit láttam, hogy msn-ezik, de nem érdekelt kivel. Megnéztem a telefonját, hogy ki hívta (érdekelt, és ő nem mondta el!), de kitörölte a bejövő híváslistát.

A héten is hasonló a helyzet. Most nem 5kor, hanem fél7 után ér haza. Megkérdeztem hol volt, annyi választ kaptam, hogy dolga volt. Kérdeztem mi a baj, beszéljük meg. Ha már nem szeret, mondja meg, zárjuk le, de ez a bizonytalanság szörnyű. Én nagyon szeretem, és nem tudom mi történt vele az elmúlt két hétben. Azt hittem, a munkahelye miatt ideges, így nem akartam vele veszekedni.

Ma korán hazajött, ismét meleg étel várta, de meg sem kóstolta. Rendelt magának pizzát, vett magához ásványvizet, és bezárkózott a kisszobába (vendégszobának használjuk). Bekopogtam, azt mondta most hagyjam, szarul van. Hát jó, én hagyom.

Csak nem tudok másra gondolni, mint hogy megcsal, és most bántja a lelkiismeret. Nem tudom, később beszéljek-e vele. És mit tegyek, ha nem alszik velem?

Mellesleg februárban lesz a születésnapom. Egyik barátnőm azt mondta, lehet hogy arra szervez valami meglepetés bulit. De akkor miért ilyen rideg, közömbös?! Segítsetek.

24L

2010. jan. 15. 18:49
 31/100 anonim ***** válasza:
100%
Nem vesz komolyan.Egyszeruen szarik rad.Sajnalom.
2010. jan. 15. 19:37
 32/100 anonim ***** válasza:
100%

jól teszed. ez a legjobb, amit tehetsz.

nagyon szemét a párod, hogy ilyen bunkó veled, megérdemelné, hogy végleg kidobd.

írj majd a barátnődtől is.

2010. jan. 15. 19:39
 33/100 anonim ***** válasza:
72%
Ha csalna, szerintem nem ilyen feltűnően csinálná.
2010. jan. 15. 19:40
 34/100 A kérdező kommentje:

Persze majd írok. Most megyek, pakolok. Negyed 10re jön a barátnőm, addigra készen akarok lenni. És, eszem pár falatot is. Majd ő elmosogat...

Ma próbálok pihenni, bár nem fog sikerülni. Köszönöm, hogy írtatok, holnap reggel majd mondom, mi történt.

2010. jan. 15. 19:41
 35/100 anonim ***** válasza:
80%
A párod nagy dilemmában van, azért nem mond semmit. A legjobb amit tehetsz, hogy most ott hagyod !
2010. jan. 15. 19:42
 36/100 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez fura. Ha csalna, ilyen feltünően csinálná?

Kíváncsi vagyok mi lesz!

2010. jan. 15. 19:43
 37/100 anonim ***** válasza:
70%

Próbálj meg vele leülni és beszélgetni! Előbb szép szóval, ha nem hallgat a szép szóra, akkor fokozatosan keményebben hangnemben!! Ha ez sem használ, jöhet az a fajta viselkedés, amit ő tanúsít irányodba(vagyis elmész, de nem mondod meg konkrétan, h hova stb)

Remélem, h a szülinapi meglepi miatt viselkedik veled úgy, amit vázoltál, de ha ez a stílus, viselkedés nem változik, akkor sajna az egyetlen megoldás a szakítás :( :'(

Sok sikert és minden jót kívánok!! :)

20/L

2010. jan. 15. 19:44
 38/100 anonim ***** válasza:
67%
Hallod, hogy ennyire lesz*rjon, már bocsi! :S Te is tojd le magasról, ne foglalkozz vele, lépjél ma le, ha hívna, ne vedd fel a telefont neki! Érezze, hogy komolyan gondolod!
2010. jan. 15. 19:50
 39/100 anonim ***** válasza:

szia!

Mivel inagdozik a hozzád fűződő érzelme, elég erős a gyanúm nekem is, hogy vkije van. Na meg aztán, ha kicsit gondolkozunk... 1 pasi...februári születésnap szervezése...hááát nem is tudom,khm ... Na erre kíváncsi vagyok!

2010. jan. 15. 19:50
 40/100 A kérdező kommentje:

Meglátta, hogy pakolok, azt mondta ne menjek el, beszéljük meg. Mondtam, hogy inkább nem.

Majd ha átgondolja, hogy mit csinált az elmúlt 2 hétben, akkor szóba állok vele.

2010. jan. 15. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!