Igaza van az anyosmnak?
A pàrom eléggé kicsapongo életet.
Nincs àllando munkahelye de ha bejön valami nem tud sporolni mulatni megy iszik drogozik is.
Két gyermekem van tőle. Kicsik 3 és 2éves.
Sosincs ithon semmi kaja mult héten mindennap 1000 ft mentem a boltba.
Hétvégén adott nekem 40.000 ft eltünt a kocsmába nem jött haza majd betépve ittasan ugy jött haza hogy semmi pénze nem maradt.
Semmi nem volt ithon üres hütő tisztasági szerek pelenka stb.
Elmentem a boltba és otthagytam majdnem 20.000 ft.
Majd viszzakért 10.000.
4 vagyunk mindennap fözők mert elvàrja.
Az anyosom azt mondta hogy sokat költöttem mert egy hét alatt elment nekem 30.000ft.
Persze a fiát nem védte mert ő meg elmulatta.
Mit gondoltok? Tudom màr Rég elkellet volna hagynom
gyerekeid elég nagyok ahhoz, hogy új életet kezdetek.
első körben munkát keresel, gyerekeknek bölcsit, ovit. első fizetésedből szépen kiveszel egy garzont, beadod a válópert, kérsz gyerektartást, a kicsire kapod a gyest, adókedvezményt 2 gyerekre, ennyiből azért szűkösen, de meg lehet élni. főleg, hogy a 2 gyerek eszik bent, neked csak a vacsit kell megvenned.
és igen, szerintem jó, hogy még anyósod is csesztet, így legalább ad még egy löketet, hogy elmenekülj!
Ezt rendesen megkaptam ezt kéne mindennap hogy làssak végre.
Köszönöm a hasznos vàlaszokat.
Hozzá teszem nem sértödtem meg. Szeretem az egynes vàlaszokat
Menjen az anyós a francba! Vigye azt a nyomorék felelőtlen fiát is! Eldrogozza a pénzt amikor a gyerekeknek ennivalóra sem telik ? ??
Keress mielőbb munkát, próbálj a saját lábadra állni és válj el !!!
Nem lesz könnyű, de ennél rosszabb már úgyse jöhet!
Próbálom de vàrolistàs. Meg nagyon megvàlgatjak kit vesznek oda.
Akit vernek van rola papir stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!