Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hinnétek azt, hogy megcsal...

Nem hinnétek azt, hogy megcsal, ezek alapján?

Figyelt kérdés

Egyre "érdekesebb" a kapcsolatunk. November elejétől december elejéig szinte nem volt semmilyen nemi kapcsolatunk, mert a párom "fáradt volt". Aztán ahogy jött a Mikulás, hirtelen megváltozott minden. Elkezdett kedveskedni, volt nemi életünk, azt hittem minden oké. (Napközben szerelmi vallomások sms-ben, 2 naponta egy szál vörös rózsa, pénteken vacsorázni vitt, szombaton moziba) Két hete ismét sz*r minden.

Január 4.-én elment dolgozni, délután 5kor hazaért. Meleg étel várta, mondtam hogy amíg megkajál, csinálok neki forró fürdőt, megmasszírozom. Így is történt. Fürdés után felöltözött, majd hívta valaki telefonon. Kiment a szobából telefonálni. Jó 10-12 perc után visszajött, majd felöltözött, hogy ő elmegy. Kérdeztem, ugyan hova, semmi válasz. Múlthéten minden hétköznap ez ment, hazajött enni, lezuhanyozott, majd elment. Hétvégén meg belebújt a laptopba, hozzá sem lehetett szólni. Annyit láttam, hogy msn-ezik, de nem érdekelt kivel. Megnéztem a telefonját, hogy ki hívta (érdekelt, és ő nem mondta el!), de kitörölte a bejövő híváslistát.

A héten is hasonló a helyzet. Most nem 5kor, hanem fél7 után ér haza. Megkérdeztem hol volt, annyi választ kaptam, hogy dolga volt. Kérdeztem mi a baj, beszéljük meg. Ha már nem szeret, mondja meg, zárjuk le, de ez a bizonytalanság szörnyű. Én nagyon szeretem, és nem tudom mi történt vele az elmúlt két hétben. Azt hittem, a munkahelye miatt ideges, így nem akartam vele veszekedni.

Ma korán hazajött, ismét meleg étel várta, de meg sem kóstolta. Rendelt magának pizzát, vett magához ásványvizet, és bezárkózott a kisszobába (vendégszobának használjuk). Bekopogtam, azt mondta most hagyjam, szarul van. Hát jó, én hagyom.

Csak nem tudok másra gondolni, mint hogy megcsal, és most bántja a lelkiismeret. Nem tudom, később beszéljek-e vele. És mit tegyek, ha nem alszik velem?

Mellesleg februárban lesz a születésnapom. Egyik barátnőm azt mondta, lehet hogy arra szervez valami meglepetés bulit. De akkor miért ilyen rideg, közömbös?! Segítsetek.

24L

2010. jan. 15. 18:49
 71/100 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én végig nem olvastam, nincs is értelme, már az elejéből kiderül, hogy ennek az embernek te nem vagy fontos. A szülinap szervezésen meg jót nevettem:D Nemááár!

Messze tőle, minél hamarabb, sose jusson eszedbe többet!

Puszi!

2010. jan. 15. 23:06
 72/100 anonim ***** válasza:

háh :) ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy életem első nagy nagy szerelme is feb. 18án született :) szóval drukk neked. bár elég spontán döntés ez a költözés...

najó, a lényeg, h jó vége legyen, bár az alapján, amit csinál veled a pasid, tőlem már rég repült volna...

2010. jan. 16. 00:43
 73/100 anonim ***** válasza:
Van benned tartas,ez jooo,ezt mar szeretem :) jol dontottel,h koltoztel,sztm nincs semmifele szervezkedes,akkor nem viselkedne ilyen undoritoan veled,keves no van manapsag aki a labara tud allni es nem hagyja magat! sztem maximalisan buszke lehetsz magadra es csak igy tovabb!
2010. jan. 16. 10:11
 74/100 A kérdező kommentje:

Jó reggelt mindenkinek.

Reggel elmentem a városba, és csak most értem haza. Tegnap este óta egyszer hívott a "párom", és egy sms-t írt. Reggel hívott, hogy miért nem töltöttem otthon az éjszakát.

Elmondtam neki (majdnem 20 percig beszéltünk), amiket itt leírtam nektek. Nagyon sajnálja, hogy így történt, és szeretné jóvá tenni. Mondtam, hogy időre van szükségem. Megérti, és reméli, hogy kibékülünk. Később írt sms-t, hogy nagyon szeret, hiányzom neki, és a születésnapomon meg akarja kérni a kezem.

Tudja, hol lakik a barátnőm, nem értem, ha komolyan gondolja amit mondott, miért nem jön ide. :S

2010. jan. 16. 10:47
 75/100 anonim ***** válasza:
Remelem ennyivel nem puhit meg,hogy felhozta az eljegyzest.Legy olyan eros,mint eddig voltal es figyeld a fejlemenyeket.Sok sikert.
2010. jan. 16. 11:05
 76/100 anonim ***** válasza:
Húúúú. Hát nem vagy egyszerű helyzetben. De mit mondott, mi ez a viselkedés???? Ennek oka van, ne hagyd annyiban. dícséretes, hogy milyen erős vagy! Na, de mit mondott?
2010. jan. 16. 11:08
 77/100 A kérdező kommentje:
Nem hiszek neki semmit.
2010. jan. 16. 11:08
 78/100 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondott hogy sajnálja. Ezzel baromi sokra megyek.
2010. jan. 16. 11:25
 79/100 anonim ***** válasza:
Mégis mit vársz tőle? Az élet nem olyan, mint a filmeken.. te duzzogva elmész, nem beszélsz vele.. ír neked, aztán az a baj,hogy nem megy el a barátnődhöz.. Azért egy kapcsolat nem ennyiből áll.. vajon te picit sem vagy ludas abban,hogy mindez így történt? Te mindig, mindent megtettél? De tényleg..
2010. jan. 16. 11:50
 80/100 A kérdező kommentje:

Hétköznap 8tól 2ig dolgozom. Hazaérek, nekiállok főzni, hogy mire ő hazaér, meleg étel várja.

Nem tudom, miért nekem kellene meghunyászkodnom. Ő az aki titkolózik, elvonul, nem beszél hozzám.

Tegnap sem abból evett, amit főztem (tudom mit szeret és mit nem) hanem rendelt pizzát. Most tényleg én menjek oda hozzá pitizni?

2010. jan. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!